Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba ben Kübra. 20 yaşımdayım bende sizin aranıza katılmak istiyorum. 1.70 boyundayım 77 kilodam 67 kiloya düştüm hedefim 57 kilo olmak 1-2 haftadır diyeti bırakmış durumdayım motivasyonum hep düştü aranıza katılıp yeniden diyete başlamak istiyorum. 7. Aya kadar 10 kilo vermek istiyorum. Aranıza alırsanız çok sevinirim

Memnun oldum canım. Durumumuz aynı demek ki:)

Hosbuldum :)

Kiz onu ben de yaptım 2hafta önce de sonra yogunluk girdi araya biraktim.hem leslie hem onu yapayim istemiştim de olmadi..ben de baslayayim ona yine..ben de yapiyorum sporumu bakak görek nolacak cumaya

inatettimolacak sen yeşilçay filan içebiliyormusun yada içiyomusun diyeyim :) ben her seferinde içmem lazımmdeyip içmiyorum bana destek olsana rakibem yeşilçay iç de bana
Kiz ben içiyorum hergun canim hem turk kahvem hem yesilcayim vardir hergun..hatta bazen yazmayi unutuyorum..ben icerken sana da yazarim sevgili rakibem..hadi iyisin benim gibisini de bulamazsin hee

Yapmadim xanim ya dun modum düşük salya sumuktum. Sebesiz ama arada bana gelirler böyle.
Bugun naptin bacim bugunden haber ver bakem..hergünr bahane bulabiliriz ama buna sen dur demelisin once canim..ölüm saglik sorunu olmasin geri kalan herseyin bi çözümü var icini sikma bosuna..dua et ibadet et ne iyi geliyosa sana ya da..ama yeme annem yemeeee

B BuRCuCuKkK hosgeldin örtmenim :) ben de takimin yeni catlaklarindan baktim da simdi bugun tam 1ay olmus baslayali..91ile basladim maalesef bu genç yasimda yuvarlanmama az kalmisti..baya verdim ama soylemiym simdilik birileriyle iddiadayiz cuma gunu kapisicizzzz

Kiz ben içiyorum hergun canim hem turk kahvem hem yesilcayim vardir hergun..hatta bazen yazmayi unutuyorum..ben icerken sana da yazarim sevgili rakibem..hadi iyisin benim gibisini de bulamazsin hee
Heh işte bende onun için demiştim sana :) rakibeyiz amma en büyükte destekçisiyiz birbirimizin dimi ama

Bak bakkkk :) ee biz yarın tartı söylemiycez o zaman cumaya kadar açıklamıycaz öylemi :)

Heh işte bende onun için demiştim sana :) rakibeyiz amma en büyükte destekçisiyiz birbirimizin dimi ama
Dimi dimi oyleyiz tabisiii..ben biraz sonra icerim simdi az daha suya abanicam gun ici biraz az oldu bugun temizlige vurduk..yapinca ses ederim sana da

ya cok sis hissediyorum neden boyle oldu anlamadim, az once tartiya ciktim bayadir gordugum en yuksek rakami gordum.
Stresten bile olabilir canim farkli bisey yapmadin sanirim menulerinde gormedim senin duzenin disinda bisey diye hatirliyorum.. bi murfy kanunlari tatile gidicen ya illa bi yerden bi mallik cikar..aylarca regl olmazsin yola cikacagin gun olursun mesela

Eee gene kimsecikler yok delo gibi kendo kendime konusuyorum burda..nerdesiniz eyyy cemati muslimin :)
Ben burdayım rakibem.Millet cumada bi kopuyo ohhh pazartesi sabahına kadar tatilin keyfini çıkarıyor :) birazdan dökülürler amanda misafir geldi şunu yedik, yok halamlara gittik mantı yapmış 2 kaşık aldım yalannn o mantı gelirde tabak bitmezmi eheheheh eee bende annemle kaçamak yaptım pişman değilim dedim diye 700 ceza üff kalkim ben bi 100 zıplayım bari

Vazgeçilmez gülümüzdün sen canım. Sen olmazsan olmazzz

Sevgili takim arkadaslarim :) ben bu hafta anneme kendi tartimi getiremedim araba cok doluydu mecburen burdan aldim.. Peki tartı degisikligini bildirmek gerekiyor mu? Yarin sabah tartilacagim şimdi midem dolu suyla o yüzden tartilmadim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…