Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menumu yazayim ama ne yaptim, neyi tuzlu yedim bilmiyorum; inanilmaz su ictim bugun hala da susuyorum.
Sabah:
1.5 yumurtali menemen,
Domates-salatalik sogus,
1 kk peynir,
4 dilim sucuk,
1 dilim kizarmis tb ekmek.

Ara:
7-8 kabak cekirdegi ici.

Aksam 18:
Bugulama levrek,
5 yk kisir.

Su 3litreye yakin olmustur sanirim, sadece aksam yemeginden sonra 4 koca bardak ictim.
Spor 5 mile fat burning walk, bugun sadece kardiyovari yapayim dedim.
Cunku her tarafim agriyor, yarin katya'ya baslamak istiyorum ama tatilde nasil olacak bakalim @denhizx

Sevgili takim arkadaslarim :) ben bu hafta anneme kendi tartimi getiremedim araba cok doluydu mecburen burdan aldim.. Peki tartı degisikligini bildirmek gerekiyor mu? Yarin sabah tartilacagim şimdi midem dolu suyla o yüzden tartilmadim daha
ya canim ayni marka aldiysan cok asiri fark etmez, zaten ptesi bizima ramizda cuma eve donmus olacaksan problem yok.

Sevgili takim arkadaslarim :) ben bu hafta anneme kendi tartimi getiremedim araba cok doluydu mecburen burdan aldim.. Peki tartı degisikligini bildirmek gerekiyor mu? Yarin sabah tartilacagim şimdi midem dolu suyla o yüzden tartilmadim daha
daha dogrusu 5 kiloyla deneme yapabilirsin, icin rahat etsin diye.

ya benim de arklarim hep benim tartimin fazla tarttigini soyluyorlardi, ben de deneme yaptim bir umut acaba mi diye 5 kiloyla yemedi maelesef tam tartiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…