Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menumu yazayim ama ne yaptim, neyi tuzlu yedim bilmiyorum; inanilmaz su ictim bugun hala da susuyorum.
Sabah:
1.5 yumurtali menemen,
Domates-salatalik sogus,
1 kk peynir,
4 dilim sucuk,
1 dilim kizarmis tb ekmek.

Ara:
7-8 kabak cekirdegi ici.

Aksam 18:
Bugulama levrek,
5 yk kisir.

Su 3litreye yakin olmustur sanirim, sadece aksam yemeginden sonra 4 koca bardak ictim.
Spor 5 mile fat burning walk, bugun sadece kardiyovari yapayim dedim.
Cunku her tarafim agriyor, yarin katya'ya baslamak istiyorum ama tatilde nasil olacak bakalim @denhizx

Sevgili takim arkadaslarim :) ben bu hafta anneme kendi tartimi getiremedim araba cok doluydu mecburen burdan aldim.. Peki tartı degisikligini bildirmek gerekiyor mu? Yarin sabah tartilacagim şimdi midem dolu suyla o yüzden tartilmadim daha
ya canim ayni marka aldiysan cok asiri fark etmez, zaten ptesi bizima ramizda cuma eve donmus olacaksan problem yok.

Sevgili takim arkadaslarim :) ben bu hafta anneme kendi tartimi getiremedim araba cok doluydu mecburen burdan aldim.. Peki tartı degisikligini bildirmek gerekiyor mu? Yarin sabah tartilacagim şimdi midem dolu suyla o yüzden tartilmadim daha
daha dogrusu 5 kiloyla deneme yapabilirsin, icin rahat etsin diye.

ya bir de size de soyleyeyim ben sunu fark ediyorum, aksam yemegi yemedigim zaman; aksam kilomla sabah kilom arasinda 0.5 lik bir fark oluyor; aksam yemegi yedigimdeyse en az 1 kilo oynuyor.

ya canim ayni marka aldiysan cok asiri fark etmez, zaten ptesi bizima ramizda cuma eve donmus olacaksan problem yok.

Yok canım aynı marka değil evdekiyle maalesef. Bir de uzun kalacağım burda o yüzden alayim dedim

insan parise gider... gerçi orda da terör var oraya da gidilmez...sanki bizde yok desene....o zaman dubai ye git... ürdünü beğenmedim...
Ahaha ikisine de gittim daha once zaten, ben daha egzotik yerleri merak ediyorum bu aralar; mesela urdun bana baya ilginc geliyor.

ya benim de arklarim hep benim tartimin fazla tarttigini soyluyorlardi, ben de deneme yaptim bir umut acaba mi diye 5 kiloyla yemedi maelesef tam tartiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…