Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geldim ben yürüyüşten siz daha uyanmadınızmı? Kalkın sizi gidi uykucular:) diyette erken yatıp erken kalkmak önemli....

Gunaydin. Benim kiz saat 7 de kalkti anne hadi uyan babam uynamis diye hepimizi kaldırdı.kilo olarak artidayim evwt ama inaniyorum cuma gunu hepsi gidecek

Kizlar dun benim icimin yanmasi bosuna degilmis, sabah tartildim soktayim su resmen 1 kilo almisim cunaya gore. Neyse gider unarim yarin da tartilayim da yola cikmadan.

Hayir anlamadim ki haftasonu oyle bana 1 kilo aldiracak bir sey yemedim acikcasi yani, hatta ctesi aksami midem bozulmustu; zaten dun sabah tartildigimda 58.9 dum bu sabah 59.8 anlamadım. Olsun moral bozmak yok devam :)

Hayir anlamadim ki haftasonu oyle bana 1 kilo aldiracak bir sey yemedim acikcasi yani, hatta ctesi aksami midem bozulmustu; zaten dun sabah tartildigimda 58.9 dum bu sabah 59.8 anlamadım. Olsun moral bozmak yok devam :)
Ödem mi oluştu acaba regl falan mı olcan?

Vay vay erkek arkadaşıda kahvaltı hazırlarmış benimkide sabah uyanınca kahvaltı hazırmı diye soruyor:)
Ya pazar gunleri o hazirlar, cunku hayatimda yedigim en guzel menemenleri kendisi yapiyor :) Ben menemeni beceremiyorum. Evlenince nasil devam eder bilemem :)

Ben sana ceza yazmaya devam edeyim mi? Yoksa muaf mi tutayim:)

Isteeee biliyorum ben olacaklari
Yaz canım cezaları. Ben onlarla mutluyum. Bu hafta sonu az yedim diğer hafta sonlarına oranla.birazdan kilo bildirimi yapıcam ya o zaman anlarım az mı çok mu? Ama verdiğime eminim. Hele bir sporumu yapıp da geleyim.

Bak bak bakkk güzelll rakibem dişli yani desene bu savaşta çok ter dökülecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…