- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #189.861
hahahahahaa bir sazan daha ben buraya menü yazıyorum canım instagramdan bahsediyorum takımdan 3-4 kişiyi takip ediyorum elifte sende paylaş dedide ona diyoruz sazan vak vak seniEger saglık problemin yoksa yarıyordur bence
E sen zaten paylas bi zahmet! Hala takımda yarısıyorsun Nilgün hanım!
Hafta sonu menülerini göremedim sanki?! Onun üzerine dedim zaten. Ayrıca ne bileyim ben instagramı kastettigini. Bi an hafta sonu rehavetine kapıldın sandımhahahahahaa bir sazan daha ben buraya menü yazıyorum canım instagramdan bahsediyorum takımdan 3-4 kişiyi takip ediyorum elifte sende paylaş dedide ona diyoruz sazan vak vak seni
yerim senin hıh diyen emojiniHafta sonu menülerini göremedim sanki?! Onun üzerine dedim zaten. Ayrıca ne bileyim ben instagramı kastettigini. Bi an hafta sonu rehavetine kapıldın sandım
hadi bakalım hemşerim ben seni tutuyorum:)Kizlar menüyü yazayım
kollontai morordek nilsub
Sabah/ogle
Yarim mantarli omlet
Domates salatalik biber
Az peynir
4y.zeytin
Cay
Ara
Sade turk kahvesi
6tane kuru siyah uzum
Aksam
2yk yogurt
1salatalik
Bugun acikmadim nedense
Ara
Limonlu yesilcay
Su:2,5lt
Spor 3mile + 1 saat sıkılaşma egzersizi
Bakalim @denhizx hanim takipteyim sizi de..saglam geliyorum ama hadi ipucu vereyim sana)
Kiz ben bilmem esim bilirdeki sunucu gibi herkese ben sizi tutuyorum deme sakin sonra amahadi bakalım hemşerim ben seni tutuyorum:)
içimden geçeni okudun denizede dicektin valla evet ilker gibi çok gülüyodum o adamaKiz ben bilmem esim bilirdeki sunucu gibi herkese ben sizi tutuyorum deme sakin sonra ama
Sagol bu arada ablacim
yahu betus'e de bulun oradan bir koca adayi, 3 gun yer-iceriz :)
Kahvaltıdan önce yüzmek çok iyi derler hep ama ben uyku düskünlügümden hic yapamamısımdır
Ama kahvaltıdan sonra gidip tum gün yüzmüslügüm vardır, en azından yedigini yakıyor insan :)
Kucuklukten beri de hep deniz tatillerini cok severim ya, yüzmek en sevdigim spor olabilir :) Off yaz gelse de tatile gitsek :) Gecen sefer annemin yanına yazlıga gittigimde hava cok soguktu giremedim denize
Evet özellikle seni yakın takibe aldım :) Ben anne evinden artı artı döndüm ama benim yaptıgım hataları sen yapma diye takibimdesin :)))
Ben sana ceza yazmaya devam edeyim mi? Yoksa muaf mi tutayim:)Kızlar bugünkü menümkollontai nilsub morordek
Sabah yumurtalı menemen çay salatalık 1.5 dilim kepek ekmek
Ara 2 yemek kaşığı yeşil mercimek
Akşam 1 dilim börek ezme çeyrek dilim kek ( arkadaştaydık da iyi tuttum kendimi diyetteyim iyiki yoksaaa anasını ağlatırdım pastaların kurabiyelerin)
Ara 5 erik
Su 2 litre
Spor maalesef
Isteeee biliyorum ben olacaklariValla takibe ihtiyacim var bugün zivanadan çıktım çünkü
Ben sana ceza yazmaya devam edeyim mi? Yoksa muaf mi tutayim:)
Isteeee biliyorum ben olacaklari
Eh o zaman basla ziplamayaYa ben yaptigim kaçamakları yaxmayayim bugün canı cekmesin kimsenin de ama su kadarını söyleyeyim en az 500 ip atlama eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?