Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok iyi canım tebrikler:)

inanma sen onlara kalıplaşmış hiç bir şeye inanma
Kaliplasmis degil ama, mesela ben kendime gore hesapladim gunde 2000 kalori harciyorum ortalama.

Bunun maksimum %30'unu kesin diyor, daha fazla keserseniz metabolizmaniz yavaslar diye; bana mantikli geldi. Ben boyle devam edecegim. 1300-1450 kalori arasi alsam yeter.

ee sen biliiin o vakıt....

Ben ne kadar harcıyorum acaba günde bide sen her gün dışardamı yemek yiyiyorsun acep ondanmı miden habire bozuluyor?

Ben ne kadar harcıyorum acaba günde bide sen her gün dışardamı yemek yiyiyorsun acep ondanmı miden habire bozuluyor?
ya ben aslinda hep yedigim ictigim yerlere ozen gosteririm, iyi yerlerde yemeye calisirim ama benim midem hassastir gecen gun evde yedigim kofteyle bozldu mesela; oyle seyler de olabiliyor. Ama disarida yiyince sulu yemek yiyemiyorsun pek, kisitlaniyorsun. Ben sulu yemek seviyorum

Bende çorbayı çok severim:)

oo tartı nasıl ordeğim anne yanından dönüşte çok fark var mı?
Ya ilk gidisimi kazasiz belasiz atlattim da 15 gunde bi daha gidince düğün sebebiyle, ust uste geldi, biraz artiya ciktim maalesef. 60'i gordum yani kaptanim o yuzden bu hafta tekrar sahalara doneyim dedim, bugunden itibaren buraya menü yazip spora da asilicam veririm heralde hemen :)
kizlar 1200 kaloriden az alinmamaliymis gunde bu arada ya, metabolizma yavasliyormus
Ben de katiliyorum buna. Yani kisiden kisiye degisir muhtemelen o sınır ama cok ac kalinca metabolizmanin yavaşlaması bence cok dogru.

kızlar bugunluk sorumu bitirmiş bulunmaktayım 4+2 miles 20 sguat birazdanda yürüyüşe çıkıcam yumurtalarımı toplamaya gidicem 30 dk gibi yürürüm oh missss anam çok yoruldum ama:)

kızlar bugunluk sorumu bitirmiş bulunmaktayım 4+2 miles 20 sguat birazdanda yürüyüşe çıkıcam yumurtalarımı toplamaya gidicem 30 dk gibi yürürüm oh missss anam çok yoruldum ama:)

oohh ne güzel iş yok güç yok ebru şallı gibi 24 saat spor yap dur :))

kurtta olabilir.... aç kurt....

öyle valla kocam sağolsun diyim de kıskan

aferim sömür.... yaşasın sömürgeci hatunlar :))

btlbetul canım takılıyorum darılma sakın sen diyosunya adamlar bakıyo size diye ondan dedim:)

ben bunlara alınmam benim bitterime karışırsanız alınırım :)))) nescafeme laf ederseniz alınırım....

şu aralarda canım jelibon istiyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…