- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #1.861
yok kıs bahse girmeye falan yok yere 3 kilo verdirmeyim sana ....:1closedeyes:kaydirigubbakcemile3 sözüm sözzz....sengözlerimebaksanabperşembeye kadar dayanamayacağına bahse girerim varmısın iddiasına kaydirigubbakcemile5 kaybeden cumaya kadar 3 kilo verecek :roflol:.. sen yarına kadar saklat en iyisi öyle birden yok olmasın bunalıma girersin alimallah:roflol:
bende bende ..laelaelaelaelae.. aaa bakın bizden bitanedaha varmiş .....kaydirigubbakcemile3 ah canım belkide bu piskolaji verdirmiyo bazan bize.....:1shok:aeben sen gene iyisin ben bazen wc girip çıkarken bile tartılıyom
:jeyyar: siz yeterki isteyin cicişler ben sokarım gözünüze ....kaydirigubbakcemile3 hatta 6. takımkaptanıysen eli sopalı gezerdim hey gidi dünler hey...kötükedihüso emme bıraktım böyle iyiyim .. ....-tatlicadiarzu- baskülü ben kaldırdım perşembeye kadar kalişime söz verdim bakalım işe yarayacakmı .. obana diyo emme 5. takımdaki arkadaşlarımın çogu benden betermiş ...kaydirigubbakcemile3aebencim verdigin tuyo ise yaramaz yani ben illa soyunurum dokunurum kiz yoksa icim rahat eetmez canim sen arada bir bu asadaki bilgilerden ver bize sagolsun mehalimde cok yazar boyle bilgiler bazi seyleri bilsekte gozumuze bir kac kez sokmak gerekiyo hayatimaiza sokmamiz icin demi
emelim aç canım ben takip ederim senin yerine..kallisim bir gelip bir kayboluyorum ama geçmişe yetişemiyorum
ben de bugün diğer foruma açtım satış sipariş başlığını buraya da açalım canım ben haftasonu halamdan makine alıp tüm elimdekileri resimliyeyim hallederim hepsini
takımcım herkese selamlar kusura bakmayın zaman kısıtlı olyor işyerinde akşam da efe rahat bırakmıyor
efenim şekerŞenizKızlar
baskülü ben kaldırdım perşembeye kadar kalişime söz verdim bakalım işe yarayacakmı .. obana diyo emme 5. takımdaki arkadaşlarımın çogu benden betermiş ...kaydirigubbakcemile3
heh o benimm....:jeyyar::))) jeyar kılıklı aeben :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?