- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #1.881
mehalim canım tam çıkarken seni gördüm ışığın yanıyor bir merhaba diyeyim dedim önce geçmişi okuyorsundur herhal sen yaz şekerim ben dönünce okurum ok?öptüm hadi
abla herkesten beklerdim de bu söz senden duyacağım aklıma gelmezdi:sm_confused::sm_confused::sm_confused:ya kizlar bu tartilma hastaligi bendede cok ileri safhada. ben daha hic beceremedim bir tek ögün tartilmadan gecistirdigimi. günde en azindan 5 kez tartiliyorum. bari günde bir kez tartilsam degilmi?.
ve inanın bu mutlulugu hiççç bir yiyecegi yediginizde elde edemessiniz ....:hooray:
kadisden ...
bu sayfada yazılanlara baktım anca
aebencim canım ben sabah öğle akşam yatarken vs vs wcye gidip gelip tartılıyormu kafayı yedim artık ya
kilo artınca yada azalınca yemem de ona göre değişiyo onu anladım yaa
alın benım gibi bi deli daha .laelaelaelaelae aynen kadis bende öyleyim ona göre yiyyorum ...:sm_confused:.
ama kalişime söz verdim perşembeye kadar tartılmıycam .:dance:. kilo alırsam onun saçını verirsem kendi saçımı yolacam ..lülülülülülü:roflol:
şaka maka kalişim baskülü ta antredeki dolabın üstüne kaldırdım sandalyeyle koydum ama anca merdivenle alabilirim ....:1ninca: sözün söz.....yerimseniben ama rahat rahat yiyyorum gr ölçmeden ..lülülülülülü
saol canım inan her bulduğum fırsatta geliyorumh
kadis ugramis canim vakit buldukca ugra senin adini gormek guzel mesajlarin arasinda
ya sorma canımaman aman tiyoya bak yaaaa
ne dyim sana kısım yaaaacokacimcoook
QUOTE=honeybaby;5355786]
kadis de kocasıyla kavga etmiş o da benden yani bugünkaydirigubbakcemile3
of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?