- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #191.101
ay ben de ozledim de, hala duzenim oturmadi malesef. Urdun'de her sabah 5'te kalkiyorduk, burada da 5 gibi gozumu aciyorum ama mesela dun gece eve 12'de geldim, leslie yaptim dus aldim derken 1.30'ta uyudum. 2 gundur 6-7 saatlik uykuyla duruyorumGünaydınn canım..özlemişiz sabah seni buralarda görmeyi
helall istikrarlı hatunMenumu yazayim:
Sabah: 1 yumurtali peynirli omlet, yarim dilim kepek ekmegi
Ara: 5 badem
Ogle: 150 g firinda somon, firinda 1 kucuk patates, roka
Ara: 2 hurma, 5 badem
Aksam(18.30): 4 yk patlican musakka, 2 yk bulgur, 2 yk yogurt.
Spor: 2 mil leslie(eve 12'de geldim, yine de yaptim)
Su > 2litre
hahahaha ben muhabbet kuşu besliyorum bi kere kimden yana olduğumu tahmin etmek zor olmasa gerekaa aaaa bunlar birlik olmuş görmeyeli... hanım hanıııım sen niye sırma boylu vakvak gillerin tarafındasın acep boyun kaç boyun.... boyun kadar konuş :)))
aaa aaaaaa o vak vak dediğin mor kavağın boyundan haberin var mı beni de çek kutuplardan uzat al ben de zayıf olurum.....
canım eve interneti çekmemişler mesai bitince bende yokum haliyle kaçamak yapmadım dün menüm aynen dediğim gibiydi kamu kurumundayım ben hızlı yürüyemem ama öğlenleri 30 dk yürüyoruz kurumun çevresinde.parkbyull rakibem nerelerdesin. Öğlen yürüyüşün kaç dakikaydı. Menünde güzeldi.Sakın kaçamak yapma.Yoksa seni geçerim ona göre
Ben akşama sadece çorba içmeyi düşünüyorum.Bu açlıkla nasıl yapacağım bilmiyorum ama deneyeceğim.
dikkat ediyorum da pazartesi perşembeleri mi oruç tutuyorsun yoksa oruç tutmak senin için bir yaşam biçimi mi rakibem.
Böyle buralarda olan güzel insanlar girmeyince hemen özlüyoruzay ben de ozledim de, hala duzenim oturmadi malesef. Urdun'de her sabah 5'te kalkiyorduk, burada da 5 gibi gozumu aciyorum ama mesela dun gece eve 12'de geldim, leslie yaptim dus aldim derken 1.30'ta uyudum. 2 gundur 6-7 saatlik uykuyla duruyorumOlsun enerjim yerinde yine de neyse ki :)
Ya ben senin menülerini bulmakta cok zorlanıyorumcanım eve interneti çekmemişler mesai bitince bende yokum haliyle kaçamak yapmadım dün menüm aynen dediğim gibiydi kamu kurumundayım ben hızlı yürüyemem ama öğlenleri 30 dk yürüyoruz kurumun çevresinde.
pekiYa ben senin menülerini bulmakta cok zorlanıyorumMesajların icinde arada menüyü de yazıyorsun, gözümden kacıyor. Herkes gibi yazsana bizi etiketleyip
Sabah
...
..
Ogle
...
..
Aksam
...
Su:
Spor
seklinde :))
Yanlıs anlama kızmadım da sonra sana soruyorum menün nerde diye
yoo haklısın bende alınmadım zatenYanlıs anlama kızmadım da sonra sana soruyorum menün nerde diye
Aaaa kim demiş sinsi diye :) yok tatlım sinsilik değilki bu sen ve minnakkelebğim olmasa biz naparız yahuu.Takımın detektiflerisiniz siz4.takıma mesaj attım daha kimsecikler beni sallayıp cevap vermemıs nerede bunlar yahuusonra yazmıyosun gizli gizli geziniyosun vay efendım ajan vay efendım sinsi...
Ajanım uleenn var mı ajanım işte
Aaaa kim demiş sinsi diye :) yok tatlım sinsilik değilki bu sen ve minnakkelebğim olmasa biz naparız yahuu.Takımın detektiflerisiniz siz
çıktım canım çok güzeldi :)Günün nasıl geçti canım.Dağ yürüyüşüne çıkacaktınız demi??
canım sabah yazsanızda akşam toplu tekrar yazın menüleri ben sabah menünü hatırlamıyrum meselaSporumu yapıp yazayım dıyorum ondan beklıyorum ben kaptanım
Menüyü yazayımkollontai morordek nilsub
Sabah (Atmıstım zaten)
Dukan krepcık
domates salatalık bıber 3y.zeytın
az peynır
yesılcay
Öğle
1kase sebze corbası
Fırında tavuk kofte
1kase salata
Akşam
1bardak tarcınlı sut
2cevız
Su:3lt
Spor: 50 squat+50 duvarda şınav+toplam 1,5saat yürüyüş(Bunlar gün içinde)
2mile lesli+20squat+yarım saat egzersız(eve dondukten sonra)
zıpzıp rakibem yazdın mı sen dönemedim henüz geçmişe T tatlitambak
tamam canım kendi tartını götür dde tartı farkı olmasın :)Katılımım aynı oranda olur kaptanım. Menümü de yazarım kilo bildirimimi de yaparım. Kendine üç şey için izin verdim. Onu da Sporla dengelemeye çalışacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?