Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınn canım..özlemişiz sabah seni buralarda görmeyi
ay ben de ozledim de, hala duzenim oturmadi malesef. Urdun'de her sabah 5'te kalkiyorduk, burada da 5 gibi gozumu aciyorum ama mesela dun gece eve 12'de geldim, leslie yaptim dus aldim derken 1.30'ta uyudum. 2 gundur 6-7 saatlik uykuyla duruyorum Olsun enerjim yerinde yine de neyse ki :)

helall istikrarlı hatun

Günaydın kızlar
Ben dün çok yoğundum giremedim öğleden sonra.Akşamda işlerim vardı eve geç geldim zor attım yatağa kendimi.Hasta gibiyim bugünde resmen heryerim ağrıyo
Dünkü menümü paylaşayım gecikmeli olacak ama bu seferlik affedin :)
kollontai morordek nilsub ve rakibem savurgan

sabah : 1 dl köy ekmeği+1.5 kk peynir+ 6 zeytin+domates,salatalık,bibe,maydonoz

öğlen: yarım kase çorba+1 porsiyon tavuk sote+ 1 tabak salata
ara: bir porsiyon meyve
akşam: Biftekli salata

su:3 lt üstü
Spor: Dün çok yürüdüm 1 saati geçmiştir.Ekstra bir spor yapmadım

Bugün pazartesi günkü artılarımdan kurtuluduğumu gördüm sabah çok mutlu oldum :) kollontai kaptanım merak etme artıdan kurtuldum inşallah eksiyle geliyorum.Cumartesi tatile gitcem zaten kızlar ne kadar eksiyle gidersem o kadar kardır

hahahaha ben muhabbet kuşu besliyorum bi kere kimden yana olduğumu tahmin etmek zor olmasa gerek

canım eve interneti çekmemişler mesai bitince bende yokum haliyle kaçamak yapmadım dün menüm aynen dediğim gibiydi kamu kurumundayım ben hızlı yürüyemem ama öğlenleri 30 dk yürüyoruz kurumun çevresinde.

dikkat ediyorum da pazartesi perşembeleri mi oruç tutuyorsun yoksa oruç tutmak senin için bir yaşam biçimi mi rakibem.

Böyle buralarda olan güzel insanlar girmeyince hemen özlüyoruz ama tatilde olduğunu biliyorduk canım çok güzel oldu oh ohhh.Bende haftaya çok giremiycem bakalım ama tatil yapmak beni resetleyecek :)

Ya ben senin menülerini bulmakta cok zorlanıyorum Mesajların icinde arada menüyü de yazıyorsun, gözümden kacıyor. Herkes gibi yazsana bizi etiketleyip
Sabah
...
..
Ogle
...
..
Aksam
...
Su:
Spor
seklinde :))

4.takıma mesaj attım daha kimsecikler beni sallayıp cevap vermemıs nerede bunlar yahuu sonra yazmıyosun gizli gizli geziniyosun vay efendım ajan vay efendım sinsi...
Ajanım uleenn var mı ajanım işte
Aaaa kim demiş sinsi diye :) yok tatlım sinsilik değilki bu sen ve minnakkelebğim olmasa biz naparız yahuu.Takımın detektiflerisiniz siz

Aaaa kim demiş sinsi diye :) yok tatlım sinsilik değilki bu sen ve minnakkelebğim olmasa biz naparız yahuu.Takımın detektiflerisiniz siz

Di mi yani bugünkü ajanligimdan ayakta mekik diye bir sporun olduğunu öğrendim 4. Takımdan mesela :)) hemen yapmam lazım dedim :))

Günün nasıl geçti canım.Dağ yürüyüşüne çıkacaktınız demi??
çıktım canım çok güzeldi :)

canım sabah yazsanızda akşam toplu tekrar yazın menüleri ben sabah menünü hatırlamıyrum mesela

Katılımım aynı oranda olur kaptanım. Menümü de yazarım kilo bildirimimi de yaparım. Kendine üç şey için izin verdim. Onu da Sporla dengelemeye çalışacağım.
tamam canım kendi tartını götür dde tartı farkı olmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…