Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Squat yapan hanımlar squat kalcayi genisletir mi? Ben gobegim için yapmayi düşünüyorum ama kalcayi genisletiyorsa kötü.

genişletmek demeyelimde toto kaslarını yuvarlaklaştırıyor... güzel oluyo yap yap... ben de başlıcam yine.....

4.takıma mesaj attım daha kimsecikler beni sallayıp cevap vermemıs nerede bunlar yahuu sonra yazmıyosun gizli gizli geziniyosun vay efendım ajan vay efendım sinsi...
Ajanım uleenn var mı ajanım işte
aaay iki gün sonra size rakip olcem çok heycanlııııı :)

Günaydın takım arkadaşlarım :) benim hala uyuyasim var yaa :))
dünkü menün nerde bacım???

Squat yapan hanımlar squat kalcayi genisletir mi? Ben gobegim için yapmayi düşünüyorum ama kalcayi genisletiyorsa kötü.
yok genişletmez dikleştirir :)

kollontai

1000 kalori alti direkt metabolizmayi olduruyor, tabii ki de yine sen daha iyi bilirsin :)

Ya evet biliyorum 1200calori altı beslenmek sağlıklı değil ama şimdi ben bu ilk hafta kilo veremezsem hevesim çok kırılıyor.işe yaramıyor diye o yüzden ilk 2 kiloyu hızlıca vereyim diye 1000 cal altı yapayım dedim sona sağlıklı beslenmeyle tane tane vereceğim şu göbeğğğğiiiii

Squat muhteşem birşey ve çok kısa sürede etkisini gösteriyor. açıkçası ben göbeğe çok etkisi var mı bilmiyorum açıkçası kalça ve bacağı etkilio diye biliyorum. Ama genişleme olmadı bende aksine popiş havayaaaaaa :)))

Birde kızlar menülerim büyük ihtimalle sizin kadar sağlıklı olamayacak, olabildiği kadar yapmaya çalışacağım ama ben haftanın 3 yada 4 günü nöbette olduğumdan kantinde ne yemek çıkarsa onu yemek zorunda kalıyorum. En azından azar azar yiyebilirim.
Evde hazırlayıp buraya getirmeyi denedim ama bir gün önceden hazırlayıp ertesi gün akşam yediğinden hiç ama hiç tat vermiyor.o da beni diyetten soğutuyor. Ben az az yiyerek bu işi kıvırmaya çalışayım bakayım.

Kız uyandım hastaneye gittim geldim. Şimdi kaldı hazırladım.yiyecem.
kollontai canım safra temiz çıktı çok şükür nasıl sevindim anlatamam

Genisletmesin de gerisi kabulum göbek için de başka hareket yaparım artık

Kız uyandım hastaneye gittim geldim. Şimdi kaldı hazırladım.yiyecem.
kollontai canım safra temiz çıktı çok şükür nasıl sevindim anlatamam

Geçmiş olsun canım. Senin o gün ki rahatsizligin yemekleri cok karistirmaktandi bence. Aman tek öyle olsun

Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah bir an önce hamile kalırsın canım ben de çok istemiştim ikinciyi Allah nasip etti bir kızım var altı aylık bu arada yaşım 30 ya 29 diyim ben en iisi alışamadım

Kız biz aldık geçen sene kızım istedi diye. Ölür diye almıştık ama eşim çok sever tavuk horoz falan.. öyle bir güzel baktı ki kocaman horoz oldular. Kesik yedik..

aaaaaaaa caniler...

horoz bağarır yaa tavuk olsun yımırtlasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…