- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #191.301
ben de yazıcaktım tam saat farkı fılan dıye gelırsın dıye bekledım..korkmustur kız baya -olmasın da- gözünün ucuyla bile bakamaz daha kimseyeAmin canim Buyuk ihtimal esim aldatmadigi surece yasamam adam benim neyime kiz arkadas hepsi uzak dursun diyor az once karimla prensesim harici annemde olsa mesafelim artik nokta dedi
bak kaptan görmesin teşvikten basar cezayı biliyosun..düşünce suçuna girer.. hadi vermiyom seni ele sen de bi daha böyle cııss şakalar yapma olar mııYazmisya kizcagiz sabah yedim yakabilmek icin sabah yenirse agir yemekler yakiliyor kanimca benim denemisligim var sarma ne yenir beeee olsada yesekyememmmm yememmm sakaaa
Aman bizde sabahmi kaldi kankiiii biz diyetci kardesler olarak aksamla sabahi yer degistiriyoruzkız ondan demıyom sarma pek kahvaltı yemegı degıl ya..guzel guzel yımırtalı peynırlı kahvaltı dururken sarma aşermesi garibime gitti sadece
Vallahi azicik desteklesem esimde gidecekde tamam neyse bitti gitti diyorum yoksa ara ara hiddetleniyor kirayim agzini burnunu vereyim eline diyorben de yazıcaktım tam saat farkı fılan dıye gelırsın dıye bekledım..korkmustur kız baya -olmasın da- gözünün ucuyla bile bakamaz daha kimseyesiz de bi kıraydınız ağzını burnunu dicektim ben de öbür adam ne güzel yapmış.. böylesini manyağı karısına çoçuğuna el kaldıranın bağlıcan elini ayağını evire çevire milletin içinde geberticen dayaktan ibret-i alem olsun diye..Görsünle bakalım kadına el kaldırmak nasıl oluyo...karaktersiz yaa..çok sinirleniyorum ben böyle eslerınden psikolojik/fiziksel şiddet görenleri duydukça
kız ondan demıyom sarma pek kahvaltı yemegı degıl ya..guzel guzel yımırtalı peynırlı kahvaltı dururken sarma aşermesi garibime gitti sadece
Yazmisya kizcagiz sabah yedim yakabilmek icin sabah yenirse agir yemekler yakiliyor kanimca benim denemisligim var sarma ne yenir beeee olsada yesekyememmmm yememmm sakaaa
bak bak az önce yazdım daha hala isyana teşvik var.alamayız bak kaptanın elinden bacımYaaa benimde canim acayip kisir cekiyor kilomu verdikden sonra ahanda yaziyorum buraya koca bi tabak yiyecem
Haha biz burada ne kahvaltilar gorduk, ciger yiyen vardi be!btlbetul
Yok sok falan yapmiyorum bebis benim kendim soku yedim bugun sabah sabah tam ise gidecem yola cikicam o sokun etkisiyle ben teee saat 4 gibi hatirladim yemegi ondan karisik salata yapip yedim 71.900dum gecen haftasenin kilon kac olmustu, hala sok yapmiyorsun umarim :)
kız minnakım ben daha bilmiyom senin ciğerci günlerini..kedilikten geliyosa ciğer aşkı demekkiyani ben çıtayı bu kadar yükseltmişken hala şaşıranlar var aramızda ben de ona şaşırıyorum :)))
kız kalbimi mi okudun ciğer alsam diyodum akşama....
kız minnakım ben daha bilmiyom senin ciğerci günlerini..kedilikten geliyosa ciğer aşkı demekkiB blanche_ea hatun da atmış hafızaya yapıştırdı hemen valla
e bacım haketmişsin sen de sankim birazvaktiylen iyi gömmüşlerdi beni burlarda :))))
alışılmıyo canım..hele 30 yaşın üzerine çık ,doğum günü de kutlamıyosun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?