Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Amin canim Buyuk ihtimal esim aldatmadigi surece yasamam adam benim neyime kiz arkadas hepsi uzak dursun diyor az once karimla prensesim harici annemde olsa mesafelim artik nokta dedi
ben de yazıcaktım tam saat farkı fılan dıye gelırsın dıye bekledım..korkmustur kız baya -olmasın da- gözünün ucuyla bile bakamaz daha kimseye siz de bi kıraydınız ağzını burnunu dicektim ben de öbür adam ne güzel yapmış.. böylesini manyağı karısına çoçuğuna el kaldıranın bağlıcan elini ayağını evire çevire milletin içinde geberticen dayaktan ibret-i alem olsun diye..Görsünle bakalım kadına el kaldırmak nasıl oluyo...karaktersiz yaa..çok sinirleniyorum ben böyle eslerınden psikolojik/fiziksel şiddet görenleri duydukça

Yazmisya kizcagiz sabah yedim yakabilmek icin sabah yenirse agir yemekler yakiliyor kanimca benim denemisligim var sarma ne yenir beeee olsada yesekyememmmm yememmm sakaaa
bak kaptan görmesin teşvikten basar cezayı biliyosun..düşünce suçuna girer.. hadi vermiyom seni ele sen de bi daha böyle cııss şakalar yapma olar mıı ay bu emojıyı de cok sevıyom tıpe bak gözlere bak salak yaaa

kız ondan demıyom sarma pek kahvaltı yemegı degıl ya..guzel guzel yımırtalı peynırlı kahvaltı dururken sarma aşermesi garibime gitti sadece
Aman bizde sabahmi kaldi kankiiii biz diyetci kardesler olarak aksamla sabahi yer degistiriyoruz maksat agiz tadumuz bozulmadan kilo vermek gecen yil unlu birinin yemegine davetliyiz burda yurtdisinda her milletten gelen olmus bende oturdum arap bacilarimin yanina yemekleri bizim turk ascilar yapmis ara yerlere mis kokulu kisirlari koymuslar arap bacilar aralarinda haaa gutaaaa butaaa himmm himmm dediler bitanesi sordu bu ne yemegi diye bu kisir turklerin meshur kisiri cok lezzetli dedim kadin catal ucuyla aldi poggggg diye disari cikardi belki 10 tane kagit mendille dilini temizledi hepsi yine guuuu daaaa himmmhimmm dediler toplu halde onume yigdilar tum kisirlariiyiki yemisim bol bol bak simdi hasret kaldim

Vallahi azicik desteklesem esimde gidecekde tamam neyse bitti gitti diyorum yoksa ara ara hiddetleniyor kirayim agzini burnunu vereyim eline diyor isten cikmasida esimin hayrina olcak sanirsam zaten iki is yapiyor diger isinde hic turkde yok hep yabancilar var bu konuda uzamaz oda sinirlenmez kendini doldurmaz bariii yalniz aklim kadinda kaldi cok agladi kizz icim parcalandi rabbim yardim etsinde biran once bosansin huzura kavussun cok tatli bi kadin bide cok severim kendisini arkadasligimiz gayet guzel gidiyordu

Haha biz burada ne kahvaltilar gorduk, ciger yiyen vardi be! btlbetul

yani ben çıtayı bu kadar yükseltmişken hala şaşıranlar var aramızda ben de ona şaşırıyorum :)))

kız kalbimi mi okudun ciğer alsam diyodum akşama....

yani ben çıtayı bu kadar yükseltmişken hala şaşıranlar var aramızda ben de ona şaşırıyorum :)))

kız kalbimi mi okudun ciğer alsam diyodum akşama....
kız minnakım ben daha bilmiyom senin ciğerci günlerini..kedilikten geliyosa ciğer aşkı demekki B blanche_ea hatun da atmış hafızaya yapıştırdı hemen valla

nilsub canım nasıl oldun..kırdın mı tasları yoksa düşürmeye mi başladın da sancılardan mı gelemiyosun..ses ver bacım meraklardayız

slm kızlar geçmişe bakmadım o yüzden cevap yazamıyorum kusara bakmayın evet salı günü kırdırdım taşımı haftaya birkere daha gidicem geberiyorum sancıdan öpüyorum herkesi dikkat edin kendinize arada yattığım yerden okumaya çalışıyorum yarın cuma 4 gün sonrada haziran unutmayın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…