Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geçmiş olsuuun.....

geçmiş olsun canım en kısa sürede dökersin kurtulursun inşallah

Persembe persembe yarım pide mi
Spor da varla yok arası. 100 zıpla bari de erisin pideler.

Persembe persembe yarım pide mi
Spor da varla yok arası. 100 zıpla bari de erisin pideler.
Valla bunu bekliyordum canım ben sabit bi spor yapmadım belki ama bugün hiç oturmadım yerime sürekli yürüdüm.Aslında 5 mil modunda oldu bana.İnan şu an bacak kaslarım ağrıyor ki ben leslie 2mile üstünede slim in 6 yaptığımda bu ağrılarım olmuyordu.sabah 8 de bi başladım yeni oturdum yerime.tempolu yürüyüşler ,merdiven inme çıkma üff üff inan çok fenaydı.10 km den fazla yürümüşümdür herhalde.Dünde böyleydim ve dünde spor yapmamıştım ama bugün spor yaptığım günlerden eksi çıktım

of ya bugün dünün halsizliği kalmasın diye fazla fazla yedim, her ne kadar kaçamaksız olsa da.

şimdi de hiiiç ama hiç spor yapasım yok

Ne yapmayı düşünüyordun canım?kayla 1 gün yapılıp birgün mola veriliyor diye biliyorum bende.sen hergünmü yapıyosun yoksa :)
hayır kayla ptesi-çarş-cuma da 3 gün de düşük nabız kardiyo istiyor ilk 4 hafta yürüyüş vs mesela.
leslie 5 mile vardı aklımda ama...uff yanii, hiç canım istemiyoor.

Kahvaltı: bir küçük kase yaprak sarmasi vesşekersiz çay.

Ara: 1 küçük kase kiraz

Aksam: bir kase bol yesillikli yumurta salatası . 1 bardak ayran. 2 tane yaprak sarması

Su: şimdilik 2 lt.

Spor daha bitmedi bitince yazarim. Saat 10 buçuk gibi biraz daha spor yapacağım.

Bir de sodali Yeşilçay kuru yapacağım yatana kadar.

kollontai morordek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…