- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #191.321
slm kızlar geçmişe bakmadım o yüzden cevap yazamıyorum kusara bakmayın evet salı günü kırdırdım taşımı haftaya birkere daha gidicem geberiyorum sancıdan öpüyorum herkesi dikkat edin kendinize arada yattığım yerden okumaya çalışıyorum yarın cuma 4 gün sonrada haziran unutmayın.....
e bacım haketmişsin sen de sankim birazyoksa bu senin avatar ciğerci kedilikten mi kaldı ya da tamamen kedi aşkı ve bakışları yüzünden mi
geçmiş olsun canım en kısa sürede dökersin kurtulursun inşallahslm kızlar geçmişe bakmadım o yüzden cevap yazamıyorum kusara bakmayın evet salı günü kırdırdım taşımı haftaya birkere daha gidicem geberiyorum sancıdan öpüyorum herkesi dikkat edin kendinize arada yattığım yerden okumaya çalışıyorum yarın cuma 4 gün sonrada haziran unutmayın.....
Valla ben bugün çok yoğundum daha yeni açtım sayfayı :)Hanımlar neredesiniz????
4 saattir tek bir mesaj bile yok, menüler yok!
Persembe persembe korkutmayın beni
Evet yogun oldugunuzdan girememis olabilirsiniz tabi hepiniz ama korktum vallahi bu kadar sessiz görünceValla ben bugün çok yoğundum daha yeni açtım sayfayı :)
Hepimiz kaçtıkmı sandınEvet yogun oldugunuzdan girememis olabilirsiniz tabi hepiniz ama korktum vallahi bu kadar sessiz görünce
Persembe persembe yarım pide mi
Valla bunu bekliyordumPersembe persembe yarım pide mi
Spor da varla yok arası. 100 zıpla bari de erisin pideler.
Ne yapmayı düşünüyordun canım?kayla 1 gün yapılıp birgün mola veriliyor diye biliyorum bende.sen hergünmü yapıyosun yoksa :)of ya bugün dünün halsizliği kalmasın diye fazla fazla yedim, her ne kadar kaçamaksız olsa da.
şimdi de hiiiç ama hiç spor yapasım yok
hayır kayla ptesi-çarş-cuma da 3 gün de düşük nabız kardiyo istiyor ilk 4 hafta yürüyüş vs mesela.Ne yapmayı düşünüyordun canım?kayla 1 gün yapılıp birgün mola veriliyor diye biliyorum bende.sen hergünmü yapıyosun yoksa :)
Hımm açıkla açıkla neymiş o izin verdiğin şey :)
Gelin gelin hepiniz, elimde sopa ile bekliyorum
Menulerde begenmedigim seylere ceza yazacagım bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?