- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #191.341
Hanımlar neredesiniz????
4 saattir tek bir mesaj bile yok, menüler yok!
Persembe persembe korkutmayın beni
artık bişey yeme canım misafirlikte olsan bile..ayrıca piknikte hopla zıpla demiştim yattın mı bütün gün bacım..eve gidince yeşilçayını da içmeyi unutma.halin varsa az zıp yap öyle yat plizzzMenüminatettimolacak kollontai morordek nilsub
Sabah kahvaltım
1.5haslanmis yumurta
Yarım kase yoğurt
Peynir
domates soğan söğüş çok çok azdı
Aksam 18.30
3 tavuk pirzola ızgara
Salata
ayran
Yemekten sonra çayın yanında çok az karışık çerez 1 yk kadar
20.30 da arkadaştayim karpuz yedim
Suyu saymadim. Sporda yok maalesef
Peki bakalım, yarın görüsecegiz.Valla bunu bekliyordumcanım ben sabit bi spor yapmadım belki ama bugün hiç oturmadım yerime sürekli yürüdüm.Aslında 5 mil modunda oldu bana.İnan şu an bacak kaslarım ağrıyor ki ben leslie 2mile üstünede slim in 6 yaptığımda bu ağrılarım olmuyordu.sabah 8 de bi başladım yeni oturdum yerime.tempolu yürüyüşler ,merdiven inme çıkma üff üff inan çok fenaydı.10 km den fazla yürümüşümdür herhalde.Dünde böyleydim ve dünde spor yapmamıştım ama bugün spor yaptığım günlerden eksi çıktım
Yaaa siz şaka mısınız bugüüüün?!Kahvaltı: bir küçük kase yaprak sarmasi vesşekersiz çay.
Ara: 1 küçük kase kiraz
Aksam: bir kase bol yesillikli yumurta salatası . 1 bardak ayran. 2 tane yaprak sarması
Su: şimdilik 2 lt.
Spor daha bitmedi bitince yazarim. Saat 10 buçuk gibi biraz daha spor yapacağım.
Bir de sodali Yeşilçay kuru yapacağım yatana kadar.
kollontai morordek
100 zıpla madem spor olsun!Menüminatettimolacak kollontai morordek nilsub
Sabah kahvaltım
1.5haslanmis yumurta
Yarım kase yoğurt
Peynir
domates soğan söğüş çok çok azdı
Aksam 18.30
3 tavuk pirzola ızgara
Salata
ayran
Yemekten sonra çayın yanında çok az karışık çerez 1 yk kadar
20.30 da arkadaştayim karpuz yedim
Suyu saymadim. Sporda yok maalesef
200 zıpla hemen!
Peki bakalım, yarın görüsecegiz.
Geldigin eksiyi begenmezsem yarına cezan 200 olur ona göre
Yaaa siz şaka mısınız bugüüüün?!
Sözde 4. takımla yarıstayız, yarın kaybedersek hepinizi sıra dayagından gecirecegim resmen
100 zıpla bari sporunu tamamlarken.
100 zıpla madem spor olsun!
artık bişey yeme canım misafirlikte olsan bile..ayrıca piknikte hopla zıpla demiştim yattın mı bütün gün bacım..eve gidince yeşilçayını da içmeyi unutma.halin varsa az zıp yap öyle yat plizzzbugün dısardasın dıye demıyom spora bısey bugunluk
Hanımlar menülerinizi hiç begenmediminatettimolacak haric.
4. takım cok azimli diyordunuz, kapısacagız diyordunuz ama pes etmissiniz sanırım!
Yarın kaybedersek herkese benden 100 ceza simdiden.
HahaahaOlmazzzz kaptanım isyana teşvikten verir cezayı
sporun yoktu ya ondan demıstır tatlım.. zıpla al hemen ördekin gönlünü hadi kalk tatlım bebişimAma beni niye beğenmedin yaaa
uyudun mu eski rakıbecım bugun nasılsın.. hepsınden önemlisi zıpladın mı sen bak az once mesaj yazdım..kalk zıpla bakem sen deHahaahaisyan başka o düşününce veriliyor.sen mecbur ceza yiycen ne için ne kadar yiycen onu görelim yahuu
Bak rakiben vermis cevabı asagıda. Kalk da zıpla.Ama beni niye beğenmedin yaaa
sporun yoktu ya ondan demıstır tatlım.. zıpla al hemen ördekin gönlünü hadi kalk tatlım bebişim
Ohooo bu ne yaaa zıplarım zıplamayada benim kaçamağım yokki
200 zıpla hemen!
Peki bakalım, yarın görüsecegiz.
Geldigin eksiyi begenmezsem yarına cezan 200 olur ona göre
Yaaa siz şaka mısınız bugüüüün?!
Sözde 4. takımla yarıstayız, yarın kaybedersek hepinizi sıra dayagından gecirecegim resmen
100 zıpla bari sporunu tamamlarken.
100 zıpla madem spor olsun!
hanımlar 10 dk hoplayın zıplayın baya zıp edıyo..bakın herkes yapsın dıye duş almıs halımle kalktım zıpladım ben..kalkın bakem siz de hemen..tv nin karsısındasınız dimi kösemimi izliyonuz itiraf edin hemen
Bak rakiben vermis cevabı asagıda. Kalk da zıpla.
Ah ex rakibem bu hafta benim pestilim çıktı yaaauyudun mu eski rakıbecım bugun nasılsın.. hepsınden önemlisi zıpladın mı sen bak az once mesaj yazdım..kalk zıpla bakem sen dekım bılır sabah ekstra -100 görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?