- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #191.601
Yok canım sen karıştırdın beni rakibem minnakkelebekle. Ben dün geldim. Bir kaçamak yaptım tövbeledim nerdeyse. Bugün de pek bir şey yiyemiyorum zaten midemden.cık cık cıkk öyle bi bahane olmaz canım.Geçen haftada annendeydin.Yediklerine dikkat etmen lazım hergün kaçamak yaparsan olmaz.Üstelik daha önümüzdeki hafta yapacaklarını şimdiden söylüyorsun.Oysa şimdiden nasıl kaçamak yapmayacağına dair kendine sözler vermen gerekiyor.
Tamamdır doğrudur canım :) o zaman dikkat etmeye devamYok canım sen karıştırdın beni rakibem minnakkelebekle. Ben dün geldim. Bir kaçamak yaptım tövbeledim nerdeyse. Bugün de pek bir şey yiyemiyorum zaten midemden.
ne getircen banaSevgili grup arkadaşlarım, kaptanlarımkollontai @morordek nilsub
Ben yarın tatile çıkıyorum.Yurt dışında olacağımdan internet bağlantım olmayabilir o yüzden giremeyebilirim.Eğer olursa zaten girerim :) 1 hafta yokum.Cuma kilo bildirimimi yapmaya çalışacağım.Konuyu kaptanlada konuştuk zaten.Hepinize kaçamaksız bir hafta diliyorum.Zira tatilde olmama rağmen şimdiden kendimi şartlandırıyorum kaçamak olmayacak, coşmayacağım diye.Umarım haftaya daha güzel eksiler olur
iyi tatiller çok güzel geçer inşallahSevgili grup arkadaşlarım, kaptanlarımkollontai @morordek nilsub
Ben yarın tatile çıkıyorum.Yurt dışında olacağımdan internet bağlantım olmayabilir o yüzden giremeyebilirim.Eğer olursa zaten girerim :) 1 hafta yokum.Cuma kilo bildirimimi yapmaya çalışacağım.Konuyu kaptanlada konuştuk zaten.Hepinize kaçamaksız bir hafta diliyorum.Zira tatilde olmama rağmen şimdiden kendimi şartlandırıyorum kaçamak olmayacak, coşmayacağım diye.Umarım haftaya daha güzel eksiler olur
ben spor yapmaya gidiyorum kızlar gelirim bitince
kızlar birde herkes bir mezura edinsin kendine pazartesi de herkes ölçülerini yazsın taaa geçen ay yazdım birinizde çıkıp yazmadınız yani p.tesi ye kadar bekliyorum ölçüleri haberiniz olsun
hahaha çok güldüm ıslandında bu artılar nerden çıkıyor ben onu merak ediyorumBu hafta rakibiz madem sporunu iyi yap gel kaptanım. Zira ben donuma kadar Islandim. .
yapabiliyormusun zumbayı ben yapamıyodum dalağım çıkıcak gibi oluyorBenim de aklıma geldi. Ölçüleri almak çünki 40 gün kadar zumba ya devam edeceğim etkisi neolacak merak ediyorum
Hellim getiririm artık :) ızgara yapar yersinne getircen bana
evet bende beğenmedim sabah kahvaltını canım bugun nedense ben klasik kahvaltı sevenlerdenim tamam besleyiciydi ama ara öğün gibiydi sankiay ben de bugun ogleden sonrayi abarttim, midemi bozdum galiba sabah soguk yogurt yiyince sonra butun gun mal gibi beslendim ya
nereye gidiyosunda hellim getiriyosun bizde isteriz:)Hellim getiririm artık :) ızgara yapar yersin
Teşekküler canım inşallah :)iyi tatiller çok güzel geçer inşallah
Hellimin anavatanı Kıbrısa canımnereye gidiyosunda hellim getiriyosun bizde isteriz:)
kıbrısa mı gidiyon lenHellim getiririm artık :) ızgara yapar yersin
Evet nerden bildinkıbrısa mı gidiyon lenistemem ben hellime doydum
ayıp ayıp getircem demiş getirme der gibi ne oyle .....:)kıbrısa mı gidiyon lenistemem ben hellime doydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?