Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hahahaha bu gidişle aynı duruma düşmem yakındır

Çookkk güzelll rakibem tebrik ederimmm.
Beni fena solladın yaa

Olsak iyi olurdu canım ama ben bu hafta tatile gidiyorum giremeyebilirim internete.Ama bi sonraki hafta tam gaz devam ederim.Süper olur valla dediğin gibi kilolarımız yakın birlikte devam edebiliriz
haftaya tam gaz devam etcem ramazan geliyor ebru veremiyor yaa bende cok korkuyorum metabolizmam duracak veremem diye yinede elimden geleni yapicam aynen tam gaz devam ederiz

Belki tartını evdeki yerini değiştirebilirsin.
Kiz telefonmu bu sebeke gidip geliyor yer degistirsinbizim komsu oglunun teli cekmezdi yillar oncede birgun manitasi aramis buda bizim balkona gelen agacin tepesine cik yaz ayi bende balkona cikdim bi karanlik agacda oyuncak silahi aldim kimsin laaaannnn 3 kadar sayiyom hemen soyle vururum seni dedimkiz benim esraaa ben kamil dedi lannn allah belani vermesin ne ariyon orda dedim sebeke manita ariyor konusamiyiruz bende burda ceker diye cikdim ahanda superrrr cekiyor dedi

kollontai takimin inadinin dün ki menüsü burda kaptanim :)
tamam tamam görmemişim ya gelmeyin üstüme aaaaa :)

4 günlük Kilo durumum ise
61.6/61.3/0.3/%0.49
Yalnış hesaplamadıysam.
tamam canım ekledim listeye

Bildirdim ya kizz.hatta dus aldiktan sonra yazdim eminim
tamamdır sana da bugün 1 öğün ödül benden :)))

yok her defasında farklı tartıyor.yani suyu koy çıkan artıya göre hesap yap yok her basışta farklı tartıyor eğer normalse dursun tartımla ideolojik sorunlar yaşamıyorum neticede
o zman biran önce yeni tartı al :)

Okumuştum canım akşama kadar yaparım. Gece hiç uyumafım gözümü zor açıyorum. Üstelik midem be bağırsaklarım da kötü.akşama ancak biter
geçmiş olsun canım

kızlar bugünden itibaren takım içi spor yarışmamız başlamıştır. hergün herkes ne kadar spor yaptığını yazsın her hafta cuma brinciye ödül verelim dk üzerinden yarışıcaz. mesela lesile 3 mil 45 dk art vs vs gibi yazsın herkes
morordek ben menülri ve cezaları takip edicem sen bizim ip atlama yarışmasındaki gibi sporu takip eder misin? herkes kendini listeye ekler zaten onu örenek yazayım şimdi mesela;

27 mayıs spor yapanlar listesi
1 kollontai ......
2, melampusefe .... gibi herkes cevapla deyiip kendi adını listeye ekler

Bu hafta neden umutsuzsun canım? Özel bi durummu var regl filan gibi?
Yok canım daha regl olmama 6 ay ne var galiba evde değilim kardeşler toplandık gırgır şamata gezme derken menüye dikkat edemem diye demiştim. Gerçi dünkü menüm beni bitirdi bir daha da kolay kolay yemem öyle fazladan.

Tamamdır kaptan

cık cık cıkk öyle bi bahane olmaz canım.Geçen haftada annendeydin.Yediklerine dikkat etmen lazım hergün kaçamak yaparsan olmaz.Üstelik daha önümüzdeki hafta yapacaklarını şimdiden söylüyorsun.Oysa şimdiden nasıl kaçamak yapmayacağına dair kendine sözler vermen gerekiyor.

Sevgili grup arkadaşlarım, kaptanlarım kollontai morordek nilsub
Ben yarın tatile çıkıyorum.Yurt dışında olacağımdan internet bağlantım olmayabilir o yüzden giremeyebilirim.Eğer olursa zaten girerim :) 1 hafta yokum.Cuma kilo bildirimimi yapmaya çalışacağım.Konuyu kaptanlada konuştuk zaten.Hepinize kaçamaksız bir hafta diliyorum.Zira tatilde olmama rağmen şimdiden kendimi şartlandırıyorum kaçamak olmayacak, coşmayacağım diye.Umarım haftaya daha güzel eksiler olur

Iyi eğlenceler iyi tatiller canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…