- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #191.561
Bu hafta yine rakipmişiz canım ve benim bu haftada kendimden çok umudum yok. Ama sonraki hafta benden çekersin haberin olsun. Kendim yemediğim gibi sana da yedirmem yani. Sporunı da yaptırırım. Yani bı hafta çok sataşaöayacağım
Sen ona rağmen çok iyi vermişsin. Bak bana kilo almayayım diye uğraşıyorum.aynı zzmanlarda eve gideceğiz galiba. O zaman tam anlamıyla yarış başlarTeşekkür ederim rakibemmkiyisindan kosesinden gördüm ama çok yavaş veriyorum. Tabii annemin yaninda olmamin etkisi yüksek.
Sen ona rağmen çok iyi vermişsin. Bak bana kilo almayayım diye uğraşıyorum.aynı zzmanlarda eve gideceğiz galiba. O zaman tam anlamıyla yarış başlar
Bildirdim ya kizz.hatta dus aldiktan sonra yazdim eminimsavurgan düzenli menü bildirimin ve verdiğin kilodan dolayı bir öğün ödül hakettin tatlım tebrikler :))))
inatettimolacak sana da ödül verecektim ama dün menü bildirmedin o yüzden yok sana ödül :)))
KizzGeldim ördekim geldim de az müsaade et daa
Yazıyorum yazıyorumm yaaazzdımmkollontai @morordek nilsub
Sabah
Dukan krepcık
domates salatalık bıber
az peynır 1dl salam
cay
Öğle
1kase domates corbası
4tane fırın köfte
az salata
2yk yoğurt
Ara
1küçük şeftali
akşam
3yk mantar sote
2yk yoğurt
Su:3ltden fazla
Spor: Total yazıyom okulda da yaptım gizli gizlievde de yaptım
50 squat-duvarda şınav-ayakta mekik+100 zıp
2mile leslie+yarım saat egzersız
Yarına hazır mısın rakibem T tatlitambak
Bildirdim ya kizz.hatta dus aldiktan sonra yazdim eminim
Yaaa yerimm bak görüyo musun arayip bulmus gostermisbenim buralarda oldugumu cumle alem biliyooo hanimm hanimmm kollontai aksam kimsecikler yokken kalkin ziplayin bilem dedim herkese..ayip ayip valla
Yookk verseler de almam artik küstüm iste banene bananeBen de dedim kiz hakkını verin takimin inadinin didim
Yookk verseler de almam artik küstüm iste banene banane
Olsak iyi olurdu canım ama ben bu hafta tatile gidiyorum giremeyebilirim internete.Ama bi sonraki hafta tam gaz devam ederim.Süper olur valla dediğin gibi kilolarımız yakın birlikte devam edebilirizSagol rakibim senide ben tebrik ederimbiz bu hafta senle tekrar rakip olalim kilomuz coookkk yakin sen 70.300 ben 70.500 zevkli olur heeee
Bu hafta neden umutsuzsun canım? Özel bi durummu var regl filan gibi?Bu hafta yine rakipmişiz canım ve benim bu haftada kendimden çok umudum yok. Ama sonraki hafta benden çekersin haberin olsun. Kendim yemediğim gibi sana da yedirmem yani. Sporunı da yaptırırım. Yani bı hafta çok sataşaöayacağım
yok her defasında farklı tartıyor.yani suyu koy çıkan artıya göre hesap yap yok her basışta farklı tartıyor eğer normalse dursun tartımla ideolojik sorunlar yaşamıyorum neticedeya tartının suyu mu çıktı dijital değil mi niye değiştiriyon?
Aynı yerde her defasında farklı tartıyorsa bozuktur o zaman..yok her defasında farklı tartıyor.yani suyu koy çıkan artıya göre hesap yap yok her basışta farklı tartıyor eğer normalse dursun tartımla ideolojik sorunlar yaşamıyorum neticede
Okumuştum canım akşama kadar yaparım. Gece hiç uyumafım gözümü zor açıyorum. Üstelik midem be bağırsaklarım da kötü.akşama ancak bitercanım vermek istediğin kilo çok az zaten listeye girene kadar o kiloyu verirsin sen, takım içi listeye alıcam seni, birde katılımın çok az ve menülerin kötü bu şekilde zaten kilon fazla da olsa lsteye alamam seni
teşekkürler canım bu artı sayesinde nota alma ihtimalimiz var bu hafta başka da diyecek bişeyim yok
ya niye tartını yanına almadın ki???
arkadaşlar tartınızı yanınızda taşıyın ya yapmayın böyle lütfen!!!
dün 500 ceza verdim gördün mü??? 300 daha ekledim ona!!!
bende onu demeye çalışıyordum işte kollontaide bana kızacak yer arıyoAynı yerde her defasında farklı tartıyorsa bozuktur o zaman..
Benimde bi kere bozulmustu digital tartim bende 2 hafta dedim protein diyeti yapayim bakdim hic vermemis almis gosteriyorum kiyafetlerde bol geliyor aynada totoma basima baka bakabende onu demeye çalışıyordum işte kollontaide bana kızacak yer arıyokiloda verdim üstelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?