Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ooo tam istedigim gibi bir rakip

Teşekkür ederim rakibemm kiyisindan kosesinden gördüm ama çok yavaş veriyorum. Tabii annemin yaninda olmamin etkisi yüksek.
Sen ona rağmen çok iyi vermişsin. Bak bana kilo almayayım diye uğraşıyorum.aynı zzmanlarda eve gideceğiz galiba. O zaman tam anlamıyla yarış başlar

Sen ona rağmen çok iyi vermişsin. Bak bana kilo almayayım diye uğraşıyorum.aynı zzmanlarda eve gideceğiz galiba. O zaman tam anlamıyla yarış başlar

Haftaya pazar evimdeyim canım inşallah. Gideyim de cekiduzen vereyim kendime

Kizz kollontai hem begenmissin menuyu hem yazmadin diyon..al al bak bakem yazmis miyim yazmamis miyim

Yaaa yerimm bak görüyo musun arayip bulmus gostermis benim buralarda oldugumu cumle alem biliyooo hanimm hanimmm kollontai aksam kimsecikler yokken kalkin ziplayin bilem dedim herkese..ayip ayip valla

Yedirmezuk hakkini manevi kaptanim merak etme

Sagol rakibim senide ben tebrik ederim biz bu hafta senle tekrar rakip olalim kilomuz coookkk yakin sen 70.300 ben 70.500 zevkli olur heeee
Olsak iyi olurdu canım ama ben bu hafta tatile gidiyorum giremeyebilirim internete.Ama bi sonraki hafta tam gaz devam ederim.Süper olur valla dediğin gibi kilolarımız yakın birlikte devam edebiliriz

Bu hafta neden umutsuzsun canım? Özel bi durummu var regl filan gibi?

ya tartının suyu mu çıktı dijital değil mi niye değiştiriyon?
yok her defasında farklı tartıyor.yani suyu koy çıkan artıya göre hesap yap yok her basışta farklı tartıyor eğer normalse dursun tartımla ideolojik sorunlar yaşamıyorum neticede

Okumuştum canım akşama kadar yaparım. Gece hiç uyumafım gözümü zor açıyorum. Üstelik midem be bağırsaklarım da kötü.akşama ancak biter

bende onu demeye çalışıyordum işte kollontaide bana kızacak yer arıyo kiloda verdim üstelik
Benimde bi kere bozulmustu digital tartim bende 2 hafta dedim protein diyeti yapayim bakdim hic vermemis almis gosteriyorum kiyafetlerde bol geliyor aynada totoma basima baka bakabeynim agrimisti kayinvalideye gitmistim onunda tartisi tuvalette durur gacinin tuvaleti benim yatak odam kadartarti ortalikda duruyor bide ne goreyim 7 kilo gitmissokkkkk gecirmistimmm ertesi gun markete kostum tum tartilarda deluuuuu gibi tartildim reyon gorevlisi bana bakiyor gozgoze gelince baska yone bakiyormus numarasi yapiyordusanki anlamiyom benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…