- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #191.841
Tesekkur ederim canim :)Bende sıkılıyorum ama hiç yapmamaktan iyidir.
Senin gizli hayranın oldum sanırım.
Menünü ve sporlarını takip ediyorum.
Maşallahın var.
Boyunuz kaçtı? 45 çok az değil mi.?Tabiki dedigin gibi tercih meselesi ben yerimde adimlayamiyorum canim sikiliyor
birde dedigin gibi sabahlari ac karnina bende yuruyus yapiyorum kacamak falan olmuyor bende herhalde bundan :)
1.55Boyunuz kaçtı? 45 çok az değil mi.?
45 de gaza gelerek yzdim yapamassin dediler :) banahaaaBoyunuz kaçtı? 45 çok az değil mi.?
Tamam canim :)
Boyunda iyi bence :)bide ince kemikliyim benim kiloda ve boyda ayni arkadasim var o benden daha ince gorunuyor cunku onun keikleri iri kilom az ama cogu yag galiba:)
evet iri kemikli olsaydim simdi fit bir hatundum :)))Boyunda iyi bence :)
Kemiklerin ince olması dezavantaj sanırım.
O sporla kemikler bile erir yaa45 de gaza gelerek yzdim yapamassin dediler :) banahaaa
Teşekkür ederizz. Çok naziksiniz. Bol bol kilo veririz umarım.Sizinle yarış yapmak takımımızı az da olsa toparladı.4.takımdan geliyorum bu hafta herkese başarılar dilerim4. Takıma yeni katıldım gecen cuma inş istediğiniz kiloya kavuşmak dileğiyle saygılarımla
yavas yavas gidiyor yarin nisanim var o yuzden bu aralar yogunum yorgunumda fazla bisey yapamiyom ama onumuzdeki gunlerde yine baslicamO sporla kemikler bile erir yaa
Yaparsın sankim.
Hayırlı olsun canım. Çıtı pıtı bir gelin olucaksın.yavas yavas gidiyor yarin nisanim var o yuzden bu aralar yogunum yorgunumda fazla bisey yapamiyom ama onumuzdeki gunlerde yine baslicam
Tesekkur ederim canim :) insaAllahHayırlı olsun canım. Çıtı pıtı bir gelin olucaksın.
Ayy anılarrım canlandı yaa :))yavas yavas gidiyor yarin nisanim var o yuzden bu aralar yogunum yorgunumda fazla bisey yapamiyom ama onumuzdeki gunlerde yine baslicam
geldim canım geldim ben kilomu koruyorum cumadan beri....
Teşekkür ederim.Bende öpüyorum.Tesekkur ederim canim :) insaAllah
ben cikiyorum baska zaman konusuruz yine istersen :) opuldun bye
Ayy anılarrım canlandı yaa :))
Çok güzel heyecanlardı. Benim nişan olduğu zamn eşimin tarafı biraz gecikti. Bende yarın sınavım var siz aranızda yaparsınız ben yatıyorum demiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?