Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yorgunum dostlarim yorgunum yorgun demek istiyorum..bacaklarim cok agriyo canim yaa.sabah kendimi kazidim resmen yataktan sen nasilsin bakalim bugun
Benimde spordan dolayı kollarım ve bacaklarım ağrıyor ama bu bahane değil.Cumaya 57.5 olmalıyım. Yoksa butun emeklerim boşa gitmiş olucak.

Evet kızlar kabızlığa bir formül vericem şimdi T tatlitambak iyi oku :)
Dun akşam cezvede 1bardak sütü kaynattım içine 1kuru incir doğradım minik minik onunlada biraz kaynattım sonrada dolaba koydum sabah kalkar kalkmaz sutu içtim inciri yedim uzerinede azcık tarçın serptim tadı o kadar güzel olmuşki anlatamam ben sevdim
Dun doktor verdi tv tarifi çocuklarınıza doğal musil diye 2saat sonra faydasını gördüm kızlar süpermiş kabızlık çekenlere duyrulurrrr.....

yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı ......
bu arada hoş geldin tanışamadık daha önce ...
Hoşbulduk canım

Canım başın sağolsun.
Bu arada ben senin nickini hatırlıyorum senden sonra mezun olmuşum bende.
Evet o zaman toplight ve C CallanPinckney vardı.ikisininde muhteşem desteği ve takim arkadaşlarımın gazıyla 10 kilo vermiştim. Uzun bi diyetten sonra hedefe ulaşınca ister istemez biraz salıyor insan. Bende 61 oldum şimdi tekrar geldim hedefim 58e gene ulaşabilmek için.
Macera yeniden başlıyor anlıjan :)

Kizlar dünki menüm
Sabah
Yumurta salatası
2 dilim ekmek
Öğlen
1 muz
Türk kahvesi
Akşam
4-5 kaşık makarna
1 köfte
Koca kase neredeyse yağsız salata
Bolca acı biber turşusu

Spor
Jillian shared level 2
25 dk tempolu koşu

Lesliede iyi yurumeye vakti olmayanlar veya yurumeye tembelik yapanlar :) icin
Sag ol canim

Güzel yöntem.Canım bu aralar tatlı istiyor.Bende tatlı niyetine yapayım.
Ödem dir yoksa o kadar kilo almamışsındır ...
Cumaya kadar geçer inşallah.
Biraz da saldım aslında dondurmalar falan
Toparlamam lazımm. Hemde çabucak.

Lesliede iyi yurumeye vakti olmayanlar veya yurumeye tembelik yapanlar :) icin
Sag ol canim
Vakit olmama da değil aslında doğudayız.Bilmediğim bir şehir.Çıktığım zaman caddeyi turluyorum. 45 dk da şehri gezmiş oluyorum. Park koşu alanı gibi bir yer yok. Birdeyabancı olunca işte farklı oluyor.

Bilmedigin yerlerde gezmee leslie guzel iste onu yap
ben yururdugum icin leslie bana sikici geliyor yapamiyorum ne zaman bitcek diye gozum saatde kaliyor :)
bide vucudunda odem oldugunu duydum maydonoz suyu deneye bilirsin canim :)

Bilmedigin yerlerde gezmee leslie guzel iste onu yap
ben yururdugum icin leslie bana sikici geliyor yapamiyorum ne zaman bitcek diye gozum saatde kaliyor :)
Bende sıkılıyorum ama hiç yapmamaktan iyidir.
Senin gizli hayranın oldum sanırım.
Menünü ve sporlarını takip ediyorum.

Maşallahın var.

Bence leslie daha iyi kalori yaktiriyor ama, ben sirf o yuzden tercih ediyorum.
Tabiki dedigin gibi tercih meselesi ben yerimde adimlayamiyorum canim sikiliyor
birde dedigin gibi sabahlari ac karnina bende yuruyus yapiyorum kacamak falan olmuyor bende herhalde bundan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…