- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #191.821
Yorgunum dostlarim yorgunum yorgun demek istiyorum..bacaklarim cok agriyo canim yaa.sabah kendimi kazidim resmen yataktanGünayydddıınnn. Nasılsın.???
Öyle bakalım ne olacaktam gaz başlıyorsun yanii
BimemkiAnaaammmmmkiz noldu oyle
Benimde spordan dolayı kollarım ve bacaklarım ağrıyor ama bu bahane değil.Cumaya 57.5 olmalıyım. Yoksa butun emeklerim boşa gitmiş olucak.Yorgunum dostlarim yorgunum yorgun demek istiyorum..bacaklarim cok agriyo canim yaa.sabah kendimi kazidim resmen yataktansen nasilsin bakalim bugun
Ödem dir yoksa o kadar kilo almamışsındır ...Bimemki
Hoşbulduk canımyenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı ......
bu arada hoş geldin tanışamadık daha önce ...
selam kizlarrr
yeni eski farketmez amacimiz aynı
ben 2014 haziranda mezun oldum canim.
Subat 2014 tarihinde 65 kilo ile basladim 56 küsürle mezun oldum.
Inanilmaz güzel vakit gecirdim burda o zaman kaptanimiztoplight ti onada kocaman sevgilerrr
Ben yavas yavas verdim zaten dehset kilolar verebilen bi insan degilim azar azar gitti hep ama uzun bi sure kalici oldu.
Evlendikten sonra kocama kendimi gosterecegim diye corba pilav ana yemek tatli cay yaninda bilmem neler derken 6 ay boyle gecince bi baktim kilo almisim sonra buraya geldim takim arkadaslarim sayesinde verdim.
en son 5 6 gibi yemek yedim pilav makarna seker kestim elbette yedim ama azz
sutlu cikilatan bittere gectim en kakaolusuna oda belkim 1 kare parca.
gibi gibi iste. etrafimdakilere cuma sabahi tarti gunum oldugunu persembeyi hafif gecirdigimi gec satte yemek yemedigimi asiladim halada oyleyim.
Burdan mezun olduktan sonra 4. takima kaptan yardimcisi olarak devam ettim 2 ay sonra 25 yasindaki kuzenimi denizde bogularak kaybettik malesef atlatamadim (halada)
ama ister istemez yemek duzenim uykum bi cok seyim degisti aylarca boyle gecti bi yandan uzuntumden kilo veriyor duzensiz yemekten kilo aliyordum.tabi kaptan yardimcisi oldugum takimida fazlaca ihmal ettim sorumsuzluk hic kabullendigim bisey olmasada malesef o donem bunu farketmem mumkun olmadi. nitekim cok ucmadan kendimi kontrol aldim simdi bi kac kilo fazlam var. liste disi 4. takimda devam ediyorum.
Ayy amma yazdim kizlar darlamim sizide
Lesliede iyi yurumeye vakti olmayanlar veya yurumeye tembelik yapanlar :) icinYürüyüşe başlayamadım
Leslie yapmaya başladım. Dün 4 miles yaptım. Bugun en az 8 mile yapacağım nasip olursa :))
Geçen hafta bireysel de birinci olmuşsun tebrik ederim.Sonuçlara bakamadım henüz ama çok kararlı ilerliyorsun.
Güzel yöntem.Canım bu aralar tatlı istiyor.Bende tatlı niyetine yapayım.Evet kızlar kabızlığa bir formül vericem şimdi T tatlitambak iyi oku :)
Dun akşam cezvede 1bardak sütü kaynattım içine 1kuru incir doğradım minik minik onunlada biraz kaynattım sonrada dolaba koydum sabah kalkar kalkmaz sutu içtim inciri yedim uzerinede azcık tarçın serptim tadı o kadar güzel olmuşki anlatamam ben sevdim
Dun doktor verdi tv tarifi çocuklarınıza doğal musil diye 2saat sonra faydasını gördüm kızlar süpermiş kabızlık çekenlere duyrulurrrr.....
Cumaya kadar geçer inşallah.Ödem dir yoksa o kadar kilo almamışsındır ...
Vakit olmama da değil aslında doğudayız.Bilmediğim bir şehir.Çıktığım zaman caddeyi turluyorum. 45 dk da şehri gezmiş oluyorum. Park koşu alanı gibi bir yer yok. Birdeyabancı olunca işte farklı oluyor.Lesliede iyi yurumeye vakti olmayanlar veya yurumeye tembelik yapanlar :) icin
Sag ol canim
Bilmedigin yerlerde gezmee leslie guzel iste onu yapVakit olmama da değil aslında doğudayız.Bilmediğim bir şehir.Çıktığım zaman caddeyi turluyorum. 45 dk da şehri gezmiş oluyorum. Park koşu alanı gibi bir yer yok. Birdeyabancı olunca işte farklı oluyor.
Lesliede iyi yurumeye vakti olmayanlar veya yurumeye tembelik yapanlar :) icin
Sag ol canim
Bende sıkılıyorum ama hiç yapmamaktan iyidir.Bilmedigin yerlerde gezmee leslie guzel iste onu yap
ben yururdugum icin leslie bana sikici geliyor yapamiyorum ne zaman bitcek diye gozum saatde kaliyor :)
Faydası oldu mu peki??Gunaydin kizlar, sabah 7.30'ta kalktim; yarim saat kaylami yaptim; hayatimda hic o kadar terledigimi hatirlamiyorum. Bu kayla oldurur adami!
Tembellikte Betüşten halliceyim. Aç karnına o enerjiyi nereden bulacam ben yaSunu fark ettim sabah kalkip ac karna spor yaptigim zaman, canim o gun hic kacamak cekmiyor; siz de deneyin.
Ama aksamdan guzel besleyici seyler yiyin, pas gecmeyin onu.
Tabiki dedigin gibi tercih meselesi ben yerimde adimlayamiyorum canim sikiliyorBence leslie daha iyi kalori yaktiriyor ama, ben sirf o yuzden tercih ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?