- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #191.801
canım o yesılcay kürünü yapıyo musun hala..boyle seylerı de cok uzun uzun yapmamak gerekır ya bı kes onu ıstersen bıkacgun..carsamba persembe ıcersın gerekırseBu aradainatettimolacak kollontai sabah inanmayacaksiniz amma 83 kilo cçıktım.
Ama 4 5 gün oldu lavaboya çıkmayali ve gözlerim bile şişti. Geceleri deliksiz uyuyamiyorum. Oğlum çok sık uyanıyor bi de bu ara hep ağlıyor geceleri dış çıkacak galiba
kahvaltıdankahvaltı Danaburnu müddet sonra tartildim. Yine aynı 83 çıktım. Ödem oluyor sabahları bende yarın sabahta tartil ip cumaya kadar cikmayacam tartiya
kızz konussun o ben de anneme babama cok duskunmusum kardeşimle benim aradamda 2 yaş var annemin kucağında babamın elini tutmadan uyumazmışım. kardeşim doğunca bırakmışım tüm huysuzlukları.. isyanım doğana kadardıAyyyy kızlar bugün babası cimcimeye diyorkiii artık vakti geldi kızıma biz kardeş alalım demi aşkım diyor kızımda çıt yok babası 3. Kez sorunca yeterrr aldıkkk yeter ben çoçuk bakıcısı falan olamam baba tamammıdedi babası aşkım sen bakmıcankii anneyle ben bakıcam sende arada yardım edersin olurmu dedi hayırrr istemiyorum sonra anneme iki kişi anne der babamada iki kişi der olmaz kabul etmiyorum dedi sonra ne düşündüyse ne var ne yok toplamış gelmiş al bunlarda mokkkluuu oğlunun olsun dedi gümmm diye attı orta yere şimdi ne tripler atıyor babasına konuşmuyoruzda heee hiçççç hazır değil benim kızım hiççç 2. Ci çoçuğumuz olmayacak bizim anlaşıldı zaten ben istemiyorum aferim kızıma annesinin kızı yaaa
ÇIL-GIN-SI-NIZZZZZIlk defa yaptıracam canım. Korkmuyorum. Yaptırdıktan sonra rahatlama olacak mı merak ediyorum...Eşim he sene yaptırır. Memnun. Geçen sene ramazan da kafasına yaptırdı. Tabi
Saçları kazıtti. Kel kel dolaşıyor. Sonra oğlumu da kel yaptık yaz geldi diye.
Tabi ben meraktan soruyorum. Kafan kel ya Üşüyor mu tuhaf geliyor mu falan diye. Benim saçlarda uzun çok sıcak bende mi kestirsem ne çok dökülüyor derken. Gel keseyim dedi. Bende kabul ettim meraktan. Nasıl olcak diye.
kesti makina ile....
Sonuç evde 3 kel geziyoruz.. arada şaplak sesleri geliyordu...
gerçekten te kafası Üşüyormuş insanın.
Ay niye yazdım bunu anlamadım. Hacamat sıfa diye yaptırıyorum
zıpladın mı cezerye için bakıymmmmAy bana yasak şeyler çok tatlı geliyor. Hayvansal gıda yasak ya ben dayanamadım. E sağolsun kocam da yedirdi durdu.
Sabah
1 dilim ekmek
6 zeytin
Salata
14.30
1 elma
16 da
1 minik kase karışık çerez
17.30
1 lahmacun
közlenmiş patlıcan salatası
1 yumurta
şu 2 lt
spor yapmadım ama bugün istirahat vereyim diyorum.dayanamayip yaparsam yazarım
haa unuttum akşam yemeğinden sonra kaçamak yaptım cezerye yedim.
inatettimolacak kollontai morordek nilsub
aferin çekirge yarın bende menü paylaşıcam hadi hayırlısı bakemm....Menüyü de yazayım
kollontai morordek nilsub T tatlitambak
Sabah
Kahvaltıya buluşmaya giderken 1tane minik light süt
Kahvaltı tabağı -> boreklerı ve yumurtalı ekmeklerı arkadaslara verdım
normal kahvaltımdan farklı olarak 2tane parmak sosis yedim
Öğle (Aslında öğle yerine ara öğün diyebiliriz çünkü kahvaltı çok uzun sürdü)
1top damla sakızlı dondurma (ödül niyetine sayalım bunu)
(Moda da Ali Ustadan dondurmamı yemeseydim çatlardım sanırım)
1sade türk kahvesi
Akşam
Izgara tavuk
Fırında kabak ->üzeri yoğurtlu
Su : 2,5lt
Spor : Allah sizi inandırsın tüm Kadıköyü yürüdük,Moda sahili 5kere turladık sanırım 1,5-2 saat yürüyüş diyebiliriz yani.Eve dönünce de yarım saaatlik egzersizimi yaptım.
tamam dayanamayıp cezerye yemişsin ama zıplamanıda yap şekerim yarın cezanı yapıp yaz menüye tatlım ne kadar yedin onuda yazaydın azsa 100 biraz fazla ise 200 zıpla kendin karar ver ne kadar zıplıcanaAy bana yasak şeyler çok tatlı geliyor. Hayvansal gıda yasak ya ben dayanamadım. E sağolsun kocam da yedirdi durdu.
Sabah
1 dilim ekmek
6 zeytin
Salata
14.30
1 elma
16 da
1 minik kase karışık çerez
17.30
1 lahmacun
közlenmiş patlıcan salatası
1 yumurta
şu 2 lt
spor yapmadım ama bugün istirahat vereyim diyorum.dayanamayip yaparsam yazarım
haa unuttum akşam yemeğinden sonra kaçamak yaptım cezerye yedim.
inatettimolacak kollontai morordek nilsub
çok iyi canım menülerin bu ara pek takip edemedim şu an kaç kilosun ?Menüyü de yazayım
kollontai morordek nilsub T tatlitambak
Sabah
Kahvaltıya buluşmaya giderken 1tane minik light süt
Kahvaltı tabağı -> boreklerı ve yumurtalı ekmeklerı arkadaslara verdım
normal kahvaltımdan farklı olarak 2tane parmak sosis yedim
Öğle (Aslında öğle yerine ara öğün diyebiliriz çünkü kahvaltı çok uzun sürdü)
1top damla sakızlı dondurma (ödül niyetine sayalım bunu)
(Moda da Ali Ustadan dondurmamı yemeseydim çatlardım sanırım)
1sade türk kahvesi
Akşam
Izgara tavuk
Fırında kabak ->üzeri yoğurtlu
Su : 2,5lt
Spor : Allah sizi inandırsın tüm Kadıköyü yürüdük,Moda sahili 5kere turladık sanırım 1,5-2 saat yürüyüş diyebiliriz yani.Eve dönünce de yarım saaatlik egzersizimi yaptım.
tam gaz başlıyorsun yaniievet hanımlar bu sabah kv kahvaltıya çağırdı ama gitmedim artık menü paylaşıcam diye kaçırmak istemedim kızımda dün buz yemiş boğazları şişmiş kv bahane oldu gitmemek için:)
Günayydddıınnn. Nasılsın.???Gunaydinn hanimlarrr
AnaaammmmmBen çok fena artıdayım..Tamm menülerim kötü ama bu kadar almış olamam.
Belki dünün sporu şişirmiştir.
Cuma:57.7
Bugun:59.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?