Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım o yesılcay kürünü yapıyo musun hala..boyle seylerı de cok uzun uzun yapmamak gerekır ya bı kes onu ıstersen bıkacgun..carsamba persembe ıcersın gerekırse

kızz konussun o ben de anneme babama cok duskunmusum kardeşimle benim aradamda 2 yaş var annemin kucağında babamın elini tutmadan uyumazmışım. kardeşim doğunca bırakmışım tüm huysuzlukları.. isyanım doğana kadardı sonra koca kafalı bu oğlunuz en güzel bebğiniz hala benim diye dolaşmışım ortalarda kardeşle büyümek çok güzel bişey varsa niyetiniz yapın hayırlısıyla yanlız büyümesin cadıcık
hala evim piremsesi benim ama ilk gözağrısıyım ben onların en çok beni seviyolar diye deli deli dolanıyom babam hala eşşek kadar oldu hala 2yaşında sanıyo kendini evlat değil köye kadrolu deli yetiştirmişiz diyo

ÇIL-GIN-SI-NIZZZZZ

zıpladın mı cezerye için bakıymmmm

Menüyü de yazayım
kollontai morordek nilsub T tatlitambak

Sabah
Kahvaltıya buluşmaya giderken 1tane minik light süt
Kahvaltı tabağı -> boreklerı ve yumurtalı ekmeklerı arkadaslara verdım
normal kahvaltımdan farklı olarak 2tane parmak sosis yedim

Öğle (Aslında öğle yerine ara öğün diyebiliriz çünkü kahvaltı çok uzun sürdü )
1top damla sakızlı dondurma (ödül niyetine sayalım bunu )
(Moda da Ali Ustadan dondurmamı yemeseydim çatlardım sanırım )
1sade türk kahvesi

Akşam
Izgara tavuk
Fırında kabak ->üzeri yoğurtlu

Su : 2,5lt
Spor : Allah sizi inandırsın tüm Kadıköyü yürüdük,Moda sahili 5kere turladık sanırım 1,5-2 saat yürüyüş diyebiliriz yani.Eve dönünce de yarım saaatlik egzersizimi yaptım.

aferin çekirge yarın bende menü paylaşıcam hadi hayırlısı bakemm....

tamam dayanamayıp cezerye yemişsin ama zıplamanıda yap şekerim yarın cezanı yapıp yaz menüye tatlım ne kadar yedin onuda yazaydın azsa 100 biraz fazla ise 200 zıpla kendin karar ver ne kadar zıplıcana

29 Mayıs spor listesi
1. Tatlitambak 30 dk kondisyon bisikleti
2. blanche_ea 68 dk leslie 5 mile fat burning walk
3.ebrusonmez leslie 6 mile+ 100 ipsiz ip }90dk
4.inatettimolacak 1,5-2saat yürüyüş + yarım saat egzersiz

29 Mayıs spor listesi
1. Tatlitambak 30 dk kondisyon bisikleti
2. blanche_ea 68 dk leslie 5 mile fat burning walk
3.ebrusonmez leslie 6 mile+ 100 ipsiz ip }90dk
4.inatettimolacak 1,5-2saat yürüyüş + yarım saat egzersiz
5. Savurgan 45 dk tempolu yürüyüş[/QUOTE]

çok iyi canım menülerin bu ara pek takip edemedim şu an kaç kilosun ?

Henuz yoğunluğum artmamisken pazartesi kilo bildirimini de yapayim suraya kollontai morordek nilsub cum da sormus az once veee T tatlitambak ses ver bakem hatun
Cuma:81,5
Guncel:81,3
Fark:0,2
Normaldr daha fazla giderdi haftasonu ama dunku yuruyus ödeme sebep oldu sanirim gozkapaklarim bile agir bana su anda Tabi o 1topun etkisi de olabilir bilemedim yani cumaya bakalim neler olacak.
Hadi hanimlar yapin bakem bildirimleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…