- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #191.861
Ben genelde sahurda bişey yemiyordum.Ama denenebilir. Hurma çok lifli olduğu için tok tutarda susuzluğu bilemiyorum.geldim canım geldim ben kilomu koruyorum cumadan beri....
ekmek olayını bitirdim dukan ekmeği yapıyorum yediklerimi çok azalttım akşamları ekmek yok protein ağırlıklı besleniyorum...
bir şey öğrendim rakibem sen bol bol oruç tuttuğun için soruyorum..
benim yaz oruçlarında en büyük problemim susuzluk..
diyorlarki sahurda hiçbir şey yeme sadece büyük bir bardak süt 4-5 tane hurma ye ne açlık ne susuzluk hissediceksin bir dene hele '' diye
hiç süt ve hurmay ile oruç tuttun mu?
ay ben hepsini geçtim açda dururum susuzda ama spor nasıl olucak ben oruç tutarken baş ağrım oluyo çokkk....Ben genelde sahurda bişey yemiyordum.Ama denenebilir. Hurma çok lifli olduğu için tok tutarda susuzluğu bilemiyorum.
Ben artıdayım biliyon mu sen.geldim canım geldim ben kilomu koruyorum cumadan beri....
ekmek olayını bitirdim dukan ekmeği yapıyorum yediklerimi çok azalttım akşamları ekmek yok protein ağırlıklı besleniyorum...
bir şey öğrendim rakibem sen bol bol oruç tuttuğun için soruyorum..
benim yaz oruçlarında en büyük problemim susuzluk..
diyorlarki sahurda hiçbir şey yeme sadece büyük bir bardak süt 4-5 tane hurma ye ne açlık ne susuzluk hissediceksin bir dene hele '' diye
hiç süt ve hurmay ile oruç tuttun mu?
Sen izinde değil miydin.?bizimi çekiştiriyon kızzzz
Sporu bende yapamıyordum.Onu bırak temizlik yapmaya halim olmuyordu.Akşama bırakıyordum.ay ben hepsini geçtim açda dururum susuzda ama spor nasıl olucak ben oruç tutarken baş ağrım oluyo çokkk....
bitti iznim savulun ....Sen izinde değil miydin.?
Ne ara duydun beni
Sporu bende yapamıyordum.Onu bırak temizlik yapmaya halim olmuyordu.Akşama bırakıyordum.
menün güzel canım ama turşu ödem yapıyor dikkat et :)Kizlar dünki menüm
Sabah
Yumurta salatası
2 dilim ekmek
Öğlen
1 muz
Türk kahvesi
Akşam
4-5 kaşık makarna
1 köfte
Koca kase neredeyse yağsız salata
Bolca acı biber turşusu
Spor
Jillian shared level 2
25 dk tempolu koşu
Petibitti iznim savulun ....
hahahaha ayağınızı denk alın bundan sonra kendimede sizede acımıcam
günaydın anam herkes leyleği havada görmüş bir ben göremedim galibagünaydın selam kızlar nabert ben gezdim dolaştım gerçi blanche kadar olmasa da sonunda yuvaya döndüm gene umarım keyifler yerindedir
kaçma kaçma ben sen olmazsan deli gibi kendi kendimemi konuşucamO zamn ben kaçayım.Organik geri dönmüş.Buraların tozunu estiricek. Korktum birazcık.
zeynebim tatlım ne güzel seni tekrar buralarda görmek başın sağolasıun cnım benim bende diyordum zeyzeyim nerelere gitti diye buralarda olmana çok sevindim bi tanem
selam kizlarrr
yeni eski farketmez amacimiz aynı
ben 2014 haziranda mezun oldum canim.
Subat 2014 tarihinde 65 kilo ile basladim 56 küsürle mezun oldum.
Inanilmaz güzel vakit gecirdim burda o zaman kaptanimiztoplight ti onada kocaman sevgilerrr
Ben yavas yavas verdim zaten dehset kilolar verebilen bi insan degilim azar azar gitti hep ama uzun bi sure kalici oldu.
Evlendikten sonra kocama kendimi gosterecegim diye corba pilav ana yemek tatli cay yaninda bilmem neler derken 6 ay boyle gecince bi baktim kilo almisim sonra buraya geldim takim arkadaslarim sayesinde verdim.
en son 5 6 gibi yemek yedim pilav makarna seker kestim elbette yedim ama azz
sutlu cikilatan bittere gectim en kakaolusuna oda belkim 1 kare parca.
gibi gibi iste. etrafimdakilere cuma sabahi tarti gunum oldugunu persembeyi hafif gecirdigimi gec satte yemek yemedigimi asiladim halada oyleyim.
Burdan mezun olduktan sonra 4. takima kaptan yardimcisi olarak devam ettim 2 ay sonra 25 yasindaki kuzenimi denizde bogularak kaybettik malesef atlatamadim (halada)
ama ister istemez yemek duzenim uykum bi cok seyim degisti aylarca boyle gecti bi yandan uzuntumden kilo veriyor duzensiz yemekten kilo aliyordum.tabi kaptan yardimcisi oldugum takimida fazlaca ihmal ettim sorumsuzluk hic kabullendigim bisey olmasada malesef o donem bunu farketmem mumkun olmadi. nitekim cok ucmadan kendimi kontrol aldim simdi bi kac kilo fazlam var. liste disi 4. takimda devam ediyorum.
Ayy amma yazdim kizlar darlamim sizide
canım sende tekrar hoşgeldin fazla bi kg yok verilecek hemen halledersin senHoşbulduk canım
Canım başın sağolsun.
Bu arada ben senin nickini hatırlıyorum senden sonra mezun olmuşum bende.
Evet o zamantoplight ve @CallanPinckney vardı.ikisininde muhteşem desteği ve takim arkadaşlarımın gazıyla 10 kilo vermiştim. Uzun bi diyetten sonra hedefe ulaşınca ister istemez biraz salıyor insan. Bende 61 oldum şimdi tekrar geldim hedefim 58e gene ulaşabilmek için.
Macera yeniden başlıyor anlıjan :)
Oo kaptanim nerelerdeydiniz, ben de carsamba gidiyorum yine carsamba-pazartesi arasi yokum; ingiltere-iskocya yapacagiz erkek arkimla; cook heyecanliyim yagünaydın selam kızlar nabert ben gezdim dolaştım gerçi blanche kadar olmasa da sonunda yuvaya döndüm gene umarım keyifler yerindedir
Çok şükür dünden beri iyiyim yarın kontrol günüm bakalım hepsi düştü mü ...nilsub bugun daha bi neselisin bacim masallah allah bozmasın sankim sagligin yerine geldi, kurtuldun mu o pis taslardan
Hadi bakalım çok güzel geçsin inşallah...Oo kaptanim nerelerdeydiniz, ben de carsamba gidiyorum yine carsamba-pazartesi arasi yokum; ingiltere-iskocya yapacagiz erkek arkimla; cook heyecanliyim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?