Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kizlar keyifle okusunlar kitaplarini sende cicilerini güle güle kullan güzelligine güzellik kat kallisim..opuyorumnanaktan
ne güzel düsünmüs bebisim sagolsun.:1hug: allah sanada hayirli dünya güzeli bir cicek nasip etsin canim mustangim.. eli bol gönlü bol güzelim benim..Şeniz

Kallisim kızların gerçekten seçimlerimi beğenmesine bende çok sevindim. ben hepsini keyifle bir solukta okudum eminim onlarda öyle okuyacaklardır . daha sonra yine okuduklarımı mutlak yollarım ona.
sende kokuyu beğendiysen değmeyin keyfime:)

annecim güzel dileklerin için çok tşk ederim .keşke sizlerde biraz daha yakın olsaydın . gönül olarak yemein ederim okadar yakınımdasınızki. mesafelerde bir gün umarım kısalır.seni çok seviyorum kocaman öpüyorum

bugun birde çikolatamla konuştuk o kadar memnun oldumki aradığına sesini duymak çok güzel oldu.

bu akşam kızkardeşim ve eşi bizdeler yemekte hazırladım bişiler işte bakalım benim beyi bekliyoruz açlıktan öldük bu arada:)))

bugun birde çikolatamla konuştuk o kadar memnun oldumki aradığına sesini duymak çok güzel oldu.

aynı duyguları paylaşıyoruz canım,sesini duymak bana da çok iyi hissettirdi inan Şeniz

benim ağzından bal damlayan güzel ablacığım, çok çok teşekkür ederim .asıl sensin melek Şeniz
kocamın aklı başına geliyor yavaş yavaş,eskisine oranla daha iyi gidiyor evliliğim,Allah a şükürler olsun.
gerçekten kayınvalidem çok iyi birisi, başlarda beni istemediği için,evlenirken çok korkmuştum. hatta evleneceğim gün,babacığım bile korkmuş olacak ki gelip " sen benim kızım,ilk gözağrımsın. olur da seni üzerlerse, çıkıp gelebilirsin,her zaman arkandayım" demişti. düşün ki o kadar korkmuştu babam da...ama umduğum gibi hiç olmadı, ben ne kadar istediysem o kadar yaklaştı bana ve eşimle onca kavga ettim,onca kötü şey yaşadım,birgün olsun kötü söz duymadım . oğlunun tarafını tutabilirdi,bana yüklenebilirdi. hiç yapmadı.hatta kaç kere barıştırmak için uğraştı...
evet unutamıyorum beni istemediği günleri, ne kına gecem,ne isteme günüm,ne düğünüm güzel geçti benim. bunlar bir kız için çok önemli, ilk ve son kez olan şeyler,oldu işte,napalım...ama,sonrasındaki mutluluk daha önemliydi ve kayınvalidem evliliğim boyunca hiç kırmadı beni..bu bir gerçek ve ben iyilikleri de unutmam.

ayyy mis mis kokmuş benim kallisim... en sevdiğim hediyedir,parfüm,krem kozmetik hediyeleri...güle güle,mis kokulu günlerde kullan canım Şeniz
demek Ankara ya gidiyorsunuz he,hadi hayırlı yolculuklar. gerçi size çok yakın zaten...aman dikkat,yerler buz pisti gibi.

ah canim benim. ben sizi cok seviyorum.. kendime yakin hissediyorum. bu yüzdende sizinle saka ediyorum arada kizdiriyorum bazende tecrübelerimi paylasiyorum..
callaneticsi nerden indirdin piacigim?

iyi akşamlar takımcım kızlar evde olunca bilgisayar bana pek düşmüyor artık .birazda keyfim yok bir kaç kez girdim yazılanları okudum ama bir şeyler yazacak gücü bulamadım kendimde .inşallah yarın daha güzel bir güne başlarım şu başkanlık işi beni çok yıprattı çok yoruldum ne kadar çalışsam da çabalasamda bazı insanlar bunu görmüyor az önce duydum dedi kodu bile çıkmış sitenin parasını yediğime dair bunları duymak beni çok üzdü . istifa etmek istiyorum kabul etmiyorlar istifamı ciddiye bile almıyorlar biz sana sonuna kadar güveniyoruz diyorlar yönetimin diğer üyeleri başka birine güvenemeyiz bu kadar parayı bu kadar yapılacak işleri sana güvendik olmaz istifa edemezsin diyorlar.15 personel 230 daire de oturan insanlar hepsiyle birebir uğraşıyorum muhasebe işinide ben yapıyorum siteyi nasıl kar a geçiririm diye uğraşıyorum diğer yönetim her yıl borçla devrederdi ve her yıl aidattan ayrı ekstra para toplardı ben fazla para da toplamadım bir eleman emekli oldu onun tazminatınıda ödedim ve bankada fonda para biriktirdim bütün hesaplar ortada bilmeden araştırmadan yalan yanlış konuşuyolar .gerçi bunları söyleyen kişi başkanlığa oynadı yazın onu kimse istemedi beni zorla başkan yaptılar benden söylemesi dedi kodular başlamış dedi beni çıldırtıp gitti oda muhakkak duyduğunu söylüyodur .çocuklarımı kocamı evimi ihmal ettim aldığım karşılık bu oldu benim hayatta en korktuğum şeydir haram para burda gizleyip saklasan öbür dünyada nasıl saklarsın ben kendimden sonuna kadar eminim ama 1 kişiden b ile böyle bişey duymak çok kötü . istifada edemiyorum temmuza kadar bu işi götürmek zorundayım inşallah yazın bırakabilirim çok yoruldum çok üzüldüm yaaa neyse pek iyi değilim ben çıkıyorum hepinize iyi geceler.

kalliste,biliyorum ve tahmin edebiliyorum canim ablalarinin nasil güldügünü .. hatta belki moral vermek korkusunu hafifletmek icin...

reyhan ablaŞenizŞenizŞeniz yazdiklarinizi okuyorum mersayla..cok dogru.. uzerine ne desek bosboshayallersmile

chokoocumay ayakkabalariyla girmeseler bari
maf ederler evini..kayinvalidenin durumuda zormus.. kendini yerine koysana, binbir güclükle cocuklarini büyütmüs.. bazi hak iddia etmeleri normal..dogru mu? bilemem.. ama normal :) ben oglusumu hayal ettim de...a boooowwwwww yolarim kiziii:roflol::roflol:

ya ben bu aralar cok yogunum.. hic evde duramiyorum ..yeme duzenim bozuluyor disaridaakannehir yabancilar meclisi secimleri var..bir sürü isler cikiyor
bugün portakkalli kereviz yaptim mmm mmmcokacimcoook

mersacim duydugunu söyluyordur diyorsunda... asla inanma
ben cok sahit oldum .. birsey duymadigi halde ortaya böyle iddialar atip sessizce seyreden .. yazdiklarinin dogru olduguna inaniyorum .. hersey acik..niye duydugunu söylüyordur diye kendini üzüyorsun..allah askina yapma

günaydinlarrrrrrrr.
ilk ben gelmisim cayi demliyeyim diyecegimde. evde degilim. okuldada böyle bir imkanimiz yok.kahve ögleye kadar var sonra oda yok. gününüz aydin olsun.. disarda kar var. büyük soguklarda kapidaymis. hadin hayirlisi..
kallisim bugün ankarayami gitti?. hayirli haberlerle dönerler insallah.

mersacigim. büyük bir sorumlulugun var.. altindan kalkabiliyorsan önünde sapka cikartmak gerekir. sen kendinden eminsin. seni orada görmek isteyenler sana güveniyor. baska söylentilere kulak asma.. meyve veren agac taslanir...veremiyecek bir hesabin yok.. konusan arkandan konusmasin yüzüne söylesin. rahat ol dogru bildiginden sasma tamammi tatlim..kaydirigubbakcemile5

günaydın arkadaşlar karlı bir güne daha uyandık. hava süper ince ince kar yağıyor ben pek seviyorum bu havaları

bende seni cok seviyorum güzelim. gönlümüz yakin bizim.. ama eski sohbetlerini haftalik analizlerini özlüyorum haberin olsun. Şeniz

mesja alınmıştır anneciğim :)

heey hatunlar, şimdi annemin evine geldik eşimle.
kardeşimle alışverişe gittik,çektiler bizi.eşimi de... sedayı bıraktık eve çıktık..çok heyecanlıydı.umarım yemekleri yaparken geçer heyecanı..
mersam, alışverişte senin bana ördüğün şalı taktım :))
3 saat sonra da şarkı söylemeye gideceğim...

ay cikolatam bende cok heyecanlandim ya.. insallah kazanir kardesin. allah yardimcisi olsun.
dönülmez aksamin ufkundayiz i söyle cikolatam ben hastayim o sarkiya.zemuszemus
gerci secilmistir sarkilar.. cok korkuyorum kardesinin yarisacagi hafta show bende göstermezse diye.
karli ve yagmurlu günlerde göstermiyorda. acaba internetten kacirilan bölümleri seyretme imkanimiz olabilirmi? dün iki saat aradim ama yok öyle bir yer. birkac dakikalik tanitma gösteriliyor sadece.

kallisim gelir gelmez yaz merak ettirme.aklinialirimsmile

reyhan ablacığım , dönülmez akşamın ufkundayız gerçekten güzel bir şarkı ama inan şarkılara bile karışıyorlar. bir hareketli bir slow olsun diyorlar,ona bile karışıyorlar...henüz seçmedim ,kafam karışık.. aslında hiç içimden de gelmiyor ama,çok ısrar var gerçekten... neyse şarkılar sürpriz olsun...
umarım o gün show tv çeker de izlersin ablacığım.
piam merak etme,set ekibi ayakkabılarını çıkardı canım.
akşama yine yazarım,ben şimdi müzisyen arkadaşlarımı almaya gideceğim...

keyfini cikar cikolatam angarya gibi gelmesin biz seni seyretmeyi cok istiyoruz bizi düsün söylerken. öptüm canim benim. sen ne söylesen güzel olur.. allah nazarlardan saklasin hadi ya allah..

az önce geldim eve ama hiç iyi haberlerle gelmedim reyhan ablam allaha şükür aksi giden yani tedavi için olumsuz söz duymadık ama tedaviye başlayamayacağım ... tam 2 yıl sonraya sıra veriyorlar şok oldum hemde nasıl ben hemen tedaviye başlıyacağız diye tahmin ettim sıra beklersek 2 yıl sonra öğrenciler yapıyorlarmış ama beklemezseniz öğretim görevlisi isterseniz martta başlar tedavi denildi fakat sıra beklersem 2 bin lira beklemezsem 4 bin lira mersama yazmıştım ssk karşılar diye sadece malzemeyi karşılıyormuş yapılan tedaviye karışmıuormuş neye yaradı ki bugüne dek bu lanet ssk tonla paramızı keserler ama vermeye gelince yok şimdi bu çocuğun dişlerinin tedavisi benim zevk için yaptıracağım bir şeymi nasıl sinir oldum.. dedim aciliyeti var dediler acil sıranız yokmu evet var ama sizin aciliyetiniz yok diyorlar dedim nasıl yok çocuk yemek yiyemiyor ağzındaki baskıdan.. o zaman o dişi tedavi ettirin diyorlar ... zaten buradan sevkli gittik burada ki hastanelere sevkli hsata geldiğinde ilk sıra onlarındır burdanda hiç bir işlem yaptırmadan gidiyorsunuz dendi ama rica minnet yalvara yalvara muayene yaptırdım randevusuz bakmıyoruz diye tutturdular.... offf özelde araştıracağım ben nasıl beklerim 2 yıl çocuk bu durumdayken.. özelde ne kadardır hiç bilmiyorum ama ablama filan sordururum bakalım istanbulda .. ankarada beklemeden 4 vereceksem özelde 6 veririm hiç olmazsa özel derim zaten git gel yolu tutar o kadar geçer bile.. offfffffffff çok sıkıldım bunaldım zaten sabahın köründen beri mahvolduk gece bir kar yağdı eşim tren garına bile zor götürdü bizi...

çikolatım allah kolaylık versin canım bitti gitti işte bu akşam hadi bakalım inşallah her şey güzel olur...çok heyecanlanıyorum sen yazarkende aklım başka yerde olunca yorum yapamıyorum kaç gündür...

oyyy canim kallisim bende sok oldum okurken.. kafam durdu ya.:uhm:
beklersen ikibinlira beklemezsen dörtbinlira peki sen iki senelik sirayimi aliyorsun ikibin lira farka?
yani ikibin fazla verirsen bekletmeden aliyorlar. ay ne sinir ya...
özelde bir konusun kallisim belki taksit falan birsekilde el uzatirlar. sadece fikir almak icin özele bir danisin.
yada hastanelerde sözü gecen bir dayi arayin bir tanidik falan. bu is sadece ankaradami yapiliyormus?

Son düzenleme:

İstanbuldayım diyor ikametgah ,ama İstanbulun tepesindeyim.Beylikdüzü-Beykente oturuyorum.Daha önce etilerdeydim.İstanbulun en yüksek kesimi diyorlardı.Kar yağışı olacak dediklerinde ilk etilere düşerdi.Yok arkadaşım burası daha yüksek ve rüzgarlı sibirya mübarek.Beylikdüzü büyükçekmece arası hava fark ediyor daha ne diyeyim.Arada en fazla 5 km fark var.

kallistecim yazdıklarını okudum ve burası türkiye ,hele ssk lı olmanın avantajları ,yok böyle bir yaşam kalitesi.Dünyanın eşsiz bir yerinde ,olabilecek en pahalı şehirlerinden birinde ve yaşam kalitesi malesf en berbat yerinde yaşıyoruz.Rezalet yaa elden birşey gelmiyor.Çok üzüldüm.Nasıl bir tedavi gerekiyor.ıstanbulda da dünya kadar diş tedavi merkezleri var.Hepsi özelmi?Bilemiyorum.Umarım en kısa zamanda bir çözüm bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…