- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #19.201
çikolatım sen yemekteyizde bıktın bende tatilden :))) bilgisayar sırası bana gelemiyor her ne hikmetse off bir taraftanda ayçayla ödev yapıyoruz minnacık bir yatak odası maketi yaptık şahane oldu fotolarını çekecek sizede eklerim...
mustangım gidip aldım paketimi şekercikim ayça daha tranvayda açtı inan ki kitapları nasıl merakla inceliyor her eline aldığına ayy ben bunu aradım bulamadım ayy buda aklımdaydı deli oldu deli sana çok ama çok teşekkür ettiğini söylememi istedi eve gelincede gökçe aynı hayran duyguları ile inceledi kitapları ve bu gece bir tanesine başlayacağını söyledi kitap okuyası gelmişmiş.. canım benim bende kokumu ve kremlerimi çok beğendim çok teşekkür ederimŞenizŞeniz gökçe diyor ki annem gzelleşsin diye yollamış ayda olurmu kızım güzelliğine güzellik katması için yollamış diyor sempatiksalakcinni dalga geçiyorlar benimle...akannehir
yarın biz ankara yolcusu ayçada istanbul ama inşallah sonrasında ayça ve yoğunluğu olmadığı için rahatlıkla buradayım inşallahkaydirigubbakcemile5
bugun birde çikolatamla konuştuk o kadar memnun oldumki aradığına sesini duymak çok güzel oldu.
oyy canim cikolatam cok az kaldi gecip gidecek bu yemekteyizde iki gün dha dayan kiyamam böyle stresslere bende gelemem o yüzden cok iyi anliyorum seni.. benim iki kizim iki ay ara ile evlendiler. birinden ohhh diyemeden digerinin hazirliklarina basladik.. gelen misafirler yatiya kalanlar kilik kiyafet berber alisveris allahim esim dostum akrabamda yokki yardim etsinler bayagi bir bunalmistim.. allahtan cocuklarim cok becerikli. dügün yapilacak oteli orkestrayi balayini ickileri yemekleri fotograf ve cicekleri salon süslemelerini herseyi hallettiler. cok güzel bir olay ama yardimci yoksa cokta bunaltici..
cok güzel düsüncelerin cikolatam. bak evlendikten sonra hic kirmamis. nerdeyse senin yasindayken dul kalip yavrularini büyütmüs kendini yalnizliga mahkum etmis. eli öpülesi mubarek bir kadin o,, hicbir hatasina bakilmaz. hata yapmasida normal. insan kafayi yer ya. cocuklarin sorumlulugu yapayalniz hayatla mücadele. okullari askerlikleri evlenmeleri hep bir kadinin üzerinde.. diyorumya karsindaki insani tanirsan onu anlarsin anlarsanda sevebilirsin. cikolatam sen zaten melek gibi bir kizsin. uyumlu ilimlisin. allah kocaninda aklini basina getirsinde senin degerini görsün insallah. cok sabrettin cok anlayis gösterdin cikolatam rabbim mukafatini versin insallah birtanem. güzel huylu bülbülüm benim.a.s.
çikolatım sen yemekteyizde bıktın bende tatilden :))) bilgisayar sırası bana gelemiyor her ne hikmetse off bir taraftanda ayçayla ödev yapıyoruz minnacık bir yatak odası maketi yaptık şahane oldu fotolarını çekecek sizede eklerim...
mustangım gidip aldım paketimi şekercikim ayça daha tranvayda açtı inan ki kitapları nasıl merakla inceliyor her eline aldığına ayy ben bunu aradım bulamadım ayy buda aklımdaydı deli oldu deli sana çok ama çok teşekkür ettiğini söylememi istedi eve gelincede gökçe aynı hayran duyguları ile inceledi kitapları ve bu gece bir tanesine başlayacağını söyledi kitap okuyası gelmişmiş.. canım benim bende kokumu ve kremlerimi çok beğendim çok teşekkür ederimŞenizŞeniz gökçe diyor ki annem gzelleşsin diye yollamış ayda olurmu kızım güzelliğine güzellik katması için yollamış diyor sempatiksalakcinni dalga geçiyorlar benimle...akannehir
yarın biz ankara yolcusu ayçada istanbul ama inşallah sonrasında ayça ve yoğunluğu olmadığı için rahatlıkla buradayım inşallahkaydirigubbakcemile5
ah canim benim. ben sizi cok seviyorum.. kendime yakin hissediyorum. bu yüzdende sizinle saka ediyorum arada kizdiriyorum bazende tecrübelerimi paylasiyorum..ah ablacim senin bu enerji , sevgi dolu sözlerin hep rahatlatiyor beni..
calleni ben daha önceden ara ara yapiyordum aynen dedigin gibi rahatlatiyordu ablacim.. yorgunlugumu aliyordu.. bakalim yine ara ara yapmayi dusunuyorum ..kallisimin videolarinida indircem ..
bende seni cok seviyorum güzelim. gönlümüz yakin bizim.. ama eski sohbetlerini haftalik analizlerini özlüyorum haberin olsun. Şeniz
bende seni cok seviyorum güzelim. gönlümüz yakin bizim.. ama eski sohbetlerini haftalik analizlerini özlüyorum haberin olsun. Şeniz
az önce geldim eve ama hiç iyi haberlerle gelmedim reyhan ablam allaha şükür aksi giden yani tedavi için olumsuz söz duymadık ama tedaviye başlayamayacağım ... tam 2 yıl sonraya sıra veriyorlar şok oldum hemde nasıl ben hemen tedaviye başlıyacağız diye tahmin ettim sıra beklersek 2 yıl sonra öğrenciler yapıyorlarmış ama beklemezseniz öğretim görevlisi isterseniz martta başlar tedavi denildi fakat sıra beklersem 2 bin lira beklemezsem 4 bin lira mersama yazmıştım ssk karşılar diye sadece malzemeyi karşılıyormuş yapılan tedaviye karışmıuormuş neye yaradı ki bugüne dek bu lanet ssk tonla paramızı keserler ama vermeye gelince yok şimdi bu çocuğun dişlerinin tedavisi benim zevk için yaptıracağım bir şeymi nasıl sinir oldum.. dedim aciliyeti var dediler acil sıranız yokmu evet var ama sizin aciliyetiniz yok diyorlar dedim nasıl yok çocuk yemek yiyemiyor ağzındaki baskıdan.. o zaman o dişi tedavi ettirin diyorlar ... zaten buradan sevkli gittik burada ki hastanelere sevkli hsata geldiğinde ilk sıra onlarındır burdanda hiç bir işlem yaptırmadan gidiyorsunuz dendi ama rica minnet yalvara yalvara muayene yaptırdım randevusuz bakmıyoruz diye tutturdular.... offf özelde araştıracağım ben nasıl beklerim 2 yıl çocuk bu durumdayken.. özelde ne kadardır hiç bilmiyorum ama ablama filan sordururum bakalım istanbulda .. ankarada beklemeden 4 vereceksem özelde 6 veririm hiç olmazsa özel derim zaten git gel yolu tutar o kadar geçer bile.. offfffffffff çok sıkıldım bunaldım zaten sabahın köründen beri mahvolduk gece bir kar yağdı eşim tren garına bile zor götürdü bizi...günaydinlarrrrrrrr.
ilk ben gelmisim cayi demliyeyim diyecegimde. evde degilim. okuldada böyle bir imkanimiz yok.kahve ögleye kadar var sonra oda yok. gününüz aydin olsun.. disarda kar var. büyük soguklarda kapidaymis. hadin hayirlisi..
kallisim bugün ankarayami gitti?. hayirli haberlerle dönerler insallah.
çikolatım allah kolaylık versin canım bitti gitti işte bu akşam hadi bakalım inşallah her şey güzel olur...çok heyecanlanıyorum sen yazarkende aklım başka yerde olunca yorum yapamıyorum kaç gündür...heey hatunlar, şimdi annemin evine geldik eşimle.
kardeşimle alışverişe gittik,çektiler bizi.eşimi de... sedayı bıraktık eve çıktık..çok heyecanlıydı.umarım yemekleri yaparken geçer heyecanı..
mersam, alışverişte senin bana ördüğün şalı taktım :))
3 saat sonra da şarkı söylemeye gideceğim...
obur cuğum güzel sözlerin için teşekkür ederim...
sen nerde oturuyorsun canım? yazık aynı benim evim gibiymiş desene,alt üst boş,ya dün resmen sokaktayım sandım,akşam otururken. battaniyesiz oturamıyoruz,kombi de cayır cayır yanıyor ! pöff!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?