Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kizlar az önce callanetics arastirdim sonra jane fondaya gectim callaneticsi komple yaptim bir saate baktimki 75 dakikadir jimnastik yapiyorum. terin suyun icinde kalmisim. saclarim yapismis ama bir iyi geldi sormayin ben kazik gibi olmusum ya valla sanki biri masaj yapti cok hosuma gitti hemen cok sicak dus aldim simdide bayginlastim yorgunluktan ama cokta iyi hissediyorum kendimi.

ah ablacım ben yollamamda ama yırtık onu ufak diye kedi sandı içerde mızmızlanıp duruyor çize bile çıkardık bahçeye yavruyu saklaya saklaya bi halde kaldık.. hiç tanıdığım yok ki hem insanlarda vicdan yok kimseyede güvenemiyorum düşündüm alişle konuştum onun için en iyisi bu karda kışta hayvan barınağı olacak en basiti aşısı yapılır karnı doyar tembihlerim yazada getirir bizim mahalleye salarlar :)) soruyorlar çünkü zararsız olunca isteyende olunca o mahalleye bırakıyorlar...

hepinizi çok seviyorum ,ondandır reyhan ablam...yoksa çok yorgunum aslında,ama olsun,neşeli anlarımı paylaşınca daha da mutlu oluyorum ben,özellikle sevdiklerimle...
mersam Şeniz

canım benim bizde seni çok seviyoruz .çok yorgun olacağınızı ve buraya uğrayamayacağını tahmin etmiştim ama meraklı tazeleri çatlatmıyim demişsin çok ta iyi etmişsin .neyse geçmiş olsun atlattınız evide temizleyebildiyseniz yeter.inşallah emekleriniz de boşa gitmez kardeşin kazanır.
cadı demişsin ya orda öyle lazım. cadılık yapınca üstüne fazla gelemiyolar.
şala harika demişsin. kızlar görünce mahçup olacam .kızlar o çikolatamın güzel bakmasıyla alakalı öyle dediği gibi harika değil şimdiden söyliyim ama kendisi güzel olduğu için eminim benim şalda çok güzel görünmüştür sadece sevgimi katarak ördüm:hulya: keşke bol vaktim olsaydıda daha güzelini yapabilseydim .opuyorumnanaktan

ben spor filan yapamam :)) öyle bir yürüdük ki bugün hava soğuk değildi ankarada birde vaktimiz vardı karda çok güzeldi 1.5 saat filan durmadan gezdik....

çikolatım gönlünden geçirmen bile yeterli herkes besleyemez sorumluluğu çok büyük bak ben ablama gidecektim önce eşim bahane oldu izin alamadı ama sonra yırtık olmasa trenle giderdim dedim fakat kış günü sokakta durmuyor ehh sabahtan akşama eşim işteyken ev içinde bırakamam bağırır komşuları rahatsız eder çişi gelir bişey olur oturuyorum mecburen....

iyi olur ya kallisim. allah razi olsun verin bir yere karni doysun soguktan donmasin yazinda kocaman olur mahalleye salarlarsa gözkulak olursunuz ac kalmaza.s.

mersam bu gün gittiğim yer orası desem :)))

inanmıyorum ya senin anlattığınla o kadar farklıki inan ben gittiğimiz yeri az önceye kadar özel sanıyodum çok güzel bir yer çok üzüldüm ya bende iyi bir fikir verdim sanmıştım netten girdim baktım hemen sana belki bir faydam dokunur diye meğer aynı yeri anlatıyormuşum.
keşke ben yakında olsaydım alırdım hemen .bende reyhan ablaya katılıyorum sen o köpeğide bırakamazsın .benimde seninki gibi bahçeli bir evim olsa heralde gördüğüm köpeği kediyi bende toplardım.

ay mersam ya kıyamam ben sana üzülme Şeniz tabiki iyi fikir veriyorsun illaki çıkacaktır bize uygun bir yer bakalım artık..

kedi köpek meselesine gelince beni görseniz inanmazsınız sokağa çıktığımda nasıl sesiyorlar tüm mahalle köpekleri markete bakkala durağa nereye gidersem eşlik ederler opuyorumnanaktan yırtığın mamalarından çalıp onlara veriyorum mafoldumben içim dayanmıyor ne yapayım...
benim gözler gidiyor arkadaşlar hepinize huzurlu geceler canlarım...

selaaaammmmm,,
yaaa anca oturabildim.. bir cirpida anlatayim günü mü
sabah kizimin 12 yas kontrolu vardi .. oraya gittik guzel bir kontrolden gectik.. yarin oglene kadar aramasalar hersey yolunda... degilse ariycaklar.. insss hersey iyi cikar

oglumun dogum gunuydu okulda kutladik okula arkadaslarina paket hazirladim dun gece... sabah mekik dokudum.. sonra kas hastasi cocugu olan bir arkadasim var .. onun yanina gittim.. biz ordayken gelen giden gelen giden doktor masör hemsire ev bi hareketli ordan aksam 8 de geldim.. ordayken " aaaa benim arkadasimin kardesi bugün yemekteyizde yarisiyoorrrrr" diye bir bagirmisim ki :))) biranda aklima geldi.. anlattim.. galiba havali anlattimkaydirigubbakcemile3

sonra eve geldim yarin cok onemli misafirlerim gelicek onun hazirligini yaptim yogurtlu salatalarimi aksamdan hazirladim.. anca bitti isim
söyle bir menü hazirladim corbasiz
havuclu bademli pilav, etli türlü, patatesfirinda, patlican dolma, tavuk salatasi, kereviz salatasi, yesil salata,
tatli olarakta güllac ve cayin yaninda kurabiye.. kendimce kafamda bi sunum hazirladim .. neyse.. yazdigim kimi seyleri ben farkli yapiyorum biraz.. resimlerini cekip yemek tariflerime ekliycem..2 tarifim duruyor foto makinemde

aksam..turlunun sebzelerini kizarttim ve tavuk ve kereviz salatasini yaptim .. o esnada yine choko geldi aklima ben 3 saatte sadece 2 salata ve sebze dograyip tavada soteleyebildim dedim " ya bu kiz nasil yetisdiricek bunlari" diye aklimdan gecirdim durdum.. aslinda .. simdi chokoyuuu arayip süpriz yapmak istedim cok ama trde saat 1.. bence yatmamistir :)) konusuyorlardir.. ama simdi araya girmiyim ben kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kallisim allah yardimciniz olsun..

yarin bildirim günüeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Son düzenleme:
herkese selamlarrr
kilom: 62,4

ve ben artık listeden çıkıyorum.. mezun olmak istedigim kiloya gelirsem eğer belge isterim sanırım..

diyetime yürüyüş yapabileceğim mart sonu nisan başına kadar ara veriyorum.. boşa kürek çekiyorum gitmiyor.. biraz da usandım açıkçası.

ve tabi ki yine hep burdayım opuyorumnanaktan

günaydin
bende bildirimi yapip kaciyorum hemen ..esim uyuyor yanimda.. kilom 60,300

bijom canim cok sinir bozucu diymi..yürüyüs yapmakta imkansiz bu havalarda..isimiz zor:gitme:

günaydinnnnnnnn..bijom hayirli olsun bence dogru karar.. zaten kilon yoktubu bu kilonu muhafaza et sana yeter allah bizede nasip etsin insallah..
piacigim tebrikler cok güzel bir kilo 700grda vermissin.
bugün okuldaki son günüm.. ve son sinavim.. tamamen matematik bu haftaki konumuz.. matematigim cok iyidir ama sorular cok alengirli lülülülülülü durun size bir soru sorayim..
elinizde 300000 adet maliniz var. yabanci bir depoda depolamak isterseniz depolama fiyati tanesi 0.75 kurusa geliyor ama kendi deponuzu insa edip kendiniz depolarsaniz tanesi size 0.35 kurusa maloluyor. sadece depolama ücreti. peki kac tanede yabanci ve kendi deponuzun fiyati ayni olur yada hangi sayidan sonra kendiniz depolarsaniz kara gecersiniz.. kendi isyerinizin aylik 30000 lira fix masrafi var. ya benim almancam iyidirde tercümem zayif insallah anladiniz delikafadulden

günaydın arkadaşlar tartıldım geldim ama sonuç hiç iyi değil kilom aynı ufak tefek kaçamaklarım oldu ama elimden geldiğince dikkat ettim soğuklardan 1 haftadır sadece 1 gün yürüyüş yapabildim hareketimde çok azaldı soğuktan evde bile çok iş yapamıyorum galiba kilo veremememde bunlarında etkisi oldu .bu gün diyetisyen günümüz bakalım merviş ne durumda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…