Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

chocolategirl Hyatım ben ancak yazılanları okudum.Umarım çekimler istediğiniz gibi olmuştur.Hepinize bol şans.Kalbimiz sizinle bir atıyor.Yazdıklarını okuyunca birden bende heyecanladım.ışiniz zor."Hem ölüceksin hem ölüyü beğendireceksiniz!"Dualarımız sizinle inşaaaalllah 1. siz olursunuz.

Arkadaşlar herkese parti parti cevap yazıyorum.Hem herkesin yazdıklarına yetişmeye çaIışıyorum.Hemde şuan içerde kızların kavgalarını duymamaya çalışıyorum.Allahın gücüne gitmesin ama bazen dayanamıyorum.Bu çocuklar ne kadar bencil.ıstedikleri şeyin hemen olmasını istiyorlar.Sürekli şikayet,30 dakka nette gireyim dedim.Demediklerini bırakmadılar.Dünyayı unutmuşum.Söylediklerini duymuyormuşum.Onlarala ilşgilenmiyormuşum.Zaten 2 gündür Eşimle tartışmamak için evin içinde köşe kapmaca oynuyorum.Gördükçe sinirlerimi yerinden oynatıyor.Adamın işi gücü yok.işyerinden tel açıp.Kredi kartını yanlış günde kullanmışım diye fırça çekiyor.Hayır duyanda keyfime milyar harcadım zannedecek.Topu temeli harcadığım en fazla 50ytl ve mutfak masrafı.Zaten bu bankalar her ay kafalarına göre 2-3 gün hesap kesim tarihini ileri veya geri atıyorlar.Ben zaten doğru düzgün hesap kesim tarihlerini aklımda tutamıyorum.Vay efendim 1 gün sonra alış-verş yapsam sonraki hesap ödemsine kalacakmış.Ay sinir oldum 2 gündür.Kaşıntı bastı.Birde yetmiyor,küçükler kavga ediyor.

Bu arada ne yediğimi bende bilmediğim için bir bildirimde bulunamıyorum.Okullar tatil olduğundan beri tersim döndü.Ne sabahımız sabah ne akşamımız akşam.Neyseki geçen hafta verdiğimi geri alamdım.Ama galiba veremedimde.

ablacım yazdığımı ne kadar karışık yazmışım ama aşırı yoruldum sinirlendim normaldir... evet 2 yıllık sırayı satıyorlar 2 bin liraya...ama asıl ben buradaki hastaneye kızdım yarın gidip başhekime çıkana dek uğraşacağım.. sanki sürekli iletişimde oldukları bir yermiş gibi benim elime bir kağıt tutuşturup gönderdiler o kağıdın hiç bir anlamı yokmuş yani... hem beni yolluyorlar ama diyemiyorlar ki biz burada bu tedaviyi yapamıyoruz fakat şuraya gidincede ücreti cebinden ödeyeceksin ssk karşılamaz bende ona göre sorup soruşturup öyle giderdim allahın gerizekalıları.. geçen yılda benzer şey yaptılar yine alişin dişi dolgu olacak uğraşmadılar çocukla ve dediler ki özele yollayalım çocuk dişçisi baksın burada çocuk dişçimiz yok.. gittim tedavimi yaptırdım 300 lira paramı ödedim döndüm hastaneye ben bu parayı sskdan almak istiyorum dedim demezlermi bana biz yapardık burada neden özele götürdün beynimden ateş fışkırdı dedimki benim hiç bir yerimden para taşmıyor size uğraşmak zor geldiği için gönderdiniz kimse sorumlu onu bulun.. fakat ödediğim paranın tam yarısını alabilmiştim... sorun tabiki para değil ama ben eşimin maaşından tüm aile için her ay 1500 lira kesildiğini biliyorum yok ssk yok bilmem ne... o parayı kesmeyip bana ver istediğim özelde tedavimi olayım nalet olsun bu ülkenin şartlarına yaaaa...

canım inan hiç bilmiyorum hepsi özelmi ama özele gitmeyincede başıma bugünkü olay gelecek yine aynı değişen bir şey olmayacak... 2 yıllık tedavi ne uygulayacaklar belli değil ama parayı bir kerede alırız peşin diyorlar devlet hastanesi burası işte nasıl devletse...

canım hiç yüz verme o ne demek öyle onları duymuyorsun ilgilenmiyorsun ... ilgilenmeyebilirsin vaktin ve ortamın müsait olmayabilir ama benim çocuklarım benimle böyle konuşamazlar daha doğrusu hiç konuşmamışlardır herkes saygısınıda bilir ilgisinide... bencillik yapmasınlar... ben bir şeye üzülsem canım sıkılsa kızlar benden çok bunalırlar konuşmaya çabalarlar sıkıntıma ortak olmaya çabalarlar... ayrıca senin bilgisayardan başka sosyal ortamın varmı gezmek tozmak arkadaşların vs.. varsa bir şey diyemem ama yoksa sadece internette azıcık vakit geçirmene saygı duymalılar....

sorun değil haftaya alırız listeye...

üzülme kallisim. allah önüne bir kapi acar insallah.. sikma canini tatlim vardir mutlaka bir hayir. yoruldun telaslandin koca gün kostur dur sonrada böyle bir sonuc.. cok haklisin ama sakinles yaslan söyle ic bir fincan kahve ve düsün baska ne yollar yapilabilir. cocuk kac yasinda iki sene bekleyebilirmi beklerse ne olur falan gibi herseyi söyle bir muhakeme et ama yarin ....bugün cok gerginsin hakli olarak.a.s.

haklısın ablacım ciddi sinirlenip yoruldum ama sadece burada yazıyorum işte ne aliş üzülsün isterim nede eşim normal ses tonumla normal bir biçimde konuştum merak etme :)))

gece öyle kar yağdı ki gömüldük iyice bugün dönüşte aliş dediki anne eve gitmeden arkadaşıma gideyim belki dışarı çıkar oynarız tamam dedim ahh 10 dakika sonra kapı çaldı bir çıkarım alişin kucağında minnacık bir sokak köpaği nerden baksan 3 aylık filan yani zangır zangır titriyor çocuklarımda aynen bana benzediler hiç kıyamazlar benim annem çok kızardı babama gösterirdim önce :)) bulduğumu getirirdim.. bende kıyamadım tabiki hemen mama yaptık ılık sütle beraber nasıl yiyor... sonra verandaya yattı kapı önüne ayrılmadı az önce aliş yalvarıyor anne odama alayım diye nasıl alalım ev zaten hayvan kaynıyor... kapı önüne kedinin sepetini çıkarttım içine eski bir bebek battaniyesi üzerinede benim kullanmadığım bir pançoyu örttüm yavrum girdi yatıyor orada...

çikolatam evde seni konuşuyoduk acaba çekimleri bittimi çokmu heyecanlandılar akşamı seninle ve kardeşinle geçirdik sayılır inşallah her şey yolunda gitmiştir .kızlar hadi anne bir giripte bak belki bitmiştir yazmıştır ne yaptıklarını diye meraktan çatlıyolar.
ayyy canım benim ya çok sevindim bana böyle bir jest yapman çok güzel ama keşke daha güzel bişey yapabilseydim çok teşekkür ederim.ne giydin ne tarz yani çatlıycam ya keşke resim çeksen bu günde yarın bize göstersen.inşallah her şey çok iyi olmuştur ve kardeşin kendini ezdirmemiştir.bu gün dinlende yarın seni arıycam çok merak ettim neler oldu.

ben geldiiiiimm...
yarışma bitti,ama biz de bittik. (yarın son yarışmacı çekilecek tabii)
mersam,merak etme kardeşim hayatta kendini ezdirecek bir tip değil,izleyince siz de göreceksiniz... cadı o cadı :)
evet efeeem,merak edenler için hemen anlatıvereyim,
biliyorsunuz sabah geldi aldılar bizi ve alışverişe gittik. alışverişten sonra eve geldik,poşetleri bıraktık ve çıktık biz...saat 15.30 a kadar yemeklerini yapmış kardeşim,12.30 da başlamış. herşeyi o 3 saatte yapmak zorundaymışsın,3 saati dk bile geçirdiğinde,1 ruj dahi sürmene izin vermiyorlarmış.
sonrasında saat 5 gibi çağırdılar bizi,yani müzisyenleri ve beni.eve girdik,o esnada ara vermişlerdi.şöyle bir mutfağa kafamı uzattım ki...tam bir savaş alanı.darmadağın etmiş,herşey heryerde...neyse,evde tabii 20 kişi var en az,çekim başlayınca çıt çıkmıyor evde,sanki kimse yokmuş gibi.halbuki "kestiiik" denilince,her yerden bir ses,birileri çıkıyor.hoş aslında...sıra bize geldi,2 şarkı söyledik(agora meyhanesi ve safalar getirdiniz) bu şarkıları ben seçmedim,illa hareketli olsun dediler.zaten yarışmacılar atladılar,oynadılar..bana yer bile kalmadı :) ama güzel oldu sanırım.
sonra uğurlandılar ama yalancıktan:) tekrar eve girip,ayrı ayrı odalarda yorum yaptırıldılar ...düşünsene içerde yemeğini yiyor adam,sonra bir odada seni çekiştiriyor. yönetmen çok fena,gidiyor bir yarışmacıya"bak sedanın şusu bunu eksik,söyle hemen" diyormuş. onları birbirine düşürmek maksat...neyse işte..
röpörtajlarda bitince,toplandı gittiler ama evi görmeliydiniz!
seda nın yemeklerinin hepsini tattım,hepsi de bence lezzetliydi.sadece kadayıfın şerbetini yapamamıştı,bayağı şekerli su gibi olmuştu,kıvamsız...eeee ilk kez şerbet yaptı çocuk. ama ben çok dedim ona,sütlü tatlı yap diye... çorbası,böreği,özellikle bademli pilav harikaydı!(hepsinden sadece tattım,çok yemedim)
açıkçası ben de sizinle izleyeceğim ,merak içindeyim.. göreceğiz artık:)

mersam alışverişe giderken tayt üstüne kırmızı bluz giydim,ayakkabım,çantam ve mantom,hatta taytım kahve tonlarındaydı.senin ördüğün kemik rengi harika şalımı da boynuma uzun olarak saldım...
şarkı söylerken de siyah bir elbise giydim. fotoğraf çektirmem imkansızdı,izin vermiyorlar.ben de tv de göreceğim yani...

geçmiş olsun canım neyse iyi haber olumsuz birşey yok ama bu nasıl bir şey 2 yıl sonraya randevu bu çocuğun o zamana kadar ağız çene yapısı bile değişir .ben sana söylemiştim ya yinede para alıyolar diye her yenilenen telde alıyolar .ama biz yine şanşlı olduğumuzu düşünüyorum adanada sadece diş bölümü olan bir hastane pırıl pırıl doktorların hepsi doçent bizim doktoeumuzda doçent çok tatlı bir bayan öyle öğrenci felan yok .telefonla randevumu alıyorum 1 saatte adanada oluyorum en fazla beklediğim 15 dakikadır .sizin duruma çok üzüldüm ya kalistem sende benim gibi anlaşmalı bir özel hastane araştırsan aynı paraya hiç olmazsa beklemeden çok daha iyi muamele görerek yaptırırsınız.keşke buralara yakın olsan alır sizi bizim doktorumuza götürürdüm bak biz pahalıyada yaptırmamışız o zaman bide sonunu getirebilsek.yanılmıyosam bizdende malzemenin %20 sini aldılar 5-6 bine yaptıramazdımki bende .sen beni dinle anlaşmalı özelleri araştır adanada böyle bir yer olduğuna göre ankaradada muhakkak vardır.

kallistecim şimdi netten baktım bizim gittiğimiz yerde özel değilmiş ben orayı hep özel sanıyodum başkent hastanesi ankaradada varmış ben çok memnunum bence burayı bir araştır.

ay cikolatam okadar telasinin arasinda gelip bizimle paylastin cok sagol birtenem.. güzel gecmis aksaminiz merakla bekliyoruz.. güzel bir ani kalacak.. caopuyorumnanaktannsin sen can

evet gerçekten yazdığın gibi oburcuğum,hem öldük hem de beğendirmeye çalıştık... 1.olmak önemli değil diyor,eğlenmiş ama çok da yorulmuş tabii...nerden katıldım ,ben öylesine başvurmuştum,hemen de çağırdılar diyip duruyor:)

çok yakınmışız. ben de bahçeşehirdeyim :)
canım benim,etiler ile b.düzü nün soğuğu kıyaslanır mı... beylikdüzü fark atar,istanbulun en soğuk yeri bence...

canım sen beni bırak,çok üzüldüm ben size yaa ... ya varya, bu forum herkese açık olmasa,şimdi ben bir güzel döktürürdüm de...ayy çok sinirlendim şuanda kallisim, ne diyim, benim ülkem ne yazık ki böyle adaletsiz, ekonomik seviyesi bu durumda olana acımayan bir ülke...artık ülke mi suçlu,devlet mi,millet mi bilemeyeceğim ama içimden geçenleri söylersem banlanmakla kalmam,hapse de girebilirim. sadece çok üzüldüm yazdıklarına...başka birşey diyemiyorum :çok üzgünüm:

keyfini cikar cikolatam angarya gibi gelmesin biz seni seyretmeyi cok istiyoruz bizi düsün söylerken. öptüm canim benim. sen ne söylesen güzel olur.. allah nazarlardan saklasin hadi ya allah..

canım ablam,teşekkür ederim..umarım izleyince beğenirsin Şeniz

çikolatım sen anlatırken hayal ettim yoruldum :))) geçmişler olsun...

mersacım mecbur araştıaracğım ıncık cıncık başka çarem yok....

hepinizi çok seviyorum ,ondandır reyhan ablam...yoksa çok yorgunum aslında,ama olsun,neşeli anlarımı paylaşınca daha da mutlu oluyorum ben,özellikle sevdiklerimle...
mersam Şeniz

ay kallisim ya bir köpek daha geldi ha? sen onu gönderemezsin bir tarafa bak ne diyorum sanki bir deneme gibi.o köpecige iyi bir sahip bulup ver kallisim allahta sizin elinizden tutar ben inaniyorum böyle seylere..bak bana muhtac bir köpegim var. ona kötü davranirsam ne bileyim gözden cikarirsam kahrini cekmek zor gelirse yani ben onu üzersem allahta beni üzer gibi geliyor.gerci hicbirimiz kiyamayiz onu azarlamaya ayibini yüzüne vurmaya yada katletmeye. ama allah bana hersey verdi islerim olabilecek en iyi sekilde yürüyor. bu kadarlik bir sikintimda oluversin..
sacmaladim galiba ama sen anlarsin beni.. böyle bir günde o köpegi alisin bulup getirmesi düsündürdü beni.. allah yardimcimiz olsun kallisim

obur cuğum, sen çocuklarına gereken ilgi ve alakayı gösterdiğini düşünüyorsan,zaman ayırıyorsan,ama onlar kendine ayırdığın bir yarım saat için seninle böyle konuşuyorlarsa,çok ayıp ediyorlar.eğer böyleyse,onları karşına al ve konuş bence,yaptıkları bencillik. ve seninle böyle konuşamazlar...!
eşine gelince, seni kırmış mutlaka.ama ona da hak vermek lazım,adam zor yetiştiriyorsa,yazık,napsın. bu hep oluyorsa,yani hesap kesim tarihlerine dikkat etmeden alıışveriş ediyorsan,dikkat etmelisin azıcık canım.yok ilk kez ise,eşine,ilk kez yaptığın birşeyden ötürü bu kadar çıkışmasının seni kırdığını ifade et,birdaha yapmaz bence...

ayyy kıyamam ben onaaa :) kallisim yakında hayvanat bahçesi açacaksınız vallahi,ama Allah razı olsun sizden. keşke korkmasam,fobim olmasa da ben de besleyebilseydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…