Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın hanımlar
Dünki menümü yazıyorum acaba kaç bin ceza yijem bugün.
Dün ödül günümdü o yüzden
Sabah
1 haşlanmış yumurta
4dilim salatalık
Nescafe

Öğlen
Izgara tavuk pirzola
Azıcık lavaş
Türk kahvesi

Akşam
2 şekerpare

Dün nöbetçiydim
Kızımı bırakacak yer bulamadım o yüzden kızımla nöbet tuttum.benim kız Dün güvenlik görevlisi olarak çalıştı :)
Yemek yemedim
Kıza Yemek yedirirken az çatalladım yani toplasan iki lokma etmez.

Spor jillian (kızı almadan alelacele yaptım nöbet odasında)
Dün öğlenden beri midem kötü başım ağrıo perişanım
O yüzden jumping jack cezamın 270 tanesini yaptım devamını bugün tamamlıjam inşallah
Bu kadaaa

Ay yatılı nasıl gönderiyorlar başka bir eve çocuklarını. Millet mi çok rahat ben mi abartıyorum bilemedim
Benim annemde senin gibiydi.Arkadaşlarıma bile bırakmazdı. Cafe veya sinamaları hiç söylemiyorum bile
küçükken anlamıyorsun arkadaşların anneleri bırakıyor benimki niye böyle yapıyor diyordum ama şimdi ne kadar da iyi etmiş diye dua ediyorum.Küçükken tacize uğramayan genç artık az bulunur oldu.
Tabi ben T tatlitambak kızından daha buyuklerini kasdediyorum.

Kimse anne baba gibi ilgilenmezki.. Bir de kimseye güvenilmez bu devirde.

Demeye çalıştığım da bu işte. Karşındaki aileyi ne kadar tanırsan tanı yine de ne olacağını bilemezsin güvenemezsin. Bu taciz olayları hep en yakınından geliyor çocukların başına zaten. Allah korusun çocukları

Kimse anne baba gibi ilgilenmezki.. Bir de kimseye güvenilmez bu devirde.

Kadın rahatlıkla al yavrum sende kalsın demedi tabiki ve rahatlıkla da alakası yok canım. Gurbette ailemizden uzakta insanlarız.KKapı komsumdu zaten 5 sene mız içli dıslı geçti. Aramızdaki güven samimiyet olmasa zaten ne ben isterim çocuğu ne de gönderirim.

Yani öyle bir yazıyorsunuz ki insan da moral bırakmıyorsunuz. sanki ben kötü biriymisim gibi...
Özellikle mahremiyet konusuna ve bu taciz konularında hepsi ne kadar hassas olduğumu bilirler. Kendi çocuğumu bile iç çamaşırı ile yıkayan biriyim.
neyse........

Hahhaaa çok tatlıymış ya
Okul zamnı kardeşim benden hep zengin olurdu. Ben çok harcardım.
Ayyyy sen bide onu palavra atarken gor dadindan yenmiyorailemizde hic yok annem mert insandir herkese sonuna kadar acar kollarini babam kendi halinde sesi sedasi cikmaz buda kime cektiyse isi gucu palavra kizzzz beni bile inandirdi bikere marmarisden yazlik villa aldim diyebende aptal aptal kiz abla ne olur anahtari ver bu yaz gelcem 1 hafta tatil yapayim diyorumablam ogrencilere verdim kiraya kontrat yaptim cikartamamkiii diyor bu neydiii gizzzz

Ahhh canim bende yazdim bebisim ozur dilerim kirdiysam lafim inanki sorumsuz aileler icindi benimde gorumcemin kizlari gider cok samimi gorustukleri bi ailenin evinde kalirlar ama ne hikmetse kadin kendi kizlarini yollamiyormus herhalde gorumcemin ogullari var diye buyuk ihtimal yinede guzel arkadasliklari demekki aile senin ne kadar titiz oldugunu biliyor guveniyorkiii yolluyor ben burda tanidim bir turk bayan toplasan 4 etmez konusmamiz birsabah aradi benim acil isim var kizlari sana yolluyacam iyi dedim sabah 7den aksam 11 e kadar ne aradi ne sordu sokkklara girdim ben kimim neyim kimin fesiyim beni nerden taniyorsun da yolluyorsun degilmi in miyim cin miyim 3 yil sonra birgun evini sosyal gorevliler basiyor kizi alip goturuyorlar anneyide karakola aliyorlar kiz tacize ugramis annem yolladi demis arkadasina eside yapmis pislikhalen daha bana telefon ediyor yok oyle birsey dedim sende sahit ol ugrasamam ben orayla burayla mal kizimda sahip ciksaymis kendine dediisteee boyle annelere lanet olsun diyorum binlerceeee kezzzzz

Amin canım. Ama cidden her türlü şey duyuyoruz.
Annem hep ben seni bırakmıyorum onların anneleri izin veriyorsa bize gelsinler. Burada ne yapıyorsanız yapın derdi. Annecimi çok özledim yaa

Tambağım genel bi konuşmaydı sadece
Yani seni tanımıyoruz tabiki
Onlarla olan samımıyetini bilemeyiz.Biz sadece genel olarak artık böyle şeylerden insanların korktuğunu bu yüzden samimiyetin kaybolduğundan bahsettik.Kesinlikle üzerine alınma

Canım seninle alakası yok bu yorumun yanlış anlama. Sen böylesin diye yazmadım ki bunu. Kırdıysam özür dilerim.

Ablan bayağı tescilli palavracıymışşş.
Ne güzel inandırmış seni.

Benim yapamayacağım bir şey olduğu için garip geldi. Yanlış anlama canım

Çok kötüymüş yaa
^Mal kızım sahip kıçsaymış ne demek ya^ Ne insanlar var. Benim ablama lisedeylen özel hoca geliyordu( bayan bekar) düşün eşşek kadar hoca annem yinede babama döne döne söylüyordu.Evde ders çalışıyorlar bu saatler arasında ne olursa olsun gitme diye.

sana bi 500 zıpzıp yakışır :) inatettimolacak

sanada bi 500 daha pazartesiye kadar vaktin var yapmak için
tambağım kızlar derdini yanlış anlatmış, zaten hepsi de özür dilemiş, yani memleketin hali kötü demek istemişler, hadi bi gül yüzünü göster kırılmadğını anlayalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…