- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #192.741
yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yersen seni hergün koştururum tek işim gücüm bu olur !!!!!Kızlar günaydın daha yeni kahvaltı yapıyorum malesef bugun geç uyandım acil yardımınıza ihtiyacım var 2gundur ipin ucu feci kaçtı bende
Bide bir sürü cicili aletler aldı hep hava civaaaayemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yersen seni hergün koştururum tek işim gücüm bu olur !!!!!
sana bi 500 zıpzıp yakışır :)inatettimolacak
sanada bi 500 daha pazartesiye kadar vaktin var yapmak için
tambağım kızlar derdini yanlış anlatmış, zaten hepsi de özür dilemiş, yani memleketin hali kötü demek istemişler, hadi bi gül yüzünü göster kırılmadğını anlayalım :)
Selam hanimlar, ben gene sınav gozetmenligindeyim bu hafta sonu.
Dün haftalik spor yarismasinin galibini açıklamayı unutmusum, anca fark ettim :) aksam eve gidince listeden bakip yazarim artik kaptanimiz odullendirir mi ne yapar bilemiiyyciim:)))
Kızlar günaydın daha yeni kahvaltı yapıyorum malesef bugun geç uyandım acil yardımınıza ihtiyacım var 2gundur ipin ucu feci kaçtı bende
@deryalimm07 | | - |
T tatlitambak | | |
@denhizx | | - |
M melampusefe | | |
M minnakkelebekim | | - |
M minnakkelebekim | | - |
Aaaa olmazki ama bak ben erkeden kalktım 2 tane yumurtamı yedim çıktım güzel bi koşu tarzı yürüyüş yaptım. Öğleden sonrada çıktım.Şimdi yeni eve geldim. Ve bacaklarım resmen titriyor. Çok yokuş bir sokağı 4 kez in çık yaptım. Şıp şıp ter attım.Kızlar günaydın daha yeni kahvaltı yapıyorum malesef bugun geç uyandım acil yardımınıza ihtiyacım var 2gundur ipin ucu feci kaçtı bende
Ayyy çok heyecanlıSelam hanimlar, ben gene sınav gozetmenligindeyim bu hafta sonu.
Dün haftalik spor yarismasinin galibini açıklamayı unutmusum, anca fark ettim :) aksam eve gidince listeden bakip yazarim artik kaptanimiz odullendirir mi ne yapar bilemiiyyciim:)))
Sende yoğun çalışanlardansın heralde. Her şey yolunda gider umarım.Bugün kötü birgün geçiriyorum. Herşey üst üste gelio artık şiştim
Bygünlük beni mazur görün kızlar
Buna çok sevindim canımYok canım ya kızları da anlıyorum. Haklılar. .. kırılmadım. En değerli varlıklarımız evlatlarimiz bizim her daim iyiyi kotuyu dusunmek zorundayiz.
ebrusonmez savurgan M melampusefe
kirilmadim sizleri anliyorum. Kendimi de taniyorum zaten.sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?