• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim yaa...
ben de olanı tuvalete götür getir yapıyorum sürekli gir çık yapıyorum. Beslenmeni düzene sokabildin mi biraz. Sabah tartildin mi
Bu sabah iyi başladım bakalım canım tartılmadım bugün çarşamba 76.7 çıkmıştım ama artık çok sıkı asılıvam duğun var bayramın 3. gunu :) 68 leri görmem lazım yeşil çayımı demledim maden sulu kuru yapıcam birazdan yanlız senin sporlarda yakıyor bu ara bacım ;)

Gunaydın kızlar... Dün kızımı anneme bırakıp hastaneye gittim minnoş beni aramış her yerde mızmızlanmış. Dönünce de bırakmadı tabii koalam benim :anne:

Dünün menüsü

Kahvaltı : 2 haslanmış yumurta. 2 dilim tbe. 1 domates 1 salatalık.

Akşam: 4 yk fırında sebzeli et. 1 bardak ayran.

Su: 2lt
Spor yapamadım cezama razıyım tabee :KK22:

kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub

Gunaydın kızlar... Dün kızımı anneme bırakıp hastaneye gittim minnoş beni aramış her yerde mızmızlanmış. Dönünce de bırakmadı tabii koalam benim :anne:

Dünün menüsü

kollontai kollontai USER=717924] morordek morordek [/USER] nilsub nilsub
Doktora neden gittin canım geçmiş olsun benim oğlum da öyle biryere gidip geldimmi öpmeler sarılmak inmez kucağımdan Allah kimseyi annesiz bırakmasın :)

Dünün menüsü

kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub

Geçmiş olsun canim

nilsub nilsub kimin dugunu var canim. Bizimde gorumce evlenecek bayramin bittiği hafta. Benim de 75 leri görmem lazım. Senin le kaçamaksız bir Ramazan geçirelim ne dersin.

Doktora neden gittin canım geçmiş olsun benim oğlum da öyle biryere gidip geldimmi öpmeler sarılmak inmez kucağımdan Allah kimseyi annesiz bırakmasın :)

Aminn canım.. Belim için gittim geçen doktorun acil ameliyatı çıktığı için muayene olamamıştım. Dün muayene oldum çok şükür fıtık çıkmadı. Bel kaslarım zayıfmıs egzersiz verdi doktor. Bi de zayıflamam lazımmış :o

Aminn canım.. Belim için gittim geçen doktorun acil ameliyatı çıktığı için muayene olamamıştım. Dün muayene oldum çok şükür fıtık çıkmadı. Bel kaslarım zayıfmıs egzersiz verdi doktor. Bi de zayıflamam lazımmış :eek:
Gecmis olsun da canim doktora iyi ki varsin soyledin benim hic aklima gelmedi deseydin :63: ayar oluyom he bazisi var bakiyo yaşın biraz fazlaysa ya da kilon varsa cok fazla ilgilenmeden yapistiriyolar klasik cevabi kilo virrrr.. insan bi inceler bastan sona herseyi..annemin kolestrolu yuksek cikiyo bikac yildir kilosu var ama dikkat eder yedigine cikmasin diye.inmeyince killandik gittik hic bisey yapmadan basladi ilaci daha beter yapti ilaçlar kadini..sonra baska bi yere goturduk meger kadinin kan dolasimiyla ilgili baska bi sorunu varmis..su dunyada kim ne is yapiyosa severek ve en iyi sekilde yapmalı o zaman hersey cok guzel olacak.hele biz türk milletinde sal gitsin kafasi kalkmali bir an once

nilsub nilsub kimin dugunu var canim. Bizimde gorumce evlenecek bayramin bittiği hafta. Benim de 75 leri görmem lazım. Senin le kaçamaksız bir Ramazan geçirelim ne dersin.
Tamam derim canım eşimin amcasının oğlunun sünnet düğünü var kızımın da sınıf arkadaşı eşide benim yakın arkadaşım vesselam oğlan yengesiyim burda çok önemli böyle şeyler ama benim amcamıza biraz gıcığım var kilomdan oturu dengesiz gibi konuşmuştu bir kere gıcık olmuştum anlıcan zayıflamam lazım:(

Aminn canım.. Belim için gittim geçen doktorun acil ameliyatı çıktığı için muayene olamamıştım. Dün muayene oldum çok şükür fıtık çıkmadı. Bel kaslarım zayıfmıs egzersiz verdi doktor. Bi de zayıflamam lazımmış :o
İyi senin sadece kaslarında zayıflama varmış ben trafik kazası geçirmiştim 3 yıl önce bel kemiğimde yamulma var 2tane fıtık var anlıcan belim resmen sakat:(

Back
X