Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

6 haziran spor listesi

1.Tatlitambak 30 dk kondisyon bisikleti + 500 ip atlama +100 ayakta mekik + 30 sumo squat +30 duvarda şınav = toplam 60 dk

2. Melampusefe leslie 2 mil 30 dk

gözün aydın canım 82 korkulu rüyam takılıp kaldım diyordun 80 olmuşsun. geçen hafta diyeti bırakacağım diyordun. inatettimolacak rakiben seni iyi motive etmiş. süpersin canım

Eve canım. Sıkılmıstım 82 lerde olmaktan perşembe inşallah 79 larda bildirim yapacam. Rakibim dişli benim ona göre benim de dişli olmam lazim

Kızlar iki haftalik iznimden aynen dönmüş durumdayım.. Devam edebiliyomuyum yoksa takımdan çıktım mı?
canım sen bu hafta değil sonraki cuma girebiliyosun listeye, çok geçmiş olsun, buralarda ol ama motive edelim seni :)

canım bende raporlu anksiyete hastasıyım. 1 yıldır ilaç tedavisi görüyorum ilaç almayı unuttuğumda kötüü oluyotum kesinlikle medikal destek alın, mesela benim rüyalarım beni mahvediyo, herkeste farklı belirtileri var tabi çok çok geçmiş olsun.

300 zıpzıp inatettimolacak

am evimden uzakta trl bozulunca nette olmayınca bildirim yapamadım. 1 uyarımı cuma sikdirsem diğerini de maxeretimden dolayı silseniz olmaz mı kapatanım. yapabilecek hiçbir şeyim yoktu ki
uyarıları %2 nin üstüne çıkarsan ya da o hafta spor listesinde birinci olursan siliyorum canım üzgünüm, sadece menü bildirmek için eşinin tellefonundan girseydin keşke, bundan sonra uyarı almamaya bak

kollontai morordek nilsub bugünkü menüm
sabah sahanda 1 yumurta 1 kk beyaz peynir 2 dilim ekmek 2 dilim sucuk
akşam 1 dilim ekmek ızgara sucuk 1 dilim
su 1.5 litre
300 zıpzıp inatettimolacak

canım sana menü bildirimi yapman ve 5 mesaj yazman dışında karışmıyorum ama kilo bildirimlerin %0,3 altında olduğunda uyarı alırsın bilgin olsun ve bu şekilde zayıflaman çok zor keza 2 aydır takımdasın kilon çok fazla olmasına rağmen 3 kilo vermişsin tercih senin

Gece 12.30
10 kiraz
3 erik

2 de sahur
1 bardak süt
2 haşlanmış yumurta
marul
2 yk lor peyniri

iftar
3 erik ve saymadim ama yine kiraz
ve su içtim

45 dk sonra da yemeğe geçtim
1 kepçe corba
1 tabak etli patlıcan türlüsü
1.5 kase cacik

Su benim iftar ile Sahur arası 4 lt olur
spor
500 ip atlama
100 ayakta mekik
30 duvarda şınav
30 sumo squat
30 dk kondisyon bisikleti
inatettimolacak kollontai morordek nilsub

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…