- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #192.981
bende tartılıyım unutmuştum iyiki hatırlattın:)Canim ben saat 19 gibi tartilacam. 19.45 gibi iftar yapıyoruz burada
Orası daha da geç tabi :)tam 1,5 saat var bizim iftara :)
kızlar bugün tüm gün patates yedim. bugünkü menüm
kahvaltı 2 haşlanmış paatates 1 bardak çay
öğle 2 haşlanmış patates
akşam 2 haşlanmış patates
su 2.5 litre
spor leslie 2 mil
gözün aydın canım 82 korkulu rüyam takılıp kaldım diyordun 80 olmuşsun. geçen hafta diyeti bırakacağım diyordun.nilsub canım tartildim ben 80.5 kg geldim
.bugün sadece patates yarında sadece salata yiyeceğim canım. sonrada protein günü yapıp normal diyetime devam edeceğim. bakalım nasıl olacak.Patates diyeti mi yapıyorsun kız sen
bende tartıldım şimdi 76,1 çıktım ay sevindimnilsub canım tartildim ben 80.5 kg geldim
gözün aydın canım 82 korkulu rüyam takılıp kaldım diyordun 80 olmuşsun. geçen hafta diyeti bırakacağım diyordun.inatettimolacak rakiben seni iyi motive etmiş. süpersin canım
bende tartıldım şimdi 76,1 çıktım ay sevindim
canım sen bu hafta değil sonraki cuma girebiliyosun listeye, çok geçmiş olsun, buralarda ol ama motive edelim seni :)Kızlar iki haftalik iznimden aynen dönmüş durumdayım.. Devam edebiliyomuyum yoksa takımdan çıktım mı?
canım bende raporlu anksiyete hastasıyım. 1 yıldır ilaç tedavisi görüyorum ilaç almayı unuttuğumda kötüü oluyotum kesinlikle medikal destek alın, mesela benim rüyalarım beni mahvediyo, herkeste farklı belirtileri var tabi çok çok geçmiş olsun.Ben iyi sayılırım eşim iyi değil ama. Hastalık hastası mı anksiyete mi adını koyamadım? Ama kesinlikle içinde bulunduğu durum normal değil. Kızım olmasa kafama takmayacağım ama kızım için üzülüyorum. Şimdi belki niye çocuk yaptın diyeceksin. Maalesef kızım olduktan bu durum oluştu. Maalesef abisine kanser teşhisi kondu 2 ay önce. Annesini de kanserden kaybeden eşim tepetaklak oldu bu haberle.. Tabii bununla birlikte herşey tepetaklak. Peki kızımın suçu neydi? Çok üzülüyorum çok. Abime mi üzülsem kızıma mı eşime mi şaşırmış durumdayım
300 zıpzıpKızlat bugünki menümü paylaşayımda
kollontai morordek nilsub
Sabah:1 yumurta +1 kk kadar peynir+1 dl ekmek+ 4 zeytin
Ara:1 tabak kiraz
Öğlen:1 tabak kuru fasulye+1 kase yoğurt
Akşam:1 küçül parça tavuk eti+yarım tabak salata+6 adet sarma yemekten önce yemiştim öğleyle akşam arası
Su:3 lt üstü
Spor:yok güya evdeydim toparlanayım diye bugün gelenden gidenden fırsat olmadı.dakika başı kapı çaldı püfff kafam şişti resmen
uyarıları %2 nin üstüne çıkarsan ya da o hafta spor listesinde birinci olursan siliyorum canım üzgünüm, sadece menü bildirmek için eşinin tellefonundan girseydin keşke, bundan sonra uyarı almamaya bak
am evimden uzakta trl bozulunca nette olmayınca bildirim yapamadım. 1 uyarımı cuma sikdirsem diğerini de maxeretimden dolayı silseniz olmaz mı kapatanım. yapabilecek hiçbir şeyim yoktu ki
300 zıpzıp
canım sana menü bildirimi yapman ve 5 mesaj yazman dışında karışmıyorum ama kilo bildirimlerin %0,3 altında olduğunda uyarı alırsın bilgin olsun ve bu şekilde zayıflaman çok zor keza 2 aydır takımdasın kilon çok fazla olmasına rağmen 3 kilo vermişsin tercih senintakımda olduğumuz için spor listesine girmek zorunda mıyız bilmiyorum takımın düzenini de kesinlikle bozmak istemiyorum mümkün mertebe 20 dk 30 dk yürümeye çalışıyorum mesai saatleri içerisinde onun dışında gurbette yalnız yaşayan bir gün evde bir gün evde olmayan polis eşi olan 7 aylık hareketli bebeğiyle yalnız yaşayan biriyim..şu an da ramazan olması sebebiyle öğlen de yaptığım 30 dklık yürüyüşü 30 küsür derecede yapmama imkan yok o kadar istikrarlı değilim istikrarı geç bedenen o gücü bulamam elim ayağım titrer sağlığımdan olurum..bu spor olayı takıma aykırı ise takımdan AZLİMİ rica ediyorum özür dileyerek ..atılmak istemiyorum her hangi bir şekilde takıma tekrar dönüşüm olmaz o yüzden kararı takım kaptanlarıma bırakıyorum..kollontai nilsub morordek
inatettimolacak son güncelleme şu an listede olanlardan denhizx ve parkbuyll 1 uyarı melampusefe 4 uyarı tatlıtambak 2 uyarısı var. minnakelebekim ve deryalim listeden çıktı.
hadi bakalım beni geçebilecek misin?AABB
Kaptanım bu hafta inşaallah iyi bir yüzeye gelecegimmm
hadi bakalım beni geçebilecek misin?
gecen hafta gecmistin beniGeçen hafta ki kilonun görmedim ama ben. Inşallah geçerim diye ümitliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?