Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben de atarım bitane 2günde bir olacak şekilde.. beni susuzluk yıkıyo ya su düşündükçe beynime beynime vuruyo..zaten yazın baya su tüketen insandım bi de diyete başlayalı lt takip ediyorum ya bugün tüm gün gözüm şişedeydi.. iftarda deseler ki al sana 1sürahi su ama yemeden 1gün daha oruç tutucaksın tamam derdim o derece suya hasret kalıyom Allahım herkesi sınıyor işte ibadetlerimiz kabul olur inşallah

biri kaçamağını minnak yazar biri ışıklı tabelayla kaçtığı adamı etiketler herkes manyak bu yüzden yabancılık çekmiyorum ben neyse menü Allahlık kaptan yakaladıysa basmıştır cezayı toplaya toplaya geliyom bekle bacım

Eve canım. Sıkılmıstım 82 lerde olmaktan perşembe inşallah 79 larda bildirim yapacam. Rakibim dişli benim ona göre benim de dişli olmam lazim
yine kaçamak yapıp alırsa toplanıp evini basıp dövücez artık yok yok akıllıdır benim rakibecimmm yapmıcak artık güzel güzel vericek o yapışkan pis kiloloarı

6 haziran spor listesi

1.Tatlitambak 30 dk kondisyon bisikleti + 500 ip atlama +100 ayakta mekik + 30 sumo squat +30 duvarda şınav = toplam 60 dk

2. Melampusefe leslie 2 mil 30 dk

3.inatettimolacak : 30dk yürüyüş + 2mile leslie --> 60dk

canım senın önceden de vardı onları yapmıs mıydın gormedım ben..benım elımdekı lısteye gore toplam cezan 500 zıpzıp senın..bugun yaptıklarını düşüp güncel listeyi paylaşırım sımdı

6 Haziran Ceza Listesi (Güncel 7Haziran 00:45)
  1. Y Yuppiyayye : 200 zıp (önceden) + 300 zıp (bugünden) : toplam 500 zıp --> 200 zıp yapıldı
  2. M melampusefe : 800 zıp (önceden) + 300 zıp (bugünden) : toplam 1100 zıp
  3. Ozaly : 1000 zıp+500zıp--> Toplam 1500zıp (3hazirandan bu ceza tamamlanmadı henüz) -->270 tanesi yapıldı (Senin pazartesine kadar vaktin var)
  4. parkbyull nin de toplam 20dk+20dk yürüyüşü vardı 30dk yapmıştı geri kalanını da tamamladı

kollontai

Kaptanın Listesine Göre Uyarı Alanlar
Güncel 07.06.16

T tatlitambak -
Y Yuppiyayye -
parkbyull -
M melampusefe
[tr] [td] 5.TAKIM [/td] [td] Uyarı [/td] [td] Kınama [/td] [/tr]

Arkadaşlar, çok söyledim ama tekrar edeyim. Bu kararları ben vermiyorum. Kaptanın söylediklerini daha derli toplu görelim diye tablo yapıyorum sadece. Bi sorunuz varsa kaptana sormanız daha sağlıklı sonuç verecektir sizlere...
Ayrıca bazı arkadaşlar güncel uyarılarını sabit geldikleri için almış. Umarım haftaya bol bol %2 ve giden uyarılar görürüz

kollontai

inatettimolacak son güncelleme şu an listede olanlardan denhizx ve parkbuyll 1 uyarı melampusefe 4 uyarı tatlıtambak 2 uyarısı var. minnakelebekim ve deryalim listeden çıktı.

Ben yine deli gibi kendi kendime konuşmuşum neyse sahurla iftarı da yazayım da çıkayım ben de
kollontai morordek nilsub T tatlitambak

Sahur
2haşlanmış yumurta
2y.zeytın 1domates az peynır cay
1lt su

İftar
2yk mantarlı et sote
2catal kepeklı makarna
1 kase salata
1 hurma+3 kuru kayısı+2 kuru ıncır

Ara
1kase daha salata
Çılgınlar gibi çay koca demliği tek başıma bitirdim

Su : sahura kadar 3olur yıne
Spor : 30dk okulda yuruyus + 2mile leslie evde

Bi de pazartesi kilo bildirimini yapmadı mı herkes ben mı atladım neyse yazayım ıftardan 2saat once fılan tartıldım
Geçen cuma : 81kg
Güncel : 80,8kg
Fark : 200gr

Sizde iftarda çok yiyorsunuz bikerem ben iftarda az yiyip sahırda fazla yiyorumbu akşam sadece çorba salata yicem öyle karar aldım akşam yenilen yağ sabah yenilen yakılır tamammı bide ceza kesiyorlar benim ekmeğimesabah kahvaltını kimseye verme öğleni dostunla paylaş akşamı düşmanına ver bakınız görünüz efenimmmmm

kızzz neresı cok o iftarınnn ölem istersen ayrıca günlük yedıgım seylerden daha az sahur ve ıftar toplamı ama cok rahatsız edıyo benı..ıstanbulda ıftar sofrasından kalkmak 9u gecıyo bı cay ıcıym dıyosun yuruyuse mı cıksam derken aha bu saat oluyo..sımdı yesem dert yemesem dert gercekten yemek istemıyorummm

yine kaçamak yapıp alırsa toplanıp evini basıp dövücez artık yok yok akıllıdır benim rakibecimmm yapmıcak artık güzel güzel vericek o yapışkan pis kiloloarı

Yok canım yapmam artık. Kafama dank etti. Inşallah güzel kilolar vereceğim...

Canim ben de tok tüm ama mecburen yedim. Bebis emdiği için de yedim yani. Ayrıca iftarı da az cidden.

kız senı de hazır yakalamısken sorayım 200zıpzıp cezan vardı en son yaptın mı onu yaz sen burdayım okuyom ben
Yaptım canım 200 atladım senide etiketledim menümü yazarken yazmıştım ama :) bide kollontai 300 ceza demiş aynı şeyemi yenimiydi o kafam karıştı.neyse ben yeni gibi düşüneyimde yarın yapim bari

Çok geç hakikattan heee biz 5:00 de açıcaz bugün 6 da çayımı içerim ben çok çay içiyorum şekersiz olduğundan birşeycikkk olmuyor aksine sakinleştiriyor beni 9 da benim bulaşıklar makinada yıkanmış sporum bitmiş bile oluyor

Ayyy kızlar geçen yıl ramazanda ben ne çok yiyormuşum anacım bide kilo almadım heee en güzel yanıdaaa bu işte
Çorba
Koca tabak pilav bol tereyağlı
Yanında kesin yağlı sebze yemeği
Salata
Ramazan pidesi 4 dilim kocaman dilimler hemde
Ardından tulumba tatlısı 2-3 tane
Hurma 3-4 tane
4 bardak herbiri 2 küp şekerli çay ayyy yazarken kendimden utandımmmm uleeeennnnnayı gibi yemişim heeeee iyiki burdayım

Günaydın kızlar ay çok rahatsızlandım iftardan sonra bayılıcak gibi oldum sonradında bir baş ağrısı mide bulantısı başımda milyonlarca karınca yuruyo sanki kafamı duvarlara vurasım geldi burda küçük bir hastane var acile hemen iğne yaptılar geçmedi doktor biraz bekledi geldi geçtimi diyor ama ben yatağa vuruyorum kafamı eşim çok korktu daha böyle bir ağrı görmedim ben omrumde doktor hemşireden başka iğne istedi onu yaptı eğer bunkada geçmezse Balıkesir hastanesine yollıcam sizi dedi 2. iğne bıçak gibi kesti ağrıyı başta yapsanya vallahi ölüyorum sandım ay çok şukur bugün niyetlenmedim daha böbrek ilaçlarımı içiyorum neyse bu sabah açıldı gozlerim ... T tatlitambak akşam çorba kıvırcık salata birde 1çatal patates kızartması yediydim unutmadan 1tanede hurma

Ya 270 jumping jack 400 daha ekledim. Sona 200 de zıpladım. Vallahi anca bu kadar çıktı. Jillianımı da ihmal etmedim hem de karın egzersizlerimi yaptım.
Açıkçası Dün jillian level 3 e geçtim çok zorladı bacağımda derman kalmadı.
Kaptanım kollontai yetişemiyorum inanki bana indirim yapsan hem ben 1 gün bile sporumu ihmal etmedim iyi hal indirimi alamazmıyım.
Yada cezalarım mekik falan olsa çünkü jilliandan önce zıplarsam jilliana gücüm kalmıo jilliandan sonra zaten hiç gücüm kalmıo. Ha canım kaptanım gülüm çiçeğim ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…