- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #193.021
ben de atarım bitane 2günde bir olacak şekilde.. beni susuzluk yıkıyo ya su düşündükçe beynime beynime vuruyo..zaten yazın baya su tüketen insandım bi de diyete başlayalı lt takip ediyorum ya bugün tüm gün gözüm şişedeydi..Kizzz ben ne olur ne olmaz diye her ramazanin basinda ağrı kesici içiyorumeşiminde çok ağrırdı geçenlerde 3 aylar oruçu tutarken ben dedim hayy allah razı olsun hiç ağrımıyor başım dedi yoksa kesin ağrıyordu bakdım bu sabah içti ben buldummmm ben buldummmm kesin çözümmmm
biri kaçamağını minnak yazar biri ışıklı tabelayla kaçtığı adamı etiketler herkes manyak bu yüzden yabancılık çekmiyorum benHadiiii kırmayımda seniii yazayımmm bariii@kollontai morordek inatettimolacak şahıslar oralardasalar beni görmediniz duymanız bilmiyorsunuz anlaştıkmı
Sahur
2 dilim kepek ekmeği aha yedim kırmızı kartı
1 domates
1 salatalık
1,kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1 kase çorba
İftarda
2 hurma
1 kase çorba
Yağsız musakka 3-4 yemek kaşığı
3-4 yemek kaşığı tazefasulye
4-5 kaşık çoban salata bol limonlu
Su olarak 2litre tamamlandı 3 litreyi tamamlıcam yatana kadar
45 dk koşu yapdım canım çıkdıııı
yine kaçamak yapıp alırsa toplanıp evini basıp dövücez artıkEve canım. Sıkılmıstım 82 lerde olmaktan perşembe inşallah 79 larda bildirim yapacam. Rakibim dişli benim ona göre benim de dişli olmam lazim
6 haziran spor listesi
1.Tatlitambak 30 dk kondisyon bisikleti + 500 ip atlama +100 ayakta mekik + 30 sumo squat +30 duvarda şınav = toplam 60 dk
2. Melampusefe leslie 2 mil 30 dk
canım senın önceden de vardı onları yapmıs mıydın gormedım ben..benım elımdekı lısteye gore toplam cezan 500 zıpzıp senın..bugun yaptıklarını düşüp güncel listeyi paylaşırım sımdıKızlar bende menümü paylaşayım
kollontai morordek nilsub
Sahur:1 kaynamış yumurta+1 kk peynir+1 dl ekmek+domates,salatalık,maydonoz
İftar:1 kase çorba+yarım tabak kuru fasulye+3 köfte+4 adet yaprak sarma+salata+1 bardak ayran+ramazan pidesinin bir karesi :)
Ara:3 hurma+meyve tabağı+sade soda
Su:şu ana kadar 2 lt ye yaklaşmıştır geceyle beraber geçerim
Spor: yapmadım sadece 200 ip atlama yaptım 300 cezam vardı ona sayılırsa bugünün cezasını ve kalan 100 ü yarın toparlarım
inatettimolacak
T tatlitambak | | - |
Y Yuppiyayye | | - |
| | - |
M melampusefe | | |
Sizde iftarda çok yiyorsunuz bikerem ben iftarda az yiyip sahırda fazla yiyorumBen yine deli gibi kendi kendime konuşmuşumneyse sahurla iftarı da yazayım da çıkayım ben de
kollontai morordek nilsub T tatlitambak
Sahur
2haşlanmış yumurta
2y.zeytın 1domates az peynır cay
1lt su
İftar
2yk mantarlı et sote
2catal kepeklı makarna
1 kase salata
1 hurma+3 kuru kayısı+2 kuru ıncır
Ara
1kase daha salata
Çılgınlar gibi çaykoca demliği tek başıma bitirdim
Su : sahura kadar 3olur yıne
Spor : 30dk okulda yuruyus + 2mile leslie evde
Bi de pazartesi kilo bildirimini yapmadı mı herkes ben mı atladım neyse yazayım ıftardan 2saat once fılan tartıldım
Geçen cuma : 81kg
Güncel : 80,8kg
Fark : 200gr
kızzz neresı cok o iftarınnn ölem istersenSizde iftarda çok yiyorsunuz bikerem ben iftarda az yiyip sahırda fazla yiyorumbu akşam sadece çorba salata yicem öyle karar aldım akşam yenilen yağ sabah yenilen yakılır tamammı bide ceza kesiyorlar benim ekmeğime sabah kahvaltını kimseye verme öğleni dostunla paylaş akşamı düşmanına ver bakınız görünüz efenimmmmm
yine kaçamak yapıp alırsa toplanıp evini basıp dövücez artıkyok yok akıllıdır benim rakibecimmm yapmıcak artık güzel güzel vericek o yapışkan pis kiloloarı
kızzz neresı cok o iftarınnn ölem istersenayrıca günlük yedıgım seylerden daha az sahur ve ıftar toplamı ama cok rahatsız edıyo benı..ıstanbulda ıftar sofrasından kalkmak 9u gecıyo bı cay ıcıym dıyosun yuruyuse mı cıksam derken aha bu saat oluyo..sımdı yesem dert yemesem dert gercekten yemek istemıyorummm
Yaptım canım 200 atladım senide etiketledim menümü yazarken yazmıştım ama :) bide kollontai 300 ceza demiş aynı şeyemi yenimiydi o kafam karıştı.neyse ben yeni gibi düşüneyimde yarın yapim barikız senı de hazır yakalamısken sorayım 200zıpzıp cezan vardı en son yaptın mı onuyaz sen burdayım okuyom ben
Tamam canım 300 üm kalmış yarına halledicemcanım senın önceden de vardı onları yapmıs mıydın gormedım ben..benım elımdekı lısteye gore toplam cezan 500 zıpzıp senın..bugun yaptıklarını düşüp güncel listeyi paylaşırım sımdı
Çok geç hakikattan heee biz 5:00 de açıcaz bugün 6 da çayımı içerim ben çok çay içiyorum şekersiz olduğundan birşeycikkk olmuyorkızzz neresı cok o iftarınnn ölem istersenayrıca günlük yedıgım seylerden daha az sahur ve ıftar toplamı ama cok rahatsız edıyo benı..ıstanbulda ıftar sofrasından kalkmak 9u gecıyo bı cay ıcıym dıyosun yuruyuse mı cıksam derken aha bu saat oluyo..sımdı yesem dert yemesem dert gercekten yemek istemıyorummm
Ya 270 jumping jack 400 daha ekledim. Sona 200 de zıpladım. Vallahi anca bu kadar çıktı. Jillianımı da ihmal etmedim hem de karın egzersizlerimi yaptım.6 Haziran Ceza Listesi (Güncel 7Haziran 00:45)
- Y Yuppiyayye : 200 zıp (önceden) + 300 zıp (bugünden) : toplam 500 zıp --> 200 zıp yapıldı
- M melampusefe : 800 zıp (önceden) + 300 zıp (bugünden) : toplam 1100 zıp
Ozaly : 1000 zıp+500zıp--> Toplam 1500zıp (3hazirandan bu ceza tamamlanmadı henüz) -->270 tanesi yapıldı (Senin pazartesine kadar vaktin var) parkbyull nin de toplam 20dk+20dk yürüyüşü vardı 30dk yapmıştı geri kalanını da tamamladı
kollontai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?