Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biz de doktor teşhisi yok ama benim şüphem var sadece anksiyete olabilir diye. Teşekkür ederim size de geçmiş olsun.

eşin yanımda değildi ki o işi dolayısıyla yurt dışındaydı nete de girecek durum yoktu. neyse cuma sildiririm uyarımı.

Biz de doktor teşhisi yok ama benim şüphem var sadece anksiyete olabilir diye. Teşekkür ederim size de geçmiş olsun.
canım geçmş olsun. tez zamanda inşallah düzelir eşin. sende liste dışı katılsan. bu kadar yol katetmişken bırakma diyeti.moralinde bozuk olunca yemeye verirsin kendini. kilo vermesen bile sabit kalırsın.

Merhaba kollontai morordek nilsub ebrusonmez
Bugünkü menüm...
3litre su
Bir kepçe kuru fasulye
İki kaşık tavuk sote
Ekmek yok tovbeeee
125ml kola zero (250ml lik kutuyu kocamla paylaştık)
22:30 da 3 adet taze kayısı
Oruç değildim ama yemedim is yerinde
Sadece 80 kalorilik soğuk kahve....
Sabah artı geldim diyodum ya degilmisim:)))

Sağol canım. Bu arada bu İncirli tarifi sormuştum dimi nilsub arkadaşımız kabizlik için önermisti. Doğal Mushil diye
Evet canım onu sormuştum nasıl yapılıyodu o?sütü kaynatıp içinemi atıyoduk?malum ramazan oruç filan bağırsakları durdurur diye arada yapayım dedim

Evet canım onu sormuştum nasıl yapılıyodu o?sütü kaynatıp içinemi atıyoduk?malum ramazan oruç filan bağırsakları durdurur diye arada yapayım dedim
canım en son senın mesajın vardı senden cevap vererek başlıym..yanlıs hatırlamıyosam soyleydı
1bardak kadar sütü kaynat kucuk bı yerde içine de incir dogra 2tane fılan bıkac dakıka da oyle kaynasın..sonra nilgün abla dolaba koyuyomus sabah ustune tarcın döküp yemiş hemen işe yaramıştı bende demişti..yanlıs bısey yazmamısımdır umarım

Teşekkürler canım yarın deneyeyim hem oruç olunca iyi bir tatlı alternatifi süper olur ,:)

Kızlar bende menümü paylaşayım
kollontai morordek nilsub

Sahur:1 kaynamış yumurta+1 kk peynir+1 dl ekmek+domates,salatalık,maydonoz

İftar:1 kase çorba+yarım tabak kuru fasulye+3 köfte+4 adet yaprak sarma+salata+1 bardak ayran+ramazan pidesinin bir karesi :)
Ara:3 hurma+meyve tabağı+sade soda
Su:şu ana kadar 2 lt ye yaklaşmıştır geceyle beraber geçerim
Spor: yapmadım sadece 200 ip atlama yaptım 300 cezam vardı ona sayılırsa bugünün cezasını ve kalan 100 ü yarın toparlarım
inatettimolacak

kızlar en son ceza lıstesı mesajından yenıden kontrol ederek gelıyorum cezaları yapan onlıne olan varsa yıne uyarsın benı

cezalara gelmeden de yazayım nilsub sütlü yapmadın ama o gün almayı unuttuğum incirleri bugün aldım iftarda 2tane yedim %100 verimle çalıştı..aklıma düşürdün allah razı olsun senden..ama arkadaşlar dikkat edin sürekli tüketince etkisi olmaz bence hafta 2 kere filan tüketilirse şaşırtmalı olarak daha etkili olacağını düşünüyorum

M melampusefe bu ara kafamı toparlamam lazım canım. Yani liste dışı da girsem bir işe yaramayacak. Zaten beslenme düzenim yok bu ara bi canım yemek istiyor bir istemiyor... Öyle dengesiz bir hal içindeyim. Kafamı toparlayınca liste dışı da olsa geleceğim takıma zaten. Size çok alıştım zira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…