- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #193.261
ben de regl arifesindeyim biraz eksi var ama 7li rakamlar degıl bu hafta maalesef canım..dur gelıyom bırazdan bıldırımeinatettimolacak canım senden 79 larda bildirim bekliyorum. Ben yapamadım 79 sen yap bari.
regl olacam 2 3 güne ve karnim davul gibi. Olsun pes etmek yok
haaay ağzın bal yesin şu okuma işini bitirip önce onu yazacaktım..hatunu zorla kaldırdım ayağa şimdi yardır yardır koşuyo maşallah maşallah diyelim nazara gelmesin rakibemAnacım sende arap atı gibi bir açıldın pir açıldın maşallah...
Geçen hafta : 81kg
Güncel : 80,7 kg
Fark : 0,3
Yüzde : % 0,37
Regli kapıda haftaiçinde o kadar oynadım kı ben bıle soklardayımbı de ramazan duzenıne alısamadım hala..bakalım haftaya neler olur..
Ayrıca kuş kadar kalmışız ya morordek paylasınca farkettım ne kadar az kaldık
kollontai morordek nilsub T tatlitambak
Geçen hafta : 81kg
Güncel : 80,7 kg
Fark : 0,3
Yüzde : % 0,37
Regli kapıda haftaiçinde o kadar oynadım kı ben bıle soklardayımbı de ramazan duzenıne alısamadım hala..bakalım haftaya neler olur..
Ayrıca kuş kadar kalmışız ya morordek paylasınca farkettım ne kadar az kaldık
kollontai morordek nilsub T tatlitambak
haaay ağzın bal yesin şu okuma işini bitirip önce onu yazacaktım..hatunu zorla kaldırdım ayağa şimdi yardır yardır koşuyo maşallah maşallah diyelim nazara gelmesin rakibem
Haftaya dön madem organigim. Aslında senin yüzden izinli oldugun etap sayısına bölünecek ama haftaya daha iyi gelmis olursun bence deGünaydın kızlarmorordek canım kilom 76.4 eğer ortalamayı düşürecekse alma beni listeye bu hafta haftaya girerim... Liste dışı yazalım haftaya bakalım ne kadar vermiş olucam.....
daha ne olucak süper iştegeçen haftaki kilo 72,3
bu haftaki kilo 70,8
fark 1,5
yüzde % 2,07
istediğim gibi bit yüzde olmadı maalesef. iki ya da iki buçuk kilo veririm diyordum
oha nasıl ya, ben ter içinde kalıyorum kalmayanı da görmedim daha sen acaba çok kasmadan mı yapıyorsun?Ben lesli 3 mil yaparken hic terlemiyordum ki... sakin geliyor o yuzden de beni sıkıyor. Ben
Zıplayacam hoplayacam
zıplamalı squat ve zıplamalı lunge ya ölümcül.Canım ya benim kalça ve basen eritmem gerekiyor ne yapsam kine...
Sahur 1.30 da
Buranin sahur için bir ekmeği var ramazan pidesi desen değil. Yağlı ekmek desen değil ama güzel bişey. işte ondan 2 dilim kadar yedim. Daha da almayız galiba bir de ramazan bitmesine yakın alırız.
1.5 haşlanmış yumurta
7 zeytin
peynir
sahur
kiraz ve su
30 dk sonra yemek
3 tavuk pirzola
Salata
Ayran
şu 2 lt geçer. Iftar ve sahur arası genelde 4 lt yakın içiyorum ben kızlar.
Spor
60 dk kondisyon bisikleti
40 sumo squat
100 ayakta mekik
50 lunge
50 de yatarak mekik
ve yan simitler icon de bişeyler yaptım.
Toplam 90 dk
inatettimolacak kollontai morordek nilsub
Aynen ya malesef kas çalışmadan incelme olmuyormus, bunu ben de geç de olsa anladımİncelmek için de bölgesel hareketler yapmak lazım diye düsünüyorum. Leslie, yürüyüs ya da kardio yağ yaktırsa da bel, bacak, basen ya da kalça hareketleri ile desteklenince incelme o zaman görülüyor bence
Niye ki bence o kadar bozmuş sayılmazsın yahu.@kollantaimorordek nilsub bugünkü mrnüm
saat 9 gibi 2 kuru kayısı
11 de 2haşlanmuş yumurtayla yapılmış salata 1 dilim ekmek 1 dlim hellim
öğle tost
akşam 1 kase domates çorbası 4 yemek kaşığı patlıcan musakka 1 yk pilav
su 2 litryi ancak bulmuştur spor maalesef
bugün diyeti bpzmuş gibi oldum. canım bir şey yapmak istemedi sporuda onun için yapamadım.
Bence cok iyi canım, tebrik ederimgeçen haftaki kilo 72,3
bu haftaki kilo 70,8
fark 1,5
yüzde % 2,07
istediğim gibi bit yüzde olmadı maalesef. iki ya da iki buçuk kilo veririm diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?