- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #193.301
maşallah 5 miller felam havada uçuşmuş.....
kaju soslu tavuk mu eneeeemmm gene zenginlik akıyo maşallah...
tesadüfen geldim gördüm kusura bakma morordekciğim ben bu hafta sabitim...akşam geç yemenin uyumanın sonrada sahurun birde adetin etkisi büyük sanırım..parkbyull nerelerdesin hatun? Cuma bugun, unuttun galiba :)
Akşam geç oluyor canım, listeleri ogleden sonra paylasmamız gerekiyor. O yuzden lütfen erken saatlerde 1-2 dakikalıgına da olsa girip bildirim yapmaya calıs lütfentesadüfen geldim gördüm kusura bakma morordekciğim ben bu hafta sabitim...akşam geç yemenin uyumanın sonrada sahurun birde adetin etkisi büyük sanırım..
mesaim çok yoğun akşam eve geçince yazmayı düşünmüştüm.
Ay sen de takti benim zenginligime yahu
Sabah da kalktim karin kol calistim yaa naber?
cok iyi geliyor, enerji depolayip geliyorsun ise depis zengin hıhhh.... vayyyy ben anca totomu kaldırıp işe geldim........
bu ayrılan arkadaslar keske kılo bıldırıp ayrılsa ya***5. Takım 469. Etap***
deryalimm07 (74,3/) kendi isteğiyle ayrıldı.
tatlitambak (81,2/80,9/0,3/%0,37)
savurgan (70/69,9/0,1/%0,14)
denhizx (70,3/70/0,3/%0,43)
melampusefe (72,3/70,8/1,5/%2,07)
parkbyull (94,8/) kilosu sabit
inatettimolacak (81/80,7/0,3/%0,37)
minnakkelebekim (79,8/) kendi isteğiyle ayrıldı.
5. takım ortalaması: %0,422
bu ayrılan arkadaslar keske kılo bıldırıp ayrılsa ya
tamamen yanlıs anlasıldıgım bı tartısmanın ıcıne gırmeyecegım.bellı kı bıseyler var.ben dıkkatımı ceken herkesın halını hatrını sormaya calısıyorum.bi saldırı yoktu sozlerımde. kalben rahatım kımseyı ıncıttıgımı dusunmuyorum.problemın,derdın sıkıntın her ne ise tez zamanda gönlün rahata erer inşallah.Kilo bildirsem de bi farkı olmazdı zaten sabitim ben. Bir de psikolojim alt üstken ay bildirim yapayım da öyle çıkayım diye düşünemedim özür. Keşke tek derdim kilo bildirimi yapmak olsaydı. Sen de çok üzme kendini bizim ayrılmamız haftaya artı getirecek takıma.
Bi de deryalım ayrıldı o da en son hastanede düşük yapıyordu. İnşallah kurtarmışlardır bebeği. Yani insanların buraya kilo bildirmekten daha önemli dertleri olabilir değil mi?
***5. Takım 469. Etap***
deryalimm07 (74,3/) kendi isteğiyle ayrıldı.
tatlitambak (81,2/80,9/0,3/%0,37)
savurgan (70/69,9/0,1/%0,14)
denhizx (70,3/70/0,3/%0,43)
melampusefe (72,3/70,8/1,5/%2,07)
parkbyull (94,8/) kilosu sabit
inatettimolacak (81/80,7/0,3/%0,37)
minnakkelebekim (79,8/) kendi isteğiyle ayrıldı.
5. takım ortalaması: %0,422
Kaptan haftaya alalım dedi canımaaa bu hafta gene mi yokum ben
Evet bence de ramazan dolayısıyla bünyeler alt üst olsa da eksi görmek güzelkızlar tebrikleriniz için teşekkür ederim. benim hedefim 2 ile 2.5 arasıydı.onun için vermiş olduğum kilo az geldi. ben de hepimizi tebrik ediyorum geçen haftaki sabit kalma durumlarından sonra bu hafta hepimiz vermişiz. üstelik geç saatlerde yiyor çoğunuz.
geçen hafta 4 uyarı almıştım inşallah hepsisilinir.Kaptan haftaya alalım dedi canım
Evet bence de ramazan dolayısıyla bünyeler alt üst olsa da eksi görmek güzel
Senin uyarın var mıydı hatırlamıyorum ama silinir artık, yüzden cok güzel
sen naptin kilo durumun nasil? tartiliyor musun?Kaptan haftaya alalım dedi canım
Evet bence de ramazan dolayısıyla bünyeler alt üst olsa da eksi görmek güzel
Senin uyarın var mıydı hatırlamıyorum ama silinir artık, yüzden cok güzel
Ben 60'ım canım, ne aldım ne verdim yani bu ara :)sen naptin kilo durumun nasil? tartiliyor musun?
Ozur dilerim buna dikkat edeceğim.muhakkak her sabah girerdim zaten ama verilen yeni bir sorumluluk çok engelledi bugunAkşam geç oluyor canım, listeleri ogleden sonra paylasmamız gerekiyor. O yuzden lütfen erken saatlerde 1-2 dakikalıgına da olsa girip bildirim yapmaya calıs lütfen
Dogrudur canım bazen yogun oldugumuz zamanlar olabiliyor. Hic giremeseydin de bildirim yapmadı yazmak zorunda kalacaktık, haftaya yüzden bölünecekti falan. Ben uyarmak istedim ne olur ne olmaz diyeOzur dilerim buna dikkat edeceğim.muhakkak her sabah girerdim zaten ama verilen yeni bir sorumluluk çok engelledi bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?