- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #193.281
Kizz daha ne verecen masallah diyelim..guzel bi hafta olmus senin icin bence kendinle gurur duy strese sokma kendinigeçen haftaki kilo 72,3
bu haftaki kilo 70,8
fark 1,5
yüzde % 2,07
istediğim gibi bit yüzde olmadı maalesef. iki ya da iki buçuk kilo veririm diyordum
iyilik canım senden naber :)Bu arada gunaydin 5.takimin çıtır ve çıtır olma adaylari guzel hatunlariiii
iyiyim ablacım gitmedim bugün okula uyudum biraz,dağıttı beni bu uykusuzluk bi haftadır.sen nasılsın bugüniyilik canım senden naber :)
Ben görüstüm, işleri varmış o yüzden pek ugrayamıyormus. Sorun yok yani merak etmeyiniyiyim ablacım gitmedim bugün okula uyudum biraz,dağıttı beni bu uykusuzluk bi haftadır.sen nasılsın bugün
bu arada kaptan nerde ya merak ettim kaç gündür yok haberiniz var mı sizin ya,morordek senin de haberin var mı canım??
bugun bendede bir baş ağrısı bi keyifsizlik var üzerimde anlamadımiyiyim ablacım gitmedim bugün okula uyudum biraz,dağıttı beni bu uykusuzluk bi haftadır.sen nasılsın bugün
bu arada kaptan nerde ya merak ettim kaç gündür yok haberiniz var mı sizin ya,morordek senin de haberin var mı canım??
Süper bencegeçen haftaki kilo 72,3
bu haftaki kilo 70,8
fark 1,5
yüzde % 2,07
istediğim gibi bit yüzde olmadı maalesef. iki ya da iki buçuk kilo veririm diyordum
Ya ben de dünkü menümü yazayım sahi :
Sabah:
1 yağsız tavada yumurta,
2 dilim küçük kızarmış çavdar ekmeği (2 si 1.5 uno ekmeklerinden ancak eder)
Domates, salatalık
2 dilim beyaz peynir
Ara:
1 hurma
Öğlen:
Kaju soslu ızgara tavuk,
2 yk fırında patates,
1 yk haşlanmış sebze.
Ara:
1 hurma
Akşam:
4 yk patlıcan musakka,
3 yk şehriyeli bulgur,
1 kase yoğurt.
Spor: 70 dk 5 mil leslie+5 dakika leslie ısınması
Su: 2litre civarı
E sen nerelerdesin kaç gündür?merak ettik seni. Olur öyle arada toparlarsın tekrar moral bozmak yokben çok tembel oldum artık hiç spor yapmıyorum.....en son 65 lerdeydim şimdi nererdeyim bilmiyorum.....
E sen nerelerdesin kaç gündür?merak ettik seni. Olur öyle arada toparlarsın tekrar moral bozmak yok
bende mutlaka yumurta yiyorum yumurta yemeyince acıkıyorum.Bugüne kadar gayet iyi geçti.Bugün oruç değilim gerçi regl oldum ama haftaya devam etmeyi düşünüyorum :)ayy ben korkudan sahurda çok yiiyorum :) ya acıkırsam diye
çok abartma yerken acıkmazsın korkma :) ben bi dün iftarda mantı yedim.ama genel olarak dikkat ediyorum canım.Ramazanda dikkat etmezsek gerçekten çok kilo alabiliriz bu kadar emekte boşa giderevet bu gün sporuma başlamam lazım... gelsin leslie.... ama ramazanda kilo vermek şöyle dursun almazsam memnun olucam.....
çok abartma yerken acıkmazsın korkma :) ben bi dün iftarda mantı yedim.ama genel olarak dikkat ediyorum canım.Ramazanda dikkat etmezsek gerçekten çok kilo alabiliriz bu kadar emekte boşa gider
Hımm anladım :) bende iftarda çok yiyorum sahurda yiyemiyorum fazla.Dengelemeye çalışıyorum işte yavaş yavaş.Tabi sistem komple değişti onada alışmaya çalışıyoruz olur o kadar.Sende düzene sokmaya çalışAllah korusun... dikkat etmiyor değilim aslında.... yani oturupta tatlı yemiyorum yada hamur işi ama yiyeceğim oran normalde bir kaseyse iki kaseye çıktı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?