Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geçen haftaki kilo 72,3
bu haftaki kilo 70,8
fark 1,5
yüzde % 2,07
istediğim gibi bit yüzde olmadı maalesef. iki ya da iki buçuk kilo veririm diyordum
Kizz daha ne verecen masallah diyelim..guzel bi hafta olmus senin icin bence kendinle gurur duy strese sokma kendini

iyilik canım senden naber :)
iyiyim ablacım gitmedim bugün okula uyudum biraz,dağıttı beni bu uykusuzluk bi haftadır.sen nasılsın bugün
bu arada kaptan nerde ya merak ettim kaç gündür yok haberiniz var mı sizin ya, morordek senin de haberin var mı canım??

Ben görüstüm, işleri varmış o yüzden pek ugrayamıyormus. Sorun yok yani merak etmeyin

bugun bendede bir baş ağrısı bi keyifsizlik var üzerimde anlamadım

maşallah 5 miller felam havada uçuşmuş.....

kaju soslu tavuk mu eneeeemmm gene zenginlik akıyo maşallah...

Bende dün menümü paylaşmayı unutmuşum hemen ekleyeyim efendim
kollontai morordek nilsub

Sahur: 1 yumurta+biraz peynir+1 dl ekmek kadar pide+domates,salatalık,maydonoz

İftar:1 kase çorba+2 kaşık sulu köfte+5 kaşık kadar mantı

spor:yok
su:2 lt yi geçmişimdir sahura kadar

ben çok tembel oldum artık hiç spor yapmıyorum.....en son 65 lerdeydim şimdi nererdeyim bilmiyorum.....

ayy ben korkudan sahurda çok yiiyorum :) ya acıkırsam diye

E sen nerelerdesin kaç gündür?merak ettik seni. Olur öyle arada toparlarsın tekrar moral bozmak yok

evet bu gün sporuma başlamam lazım... gelsin leslie.... ama ramazanda kilo vermek şöyle dursun almazsam memnun olucam.....

evet bu gün sporuma başlamam lazım... gelsin leslie.... ama ramazanda kilo vermek şöyle dursun almazsam memnun olucam.....
çok abartma yerken acıkmazsın korkma :) ben bi dün iftarda mantı yedim.ama genel olarak dikkat ediyorum canım.Ramazanda dikkat etmezsek gerçekten çok kilo alabiliriz bu kadar emekte boşa gider

çok abartma yerken acıkmazsın korkma :) ben bi dün iftarda mantı yedim.ama genel olarak dikkat ediyorum canım.Ramazanda dikkat etmezsek gerçekten çok kilo alabiliriz bu kadar emekte boşa gider

Allah korusun... dikkat etmiyor değilim aslında.... yani oturupta tatlı yemiyorum yada hamur işi ama yiyeceğim oran normalde bir kaseyse iki kaseye çıktı :))

Allah korusun... dikkat etmiyor değilim aslında.... yani oturupta tatlı yemiyorum yada hamur işi ama yiyeceğim oran normalde bir kaseyse iki kaseye çıktı :))
Hımm anladım :) bende iftarda çok yiyorum sahurda yiyemiyorum fazla.Dengelemeye çalışıyorum işte yavaş yavaş.Tabi sistem komple değişti onada alışmaya çalışıyoruz olur o kadar.Sende düzene sokmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…