- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #193.221
Canım ya benim kalça ve basen eritmem gerekiyor ne yapsam kine...Regldendir. Masallah ya cok iyi gidiyorsun yalnız
Tamam bugun daha yapacaksın sanırım, bitince gene beni etiketleyip yazarsın
Ya bu hareket beni cok zorluyor ama cok güzel calıstırıyor haklısın :) Karın ve yan simitlerin erimesi icin birebir.
Anacım sende arap atı gibi bir açıldın pir açıldın maşallah...Ben lesli 3 mil yaparken hic terlemiyordum ki... sakin geliyor o yuzden de beni sıkıyor. Ben
Zıplayacam hoplayacam
Kalça için squat çok iyi bence. Basen için de degisik degisik hareketler var, ben arada onlardan yapıyordum ama sürekli degildim, pek eridigi de söylenemez zatenCanım ya benim kalça ve basen eritmem gerekiyor ne yapsam kine...
ay sağol canım yapıyım bari leslie nin arkasından:)nilsub basen için aşağıya kopyaladıgım konuda baya bi hareket vermisti arkadaslar, hatta bi ara ben de katılmıstım ama dedigim gibi sürekli degildim bıraktım :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-belasindan-hep-beraber-kurtuluyoruz.903966/
Regldendir. Masallah ya cok iyi gidiyorsun yalnız
Tamam bugun daha yapacaksın sanırım, bitince gene beni etiketleyip yazarsın
Ya bu hareket beni cok zorluyor ama cok güzel calıstırıyor haklısın :) Karın ve yan simitlerin erimesi icin birebir.
Anacım sende arap atı gibi bir açıldın pir açıldın maşallah...
Kalça için squat çok iyi bence. Basen için de degisik degisik hareketler var, ben arada onlardan yapıyordum ama sürekli degildim, pek eridigi de söylenemez zaten
al canım bir mezura dışarı çıkınca bende bu akşam alıyım bari ölçülerimi 1 ay sonra ne kadar fark var bakarım:)Ben squat yapıyorum 2 haftadır ve muhteşem fark var. Keşke metre olsaydı da ölçülerimi alsaydim
Eki Görüntüle 1844611
kızlar akşam üstü yürüyüşe çıktım ıhlamurlar olmuş topladım geldim :)
HELAL ARKADAŞIMAGeçen hafta 81.2
bu hafta 80.9
fark -300
regli olacağım için bu kadar .ama üzülmedimi çünki zayıfladigimi incelediğimi biliyorum.
Eşim bile farketti ne kadar zayiflamişsin diye.
HELAL ARKADAŞIMA
bende 6 lı rakamlara bir insem şuan başka birşey istemiyorum:)Eşimin söyledikleri o kadar hoşuma gitti ki. Ama çok zayıflama diyor. Ben de 68 olayım da bakarız dedim.
Sağol canım. Tartı mi kaldırdım taa haftaya perşembe kadar cikmayacam. Bana da süpriz olsun diye
bende 6 lı rakamlara bir insem şuan başka birşey istemiyorum:)
ay nereye gidicez burdayız merak etme :)O ne esin canım. Kızlar bak ben mezun olana kadar bi yere gitmek yok tamam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?