- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #193.321
Cok yememissin aslında ama ramazandan dolayı miden kuculmustur belki :)Günayyydııınnn kızlarrrrrr burdaaaa akşam olduuuuHiç sevmiyorum akşamııı menümü yazayım morordek kollontai nilsub
Sabah
Domates
1 dilim ekmek
Peynir
Zeytin 4-5 tane
Akşam
Limonlu soslu tavuk
Salata
2,5 litre su
Yeşil kahveli ödem atıcı çayım bitmiş bugün gördüm
30 dk tempolu yürüyüş
Çokmu yemişim ben yaaa çok şiş hissediyorum kendimireglden sanırsam ödem tuttum çayımda yokkk
Peynirli sandvic olmamıs keske baska bir sey yeseymissin canım. Spor da baya eksik sanki bu aralar, oruca ara verdiysen başlasan mı aslında? :)Merhaba kızlar haftasonu moduna girdik.Ne güzel uyumuşum ohhhh :) dün menümü paylaşmaaya fırsatım olmadı hemen paylaşayım
Dünkü menüm
kollontai morordek nilsub
Sabah:1 kaynaamış yumurta+domates ,salatalık,maydonoz+az peynir+1 dl kadar pide
Öğleneynirli sandwiç
Akşam:1 kase çorba+yarım porsiyon mantar sote+salata
Spor:yok
Su:3 lt olmuştur
Valla bende sandviç yemek istemiyordum ama dün öğlen dışardaydım yiyebileceğim en masum şeydi.Spor konusunda haklısın bi beceremedim düzenli yapmayıCok yememissin aslında ama ramazandan dolayı miden kuculmustur belki :)
Peynirli sandvic olmamıs keske baska bir sey yeseymissin canım. Spor da baya eksik sanki bu aralar, oruca ara verdiysen başlasan mı aslında? :)
Tembellik yok, tembellik yaparsak o kilolar nasıl gidecekValla bende sandviç yemek istemiyordum ama dün öğlen dışardaydım yiyebileceğim en masum şeydi.Spor konusunda haklısın bi beceremedim düzenli yapmayıçok tembelim galiba ben
Eki Görüntüle 1845499
Bugün mutfak tartısı aldım bundan sonra gr gr tartıcam yediklerimi:)
Mecbur canım bende öyle yiyiyordum ama sağlıklı beslensekte porsiyon küçültmekte çok önemli...:)Güle güle kullan canım. Ben hiç beceremem gr gr yemeyi. Bol kepçe yemeğe alışmış im
Güle güle kullan canım :)Eki Görüntüle 1845499
Gule gule kullan canim faydasini görursun insallahEki Görüntüle 1845499
Sağol canım benim....Güle güle kullan canım :)
İnşallah canım sizde güle güle kirletin evinizi:)Gule gule kullan canim faydasini görursun insallah
Selamm kizlarr,aayyy ölüyommmm..cok yoruldum..bu garipcagiz oruç agiz yazliklari kisliklari verilecekleri ayirdi.oturma odasini banyoyu tuvaleti ovdu..bi de bizim binayi yeniden boyamislardi balkondan boya kazidim acamamistik biz balkon sezonunu henuz..dilim damagima yapisti sanirim ölecemmAllah razi olsun ev arkadasimda mutfaga girmis misss gibi yaptik bugun evimizi
Ya ben de dün yorgunluktan yığıldım gece geç saatte sinema yapmıştık bir de..Sağol canım benim....
Selamm kizlarr,aayyy ölüyommmm..cok yoruldum..bu garipcagiz oruç agiz yazliklari kisliklari verilecekleri ayirdi.oturma odasini banyoyu tuvaleti ovdu..bi de bizim binayi yeniden boyamislardi balkondan boya kazidim acamamistik biz balkon sezonunu henuz..dilim damagima yapisti sanirim ölecemmAllah razi olsun ev arkadasimda mutfaga girmis misss gibi yaptik bugun evimizi
Hayırlı olsun tartınSağol canım benim....
bugun çarşıda mutfak malzemeleri satan bir yere girdim 3 kat ala ala bitiremedim orda vardır mutlaka ama ben bakmadımYa aynen ben de o işe giriştim off çok yoruldum. Kıyafetlerimin yarısından çoğunu da attım sanırım ya bravo bana ne çok giymediğim kıyafeti boşu boşuna dolapta tutuyormuşum meğer
Hayırlı olsun tartınYa ben de kendime yemek kabı almak istiyorum işe götürmek için. Nereden bulabilirim ki acaba bilemedim. 5 tane alacağım 5 gün için bulursam, haftasonunda hazırlarım 2-3 çeşit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?