Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Zorun ne bacım o kadar rahatsız olana kadar yiyipte:)

iyiyiz ex kaptancım kaç kg sin bakalım :)
canım 72 kg yum maalesef yawww 73,5 u görmüştüm de bakalım
valla ordeğim bronşit yüzünden 2 haftadır raporlu evde yatıyordum dr bu hafta da rapor verecekti ben artık çalışayım işe gideyim yat yat nereye kadar diye başladım işe
Ben yokken neler oldu anlatın bakem.
@minnakelebeğim ve deryalimm ayrılmışlar. Neden ki.
kuzumm naber tailden dönmüşün sen de
nilsub cum aman dikkat et tatlım kendine fazla kg alma vermesi zor oluyo

anammm benim bende sahurda çok yedim sonra da uyuyamadım günlerdir işe gelmeyince sabahta kalkmak zor oldu benim için neyse geldim öğleyin de 3 km yavaş yavaş yürüdüm şimdilik bi sıkıntı yok ama ilerleyen saatlerde susarmıyım bilmem

İzinde olmak çok berbat yaaa...hemen listeye donmem lazım

izne çıkman hata ne güzel veriyordun.....

Zorun ne bacım o kadar rahatsız olana kadar yiyipte:)

ayy herşeyden azcık yedim ama bildiğin tişörtümün içine yastık tıksam göbüşüm anca o kadar şişerdi..... neyseki sabah beni terkettiler çok şükür.... yoksa +++ olurdum...sabah firar ettiler içimden onlar bile benle yaşamak istemedi :)))

Ay sorma bayrama kadar 69 ları görmem lazım...

offff çok uzak o hedef... ben 63 olursam gbek atarım ... 1 kgcik yaaa......

benim sabah mide bozuldu tabi.... ne yedimse kaçtı gitti açlıktan ölüyoom :))) çok yemekte işe yaramadı yani :)))

Evet kaptanım. Döndük çok şükür.
Çok geçmiş olsun.
Kilo almışsın. En son 69'dun.

Allah kolaylık versin.Hem çalışıp hem oruç tutmak çok zor ya

Kiz betus teyzemin gelini dediki esra abla ne guzel olmussun bende diyet yapcam dedi himmmm canim himmm sen hep yapiyon dedim kiz sen o gunden itibaren basla gaciiiiii tigggg gibiii olsen 1,5 ayda nasil zayifladin o kadar soklardayimmm herkeslerde sokkklarda ona soruyorum hava olsun diyemidir nedir yalnis bilgi veriyor yok 3 saat spor yapmis hep yalan cayini bile teyzemden isteyen tembeluuunnn tekiiiiallahdan teyzem onla yasiyorda ona sordumsivi ve pure halinde tuketmis sabahleyinde 30 dk ebru salli ablamla nefes almis vermisvallahiii sokkkkk o kadar nasil zayiflar insann yahuuu bildigin gibi degilll irezilllll oldummm acilen dahada vermeliyimmmm acillll yoksa turku yakar bu benim arkamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…