- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #193.821
Nasıl bi diyet yapmıştınki tatlım?ohhh 400 küsür sayfayı okuyup ancak gelebildim. Nasıl döktürmüşsünüz öyle maşallah. bebeyim ve Ebru da dönmüş aramıza.bugünlerde moralim biraz bozuk sadece menü yazmak için girdi ,yediklerime de dikkat edemedim ve sporuda bıraktım yapmıyorum.toparlanmam lazım hemen, yoksa cumaya sabit geleceğim. geçen hafta yaptığım diyet şeklinin aynısını yapmaya karar verdim.ancak öyle eksi gelebilirim.
Kızz o zaten 5-10 dk önce marketten beni aradı eve birşey lazımmı diye bende süt ekmek al dedim ama hangi markete gittiğini bilmediğimden ne bileyim hiç aklıma gelmedi sormak direk muğzurluk geldizaten ben adamın arabasını öyle bir yerde görsem arar sen ne yapıyosun nerdesin diye sorardım:)
ex rakibem menüler yine süper gidiyo.Bu hafta kaç geleceksin merak ediyorum :) ipucu versene azcıkAyyy unutmadan menümü yazayım
Sabah
3-4 tane küçüçük parça beyaz peynir
Akşam
1 kase çorba
Sebze ızgara
1 kase yoğurt
2 tane pirzola
3 lt su
30 dk yürüdüm tempolu
Kız ben burdan korktum akvaryumu temizlerken bile balık elime değdi diye ortalığı ayağa kaldırdımtavuk yumurtlamıyodu ondan kestiydim ama adamın gözünü korkuttuk iyi oldu işte
Yokkk yavrum ben bu haftaaa bir + bir tam 69.900 geliyorum regl döneminde kesinlikle veremiyorum 2 yıldır test edip onayladımex rakibem menüler yine süper gidiyo.Bu hafta kaç geleceksin merak ediyorum :) ipucu versene azcık
hahahaahKız ben burdan korktum akvaryumu temizlerken bile balık elime değdi diye ortalığı ayağa kaldırdımelimi japon balığı ısırdı diye eşimde bağırma saf safff rezil olcan millete japon balığı bu pirana yada köpek balığı değil dedi nasıl paniklediysem yıktım ortalığı ya arkadaşla kafede oturup muhabbet ediyoruz bi bakdım arkadaşın üzerinde hamam böceği kız panik yapma birşey dicem dedim de kız dinliyom dedi şuan tişörtünde hamam böceği var dedim kadın ne varsa panikle çıkardı üzerinden üste sütyen altta taytla kaldıyaaa
ay bende delircem yaa bi 70 in altına inemedimYokkk yavrum ben bu haftaaa bir + bir tam 69.900 geliyorum regl döneminde kesinlikle veremiyorum 2 yıldır test edip onayladım
sen bir sure tartilma, biraz da sportu artir benceay bende delircem yaa bi 70 in altına inemedimoff sıkıldım
şu an hayalimdeki rakam 69 :)Yokkk yavrum ben bu haftaaa bir + bir tam 69.900 geliyorum regl döneminde kesinlikle veremiyorum 2 yıldır test edip onayladım
T tatlitambak nerdesin hatun ?
anne kız kombinelerine bayılıyorum Can'ım ya. ne tatlı olursunuz öyle . sırf bunun için bile insan zayıflar. şu kombineleri bir de anne oğul için yapsalar keşke.
ohhh 400 küsür sayfayı okuyup ancak gelebildim. Nasıl döktürmüşsünüz öyle maşallah. bebeyim ve Ebru da dönmüş aramıza.bugünlerde moralim biraz bozuk sadece menü yazmak için girdi ,yediklerime de dikkat edemedim ve sporuda bıraktım yapmıyorum.toparlanmam lazım hemen, yoksa cumaya sabit geleceğim. geçen hafta yaptığım diyet şeklinin aynısını yapmaya karar verdim.ancak öyle eksi gelebilirim.
ya sana bir sey soyleyecegim hani mesela haftalardir duzenli olarak saglikli bir beslensen de sonra kilo vermen durursa protein yapsan daha mantikli degil mi? Cok ya hep ya hic modunda goruyorum senii; vucudu hazirlamamisken komple bir seyleri kesmek insani kacamaga yonlendiriyor; bence yapma protein falan. Normal, duzgun beslen daha mantikli degil mi?Canim ben de bugun başladım cumaya kadar protein günü yapacağım. 3 gün yani
Süper canım.Canim ben de bugun başladım cumaya kadar protein günü yapacağım. 3 gün yani
Ben cumayı kurtarmak adına 3 gün yapılabilir diye düşünüyorum.ya sana bir sey soyleyecegim hani mesela haftalardir duzenli olarak saglikli bir beslensen de sonra kilo vermen durursa protein yapsan daha mantikli degil mi? Cok ya hep ya hic modunda goruyorum senii; vucudu hazirlamamisken komple bir seyleri kesmek insani kacamaga yonlendiriyor; bence yapma protein falan. Normal, duzgun beslen daha mantikli degil mi?
Akşam abartılı olmuş ama az az tadına baktım her şeyin.Dünün menüsü:
Kahvaltı: 2 haş yumurta
1 bardak yeşil çay
Öğle:
1 bardak yarım yağlı süt
1 avuç antp fıstığı
Ara:
1 kase yoğurt
15 kiraz
Akşam:
1 kase yayla çorbası
2 k. pilav
1 çatal kavurma
3 k. yeşil mer. salatası
2 sıkım çiğköfte
Su: 2 olmuştur.
Spor: butun gün temizlik :)))
abartılı olsa ne olucak zayıf seniiiiDünün menüsü:
Kahvaltı: 2 haş yumurta
1 bardak yeşil çay
Öğle:
1 bardak yarım yağlı süt
1 avuç antp fıstığı
Ara:
1 kase yoğurt
15 kiraz
Akşam:
1 kase yayla çorbası
2 k. pilav
1 çatal kavurma
3 k. yeşil mer. salatası
2 sıkım çiğköfte
Su: 2 olmuştur.
Spor: butun gün temizlik :)))
Ben 55 olana kadar kendimi zayıf saymıyorum.abartılı olsa ne olucak zayıf seniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?