Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

vay kaynanana bak sen eeeee şekerim sen 52 ol o zaman

Cuma gününü kurtarmak için yapıyorum canım. Yok sa böyle diyetleri sürdürebilir biri değilim. Malum bayagi kaçamak yaptım. Dün de toplayamadim kendimi. O yüzden yani... bi de evde kendime düzenli yemek yapan biri değilim eşim oruç. Çocukların yediği şeyler belli. Ben de useniyorum kendime yapmaya.
3 gün denemeye değer sonra sağlıklı beslenmeye tekrar.
bide memlekete 7 li rakamlarda gitmek istiyorum o yüzden bu arayislar

Dunun menüsü
kollontai morordek nilsub T tatlitambak

Sahur
1haslanmis yumurta
Peynir zeytin 2dl salam
Domates salatalik cay

Iftar
Patlican kebabi
Sogan salata
Coban salata
Yogurtlu semizotu salatasi

Ara
3-4tane cilek
1avuc kadar kiraz
Cayy

Su:2,5lt
Spor:40dk pazar posetleri eve tasi filan saglam spordu..gece gec saatte 2mile yaptim bi de

Yok canım ya arada protein yapmanın zararı yok bence ben bile gün içinde kendime uygun yiyicek bulamadımmı hemen yumurta yoğurt iyi oluyor

4 temmuz pazartesi Hedefleri
ebrusonmez: güncel 58.9 hedef 55
btlbetul:güncel .....hedef 63
nilsub: hedefsiz
savurgan:güncel 69.900 hedef 68
inatettimolacak:güncel 80,9 hedef 78
toplight güncel 72,4 hedef 68,9
Tatlitambak guncel 80.9 hedef 78
melanpusefe güncel 70,8 hedef 68

Cumaya göre artiyim kacgundur..regli de gecikiyo basagrsindan ölüyorum su anda..ramazan bana gelmiyomus onu anladim..mubarek bitse de hayirlisiyla dönsem ben diyetcigime 78 olabilirim ins bayrama kadar..aslinda ramazan durdurmasaydi eve giderken 75olmak istiyodum ama 78bile zor gozukuyo su anda bana

Hedefler harika
Şimdi çok çalışıp bayrama hedeflerimizle girmeliyiz.

evet ya ben cola zeroyu bi biraktim resmen rahatladim ya, hic gerek yok.

Ben cumayı kurtarmak adına 3 gün yapılabilir diye düşünüyorum.
Bu cumayi kurtardi diyelim ki, obur cumaya ne olacak saldirinca peki.

Bence kendine uzun vadeli hedefler koy, kisa vadelilerin ise yaramadigini simdiye kadar gormus olman gerekir diye dusunuyorum. Yine de sen bilirsin tabii :)

Selam hanımlar bugun de anca girebildim.
aaa ne neee çok merak ettim....
bayram hedyesi neyki ordeğim merak ettim listede olmayanlara da var mı
kollontai görünce beni vurmasın tabi kendi başıma işlere kalkıştım diye ama amaç motivasyonu artırmak. Sonunda ödül olunca herkes hedefine ulasmak icin cabalar diye düsündüm :)
İşte ödül de sürpriz
4 uyarım vardı benim üçü silinmiş kaptanım. Bu kadarı silmesini bile baklemiyordum
3 uyarı 1 kınama yapıyor ya senin direkt 1 kınama cezanı silmis
Ne kaynanalar var be :) Benimki hem minyon hem de baya kilolu :) Yemeyi de pek sever kendisi hic diyet isine falan da girmez. Şubatta yanına gittigimizde ben diyet yaparken yemiyorum diye kızıyordu bir de bana, kendisi gibi olmamı istiyor heralde

Tembellik benden sorulur o derece sevmiyorum sporu ama yinede yapıyorum ... O yüzden bırak tembelliği şekerim..
Valla haklısın.Aslında ben severim hareketi normalde ama niye böyle oldu bilmiyorum.Bu ramazan olayı dengemi şaşırttı bahanelerimde hep hazır.İnsan bahane bulmak istemeye görsün hemen buluveriyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…