- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #193.841
vay kaynanana bak sen eeeee şekerim sen 52 ol o zamanBen 55 olana kadar kendimi zayıf saymıyorum.
Kaynanama hava atacaktım. Ben 62'yken o 60 dı. Dedim anne kilo verdim.Gel tartılalım.tamm kızım dedi. Tartıldım 58'im. Oh bee dedim. Sonra o tartıldı 55. Ben bildiğin rezil oldum. Ya anne yine seni geçemedim dedim.
Bu arada kaynanam melek gibidir. Tatlı rekabet benimkisi.
ya sana bir sey soyleyecegim hani mesela haftalardir duzenli olarak saglikli bir beslensen de sonra kilo vermen durursa protein yapsan daha mantikli degil mi? Cok ya hep ya hic modunda goruyorum senii; vucudu hazirlamamisken komple bir seyleri kesmek insani kacamaga yonlendiriyor; bence yapma protein falan. Normal, duzgun beslen daha mantikli degil mi?
vay kaynanana bak sen eeeee şekerim sen 52 ol o zaman
Ay Allahtan benimki 78 lerdeBenim Kaynana da benden zayıf 72 kg falan ama boyu kısa. ..
Yok canım ya arada protein yapmanın zararı yok bence ben bile gün içinde kendime uygun yiyicek bulamadımmı hemen yumurta yoğurt iyi oluyorCuma gününü kurtarmak için yapıyorum canım. Yok sa böyle diyetleri sürdürebilir biri değilim. Malum bayagi kaçamak yaptım. Dün de toplayamadim kendimi. O yüzden yani... bi de evde kendime düzenli yemek yapan biri değilim eşim oruç. Çocukların yediği şeyler belli. Ben de useniyorum kendime yapmaya.
3 gün denemeye değer sonra sağlıklı beslenmeye tekrar.
bide memlekete 7 li rakamlarda gitmek istiyorum o yüzden bu arayislar
Ben 52 olsam ölürüm heralde :))vay kaynanana bak sen eeeee şekerim sen 52 ol o zaman
Benimkininde boyu kısa o yüzden 55 zaten.Benim Kaynana da benden zayıf 72 kg falan ama boyu kısa. ..
Afiyet olsun canım çok iyiDunun menüsü
kollontai morordek nilsub T tatlitambak
Sahur
1haslanmis yumurta
Peynir zeytin 2dl salam
Domates salatalik cay
Iftar
Patlican kebabi
Sogan salata
Coban salata
Yogurtlu semizotu salatasi
Ara
3-4tane cilek
1avuc kadar kiraz
Cayy
Su:2,5lt
Spor:40dk pazar posetleri eve tasi filan saglam spordu..gece gec saatte 2mile yaptim bi de
Hedefler harika4 temmuz pazartesi Hedefleri
ebrusonmez: güncel 58.9 hedef 55
btlbetul:güncel .....hedef 63
nilsub: hedefsiz
savurgan:güncel 69.900 hedef 68
inatettimolacak:güncel 80,9 hedef 78
toplight güncel 72,4 hedef 68,9
Tatlitambak guncel 80.9 hedef 78
melanpusefe güncel 70,8 hedef 68
evet ya ben cola zeroyu bi biraktim resmen rahatladim ya, hic gerek yok.Hakikaten haa hep değişik içecekleri ilk ondan duyuyorum.Bi arada italyan sodası diye bişey duymuştum@parkbyull suyumu sevmiyorsun?Ondanmı hep farklı içecek içiyosun?Bence içecekler hiç masum değil dikkat et derim.Sen azda yiyosun ama yediğin oranla aynı performansda kilo veremiyorsun.Arada diyosun ama cola zero yada benzeri şeyleri içiyosun haftada 1 gibi.İnan o bile zararını düşününce çok.Ayda 1 , 2 ayda 1 olsa arada diyebiliriz ama sen farkında olmadan aslında sık içiyorsun.İçecek olarak sadece su,sade soda,ayran ve şekersiz çay içerek bi dene derim.Daha hızlı ve çok kilo vereceksin inan
Bu cumayi kurtardi diyelim ki, obur cumaya ne olacak saldirinca peki.Ben cumayı kurtarmak adına 3 gün yapılabilir diye düşünüyorum.
Cuma gününü kurtarmak için yapıyorum canım. Yok sa böyle diyetleri sürdürebilir biri değilim. Malum bayagi kaçamak yaptım. Dün de toplayamadim kendimi. O yüzden yani... bi de evde kendime düzenli yemek yapan biri değilim eşim oruç. Çocukların yediği şeyler belli. Ben de useniyorum kendime yapmaya.
3 gün denemeye değer sonra sağlıklı beslenmeye tekrar.
bide memlekete 7 li rakamlarda gitmek istiyorum o yüzden bu arayislar
Evet canım spor hiç yapmıyorumkisen bir sure tartilma, biraz da sportu artir bence
Tembellik benden sorulur o derece sevmiyorum sporu ama yinede yapıyorum ... O yüzden bırak tembelliği şekerim..Evet canım spor hiç yapmıyorumkiyapsam gitcek ama işte üff silkelenmem lazım çok uzadı bu tembellik
aaa ne neee çok merak ettim....
kollontai görünce beni vurmasın tabi kendi başıma işlere kalkıştım diye ama amaç motivasyonu artırmak. Sonunda ödül olunca herkes hedefine ulasmak icin cabalar diye düsündüm :)bayram hedyesi neyki ordeğim merak ettim listede olmayanlara da var mı
3 uyarı 1 kınama yapıyor ya senin direkt 1 kınama cezanı silmis4 uyarım vardı benim üçü silinmiş kaptanım. Bu kadarı silmesini bile baklemiyordum
Ne kaynanalar var be :) Benimki hem minyon hem de baya kilolu :) Yemeyi de pek sever kendisi hic diyet isine falan da girmez. Şubatta yanına gittigimizde ben diyet yaparken yemiyorum diye kızıyordu bir de bana, kendisi gibi olmamı istiyor heraldeBen 55 olana kadar kendimi zayıf saymıyorum.
Kaynanama hava atacaktım. Ben 62'yken o 60 dı. Dedim anne kilo verdim.Gel tartılalım.tamm kızım dedi. Tartıldım 58'im. Oh bee dedim. Sonra o tartıldı 55. Ben bildiğin rezil oldum. Ya anne yine seni geçemedim dedim.
Bu arada kaynanam melek gibidir. Tatlı rekabet benimkisi.
Valla haklısın.Aslında ben severim hareketi normalde ama niye böyle oldu bilmiyorum.Bu ramazan olayı dengemi şaşırttıTembellik benden sorulur o derece sevmiyorum sporu ama yinede yapıyorum ... O yüzden bırak tembelliği şekerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?