- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #193.781
onu bende beğendim aslında yapabilirim hem kiloda verdiriyor oh suyundanda modundaya illa içicem dersen sen bilirsin ben sadece işlenmiş butun gıdalara karşıyım o yüzden diyorum canım valla ben sıcaklarda colayı çok içerdim şimdi maden sulu yeşilçay kürünü yapıyorum çok susayınca dikiyorum kafama maden suyu yüzünden asitli içecek içiyormuşum gibi hissediyorum hoşuma gidiyor artık ki ben maden suyunu ağzıma koymuş değilim bu yaşa kadar :)
bolero bizdeki nazo link tarzı toz içeceklerin yağsız şekersiz glutensiz versiyonu Türkiye pazarlarında satışı yok işte yurt dışından getirip satıyorlar.Bolero nedir yahuuilk defa duyuyorum.İçecek konusunda susuz yaşayamadığımdan galiba.Birde ayran ve soda yetiyor.Hiç öyle içecek bölümlerine bakmıyorum o yüzden marketlerin.Çok cahil kalmışım yahuuu
illa kayacak boğazımdan lıkır lıkır ben nediym
evet canım ya içme başka şeyler ben yeşil çayı demlerken çubuk tarçında atıyorum çokda güzel oluyor birde buz gibi dolapta bekletiyorum .....onu bende beğendim aslında yapabilirim hem kiloda verdiriyor oh suyundanda modunda
bende akşamdan yapıp atayım dolaba bari ertesi gün iftardan sonra çıkarıp çıkarıp içeyim barievet canım ya içme başka şeyler ben yeşil çayı demlerken çubuk tarçında atıyorum çokda güzel oluyor birde buz gibi dolapta bekletiyorum .....
sonrada az kilo veriyon bacım bunlar masum görünsede seni engelliyorlar benceilla kayacak boğazımdan lıkır lıkır ben nediym
yiyeceklerimle ve sporumla tam gaz dönüyorum aranıza diyorsun yani. hadi bakalım Can'ım güzel eksiler bekliyoruz sendencanım hepsinden aldım doldurdum dolaba daha chia açmadım bile sıra gelmedi :) ama keten tohumunu ve kara buğdaya başladım...
evettt en güzelini yaparsınbende akşamdan yapıp atayım dolaba bari ertesi gün iftardan sonra çıkarıp çıkarıp içeyim bari
ay inşallah canım bu hafta listeye giriyorum ne diyim hayırlısı olsun:)yiyeceklerimle ve sporumla tam gaz dönüyorum aranıza diyorsun yani. hadi bakalım Can'ım güzel eksiler bekliyoruz senden
ve suçlu bulundusonrada az kilo veriyon bacım bunlar masum görünsede seni engelliyorlar bence
niye banlıyon anaaaaaaaa
geçmiş olsun canım. ikiniz de iyileşir de çıkarsınız hastaneden inşallahcanım yatıryorum sürekli..serum alıyorum..2 hafta sonra netleşicek kısmetse..
muhtemelen kaybedeceğiz..kalp atışları çok zayıf..hayırlısı olsun..
takımdan atılmadım dimi..kendi isteğimle ayrıldığım belirtilebilir mi acaba..
68 olsun benimki de. şimdi 70.8 imHadi bakalım bir kan gelsin. Hepimiz bayrama hedef koyalım.
hadi bakalım sen 68 ol bende 72 diyorum o zaman68 olsun benimki de. şimdi 70.8 im
evet kızlar spor listesini kim tutuyordu @inatettimolacak senmi canım
yazın uleennnn listeye beni
4 miles=60 dk
3k pilates=30 dk
dışarda yürüyüş=30dk
120 dk kendimi aştım bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?