- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #194.081
Sanki ilk geldiginde 73 yazmıstın canım ya da belki de ben kendi notlarıma yanlıs gecirmisimdir düzeltiriz sorun degil@morördek canım ben tam olarak 77.300 düm bugün 73 nereye yazmışım canım bi yanlışlık olabilir
Olur canım böyle seyler arada. Özellikle tuvalete gitmemek cok etkiliyor. Haftaya eksi gelirsinGünaydınnn kızlar burda sabah oldumorordek kollontai nilsub sahura kalktığımda tartıldı birde ne göreyim 1 gr bile gitmemiş regl bitti ve söylemesi ayıp bu bir hafta içinde 1 kez ve oda çok zorla tuvalete gittim bende çoçukluğumdan beri bu sorun var yeşil kahvede içmedim 1 hafta boyunca bitmişti bulupda alana kadar 1 hafta oldu dün buldum iftarda içtim şimdi süperim ama morelim 0 hiç kaçamak yapmadığım halde sabitim 69.900
Tamam canım, dönemsel artı cıkmak gayet dogal. Sen normalde gayet dikkat eden birisin. Ogleden sonra tartıl madem ona göre yazarızIyi geceler kizlar,reglinin geciken 5.günü ve ben su anda yatakta kivranmis yastiklari yumrukluyorum..ilac aldim ama nafile ölücem sanirim sancidanokuldan gelince de tartildim o da fenalarda 81,5 davul gibi sisim sabah pantolonun icine girmedim..bi baslasa da rahatlasam artik.. az önce acidan aglarken yarim aradi al anahtarini in hemen hastaneye gidiyoruz geliyorum dedi..yarin sinavi var bi de yok bisey uyuycam arama dedim ama dinler insallah..o degil de ben bu sanciyla nasil sabahi edicem allah bilir.. morordek canim kilo artida bugun ama yarin regli baslarsa rahatlarim belki biraz istersen aksamustune dogru bi daha tartilip yazarim
Canım cok tesekkur ederim. Dedigin gibi umutlayasasen hemen alınabilir ama zaten su an artıda hem daha da vermis olur hem de takıma alısır diye düsündümtatlım nilsub un 4 e bölünecek doğru
d_mcdc de 4 bölünecek doğru
umutlayasasen izinli olduğu için hemen listeye de girebilir diye düşünüyorum yeni üye gibi işlem görmemesi lazım ama süreklilik sağlanması açısından 1-2 hafta deneme uygulanabilir listeye döndüğü zaman şu anki kg sundan 70 çıkarılıp etap sayısına bölünecek yani 130 civarına olacak
Listeye alalım mı peki canım? İstersen biraz daha ver öyle gir ama sen bilirsin?morordek tatlım bu sabah tartıldım 78 tam ama inanmıyorum kilo değildir geçen ayda 18 regli olmuştum 1-2 gün içinde regl olucam ondan galiba..
ay bencede alma madem reglim geçsin bu hafta tatlım birde ne dicem bugun çok yoğunum öğleden sonra banka işlerimiz var canım birazdan evden çıkıcaz kusura bakma bugun gelemicem çok öpüyorum hepinizi...Listeye alalım mı peki canım? İstersen biraz daha ver öyle gir ama sen bilirsin?
Tamam canım haftaya alırız madem. Kolay gelsin işlerinay bencede alma madem reglim geçsin bu hafta tatlım birde ne dicem bugun çok yoğunum öğleden sonra banka işlerimiz var canım birazdan evden çıkıcaz kusura bakma bugun gelemicem çok öpüyorum hepinizi...
nasıl oldun tatlım? umarım çabucak geçmiştir sancıların çok zor şey yaa
Çok geçmiş olsun canım inşallah olursun da rahatlarsin. Kız ben d olmadan 2 gün önce neler çektim Allah bilir... regl bitince kilo hooop diye iner moralini bozma senin menüler güzel çünki.
merhaba haklısın toplight kaptanım dikkat ederiz bundan sonraki haftalarda sagol uyarın içintatlım sen de yazmamışın kilonu hatta kızlar neden kilolarınızı listeye eklemiyorsunuz bunu yapmanız lazım şu an kollontai pek uğrayamıyor morördek işleri yoğun nilsub da öyle takım üyeleri olarak her üyenin kendi kilosunu listye eklemesi gerekir hatta ana paylaşıma bile eklemeyi öğrenmeniz lazım kaptan ve yardımcıları olmazsa sizlerde eklemek zorunda kalabilirsiniz
canım geçmiş olsun tartıldın mı tatlım oruçlumusun sanırım bu ağrıyla değilsindir sağlam bi ağrı kesici alsan nasıl olurmerhaba haklısın toplight kaptanım dikkat ederiz bundan sonraki haftalarda sagol uyarın için
kız betülle nilgün abla topa tutacak seni kim aldı bu zayıfı buraya diyeAy nasil mutluyum anlatamam sabah sporumu da yapinca, ya kilo verdim mi bilmiyorum ama yag verdigim kesin kas da almisimdir; baya inceldim ya kendimi hic bu kadar iyi hatirlamiyorum
ayy betüş dedin de uğramadı bu kız kaç gündür nerelerde haberi olan var mıkız betülle nilgün abla topa tutacak seni kim aldı bu zayıfı buraya diyebtlbetul kedisi bigün komplo kuracak sana ben söyliym
tebrik ediyorum canım rakibem daha güzel günler daha çıtır günler göreceğiz güveniyorum ikimize deGeçen hafta 80.9
bu hafta 79.6
fark -1.3 kg.
Geçmiş olsun ya hala gecmedi misagolun kızlar fenalardayım hala..gece ağlayıp zırlayıp sızmısım..sabah tıpış tıpış laba gittim deney vardı..ağlaya ağlaya geri döndüm yine..oldu olacak da bekliyorum işte.yatakta en minik alanı kaplayacak şekilde yatıyorum şu anda..
sahurda almıştım böyle zamanlar için günde 1kerelik bi ilacım var ama ara ara çok kötü oldum gün içinde.. bi de çookk sıcak bugün hava onunda etkisi sanırım..sahurda da niyet etmiştim olmazsa yemiym bi günü daha diyecanım geçmiş olsun tartıldın mı tatlım oruçlumusun sanırım bu ağrıyla değilsindir sağlam bi ağrı kesici alsan nasıl olur
canım regli sıkıntısı cok normal sen eğer fırsatın olursa akşam 18,30-19 gibi tartılabilirmisin belki biraz ödem atarsın bu şekilde ben listeye ekleyeyim gene desahurda almıştım böyle zamanlar için günde 1kerelik bi ilacım var ama ara ara çok kötü oldum gün içinde.. bi de çookk sıcak bugün hava onunda etkisi sanırım..sahurda da niyet etmiştim olmazsa yemiym bi günü daha diyeve maalesef yine aynıyım
kollontai morordek nilsub
Geçen hafta : 80,7
Güncel : 81,5
Fark : -0,8
Yüzde : - %0,99ağlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?