- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #194.101
ayy ben eklemistim kaptanımcanım regli sıkıntısı cok normal sen eğer fırsatın olursa akşam 18,30-19 gibi tartılabilirmisin belki biraz ödem atarsın bu şekilde ben listeye ekleyeyim gene de
tamam kaptanım bakarım bi daha bi değişiklik olursa yazarım yinecanım regli sıkıntısı cok normal sen eğer fırsatın olursa akşam 18,30-19 gibi tartılabilirmisin belki biraz ödem atarsın bu şekilde ben listeye ekleyeyim gene de
aynı anda sen ben ve inatettim eklemişizayy ben eklemistim kaptanım
maalesef ördekim kaç gün süründürür diye bekliyorum kara kara..Geçmiş olsun ya hala gecmedi mi
Canim sonucta sagligin daha önemli. Arada olur boyle seyler takma kafana. Dedigim gibi sen zaten dikkat ediyorsun hepmaalesef ördekim kaç gün süründürür diye bekliyorum kara kara..bu arada bu hafta listeyi katleden tek kişi ben olurum umarım başka + gelmez de zor durumda kalmayız inşallah..haftaya dönerim eski ritmime telefi ederim bu açığı ama..
Tüm takım kusura bakmayın bu hafta için olar mı
Menümü paylaşmaya unutmuşumsahura kalkınca hatırladım @morordek kollontai nilsub
Sahurda
Domates
Biber
Salatalık
Peynir
1 dilim kepek ekmeği
Zeytin
İftarda
1 kase çorba
Kıymalı içle hazırlanmış 2 dolma
1 kase yoğurt
Havuçlu pırasa
Bol salata
2 litre su
30 dk yürüyüş
Ayyy kızlar ben kısıtlayımmı menümü tecrübeli arkadaşlar özellikle size soruyorum sporumu artırayım yoksa yediklerim fazlamı kısayımm
Canim menunde kısılacak bir sey yok acikcasi. Bi de simdi ramazan sakın oyle bi sey yapma. Sporu artırabilirsin. Bi de metabolizma yavaslamistir ister istemez. Ramazan bitince duzene girer artirdigin sporla da kilo vermeye devam edersin benceMenümü paylaşmaya unutmuşumsahura kalkınca hatırladım @morordek kollontai nilsub
Sahurda
Domates
Biber
Salatalık
Peynir
1 dilim kepek ekmeği
Zeytin
İftarda
1 kase çorba
Kıymalı içle hazırlanmış 2 dolma
1 kase yoğurt
Havuçlu pırasa
Bol salata
2 litre su
30 dk yürüyüş
Ayyy kızlar ben kısıtlayımmı menümü tecrübeli arkadaşlar özellikle size soruyorum sporumu artırayım yoksa yediklerim fazlamı kısayımm
Sporu artırayım o zamanKalıcı kilo vermek istiyorsan bence kesinlikle menünü kısıtlama; sporu arttır, yürüyüşü arttır vs.
Zaten az yiyorsun daha nolsun.
Bencede ramazandan dolayı çok gitmesede hep eksi geliyordum cuma günü ramazanda idare edeyim sporu artırayım bakiimmm sonra eski düzenime geçerim bide ne hikmetse normalde daha az yerdim hiç açlık çekmezdim şimdi çokkk acıkıp acayip susuyorumCanim menunde kısılacak bir sey yok acikcasi. Bi de simdi ramazan sakın oyle bi sey yapma. Sporu artırabilirsin. Bi de metabolizma yavaslamistir ister istemez. Ramazan bitince duzene girer artirdigin sporla da kilo vermeye devam edersin bence
Aynen canım zaten bizim derdimiz aslında kilo değil fit görünmekSporu artırayım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?