Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5. Takım 470. Etap***

d_mndc (77,4/76,4/1/%0,32) 467. etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 4'e bölündü
tatlitambak (80,9/79,6/1,3/%1,61)
savurgan (69,9///) sabit
denhizx (70///)
melampusefe (70,8/70,1/0,7/%0,99)
parkbyull (94,8/93,9/0,90/%0,95)
inatettimolacak (80,7/81,5/-0,8/-%0,99)
Ozaly (59,9/59,2/0,7/%1,17) mezun olan üye geri döndü, başlangıç tarihi: 24 Mayıs, başlangıç kilosu: 61.6, hedef kilo: 58

5. takım ortalaması:

Takım içi liste:
nilsub (74,1///) 466. etapta bildirim yaparak izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 4'e bölündü
umutlayasasen (77,3///) 340. etapta izne ayrılan üye geri döndü, izne ayrıldığı kilo 70
blanche_ea (58,6/)
btlbetul (64,7/)
morordek (59,7/)
ebrusonmez(57,7/)
toplight (72,4/)
[/QUOTE]

Geçmiş olsun ya hala gecmedi mi
maalesef ördekim kaç gün süründürür diye bekliyorum kara kara.. bu arada bu hafta listeyi katleden tek kişi ben olurum umarım başka + gelmez de zor durumda kalmayız inşallah..haftaya dönerim eski ritmime telefi ederim bu açığı ama..
Tüm takım kusura bakmayın bu hafta için olar mı

***5. Takım 470. Etap***

d_mndc (77,4/76,4/1/%0,32) 467. etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 4'e bölündü
tatlitambak (80,9/79,6/1,3/%1,61)
savurgan (69,9///) sabit
denhizx (70///) sabit
melampusefe (70,8/70,1/0,7/%0,99)
parkbyull (94,8/93,9/0,90/%0,95)
inatettimolacak (80,7/81,5/-0,8/-%0,99)
Ozaly (59,9/59,2/0,7/%1,17) mezun olan üye geri döndü, başlangıç tarihi: 24 Mayıs, başlangıç kilosu: 61.6, hedef kilo: 58

5. takım ortalaması:% 0,51

Takım içi liste:
nilsub (74,1///) 466. etapta bildirim yaparak izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 4'e bölündü
umutlayasasen (77,3///) 340. etapta izne ayrılan üye geri döndü, izne ayrıldığı kilo 70
blanche_ea (58,6/)
btlbetul (64,7/)
morordek (59,7/)
ebrusonmez(57,7/)
toplight (72,4/)

Canim sonucta sagligin daha önemli. Arada olur boyle seyler takma kafana. Dedigim gibi sen zaten dikkat ediyorsun hep

Menümü paylaşmaya unutmuşumsahura kalkınca hatırladım@morordek kollontai nilsub
Sahurda
Domates
Biber
Salatalık
Peynir
1 dilim kepek ekmeği
Zeytin
İftarda
1 kase çorba
Kıymalı içle hazırlanmış 2 dolma
1 kase yoğurt
Havuçlu pırasa
Bol salata
2 litre su
30 dk yürüyüş
Ayyy kızlar ben kısıtlayımmı menümü tecrübeli arkadaşlar özellikle size soruyorum sporumu artırayım yoksa yediklerim fazlamı kısayımm

Kalıcı kilo vermek istiyorsan bence kesinlikle menünü kısıtlama; sporu arttır, yürüyüşü arttır vs.
Zaten az yiyorsun daha nolsun.

Ben de menü paylaşayım hemencecik:

Sabah:
Tam tahıllı sandviç ekmeğine (büyükçeydi yav) beyaz peynirli, domatesli, yeşillikli sandviç,
Taze sıkılmış portakal-nar suyu

Öğle:
4-5 yk Patlıcan musakka(Baya yağsızdı ya güzeldi )
2-3 yk bulgur pilavı

Ara: 2 hurma

Akşam:
Fırında somon,
Pancar sosuyla sotelenmiş sebze

Spor: Sabah erken fullbody antrenmanı kayla geberdim yani size şöyle söyleyeim kızlar bu antrenmanın içinde 120 jumping lunges, 60 şınav, 40 burpee daha da bir sürü başka şeyler var. Bir de bugün akşam 1 saat açık hava tempolu yokuş yukarı yürüyüşüm de var.
Su: 2 litreden fazladır.

Bugün güzeldi, haftasonu Bolu Sünnet Gölü,ne gideceğiz bir eğitime katılacağım, yanıma hazırladığım baya meyve, kuruyemiş vs var. Orada kendime göre yiyecek bir şey bulamayıp aç kalırsam onları yerim diye.

Canim menunde kısılacak bir sey yok acikcasi. Bi de simdi ramazan sakın oyle bi sey yapma. Sporu artırabilirsin. Bi de metabolizma yavaslamistir ister istemez. Ramazan bitince duzene girer artirdigin sporla da kilo vermeye devam edersin bence

Menüm:
@ melampusefe @ morordek nilsub
Sabah:
2 dilim K. ekmek
1 dışım peynir
1 yumurta
3 zeytin
Domates salatalık dereotu
Ara:çeyrek noktadan
Öğle:
1 kase çorba
1 lokma pide
Ara: 10 kiraz
Akşam:
yarım kase çorba
2 sarma
2 kaşık pilav
2 kaşık fasulye
2 kaşık köfte patates
Salata
Veee bomba yarım trileçe
Yarım dilim karpuz
Spor: yaklaşık 3 saat babalar günü alışverişi için dolaştı
Su: 3 lt den fazla

Kalıcı kilo vermek istiyorsan bence kesinlikle menünü kısıtlama; sporu arttır, yürüyüşü arttır vs.
Zaten az yiyorsun daha nolsun.
Sporu artırayım o zaman
Bencede ramazandan dolayı çok gitmesede hep eksi geliyordum cuma günü ramazanda idare edeyim sporu artırayım bakiimmm sonra eski düzenime geçerim bide ne hikmetse normalde daha az yerdim hiç açlık çekmezdim şimdi çokkk acıkıp acayip susuyorum

Dünki menüm kızlar
Sabah 11 de
1 yumurtadan Lorlu omlet
3 zeytin
Salatalık domates
Çeyrek simit arası süzme peynir

Ara 14
karpuz
3 yk yoğurt

Ara 16.30

1 kase kaysı kompostosu

Aksam 20 de
2 tane tavuk but
7-8 mantar 3 tane biber közlemesi tost makinasında yapıldı
1 kase cacik

şu 3lt
Spor 20 dk yürüyüş

inatettimolacak kollontai morordek nilsub

Günaydın kızlar daha yeni uyandım :) dünki menümü paylaşmamışım paylaşayım bari
kollontai morordek nilsub

Sahur:1 dl pide+1 kaynamış yumurta+1 kk peynir+4 zeytin+domates,salatalık
İftar: 1 kase çorba+1 dl pide+4 köfte+4 dl kadar kızarmış patates+salata+1 bardak ayran
İftardan sonra 10 adet kiraz+4 adet kayısı

Kızlar dün günümüz vardı dışarda iftar yapıcaz diye gündüz pek yemeyim dedim ammaaaaaa bakın neler yidim

Sabah
1 simit
Şekerli nescafe

Öğlen
1 parça baklava
(neden yaptım böyle bir hata bilmiyorum ama delirmişcesine tatlı istiyordum önüme gelince de engel olamadım)

Akşam
1 porsiyon köfte ( 4 tane köfte vardı )
1/4 lavaş
2-3 çatal bulgur pilavı
Cola zero
Bol çay

Spor yok ne yazıkki ama bugün telafisini yapacağım
Su 2 lt vardır.
Bugün sporsuzdu kendimi çok suçlu hissediyorum

Sporu artırayım o zaman
Aynen canım zaten bizim derdimiz aslında kilo değil fit görünmek
O yüzden spor krsinlikle lazım.
Birde uzun süreli spor değilde ihtiyacın olan sporu yapmak daha etkili geliyor bana.
Yani 1 saat koşmak yerine yarım saat güç ve cardio yapmak daha faydalı oluyor-dur herhalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…