Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam hanımlar!
Ben yarin sabah yurt disina gidiyorum bi konferansa katilmak uzere. Haftaya dönmüş olacagim. O arada tabi pek giremeyecegim takima. nilsub sen artik kacamak yapanlarin kulagini çekersin :) Gonullerimizin kaptani toplight da buralarda zaten, cuma günü listelerde yardimci olacak sagolsun
Bugun de programim baya yoğun aksama iftara davetliyiz. O yuzden ben simdiden durumu haber vereyim dedim :)
Herkescikleri öpüyorum, sakın salmayın, geldiğimde herkesi cokca kilo vermis gormek istiyorum

Canim aksamin cok kötü, bu menulerle devam edersen nasil kilo vereceksin
Karpuz ne kadar yedin tambagim? Gene bi tabak yediysen ohoo
Sporsuz ve kacamakli
Bence de suclu hissetmelisin

Canim aksamin cok kötü, bu menulerle devam edersen nasil kilo vereceksin

Karpuz ne kadar yedin tambagim? Gene bi tabak yediysen ohoo

Sporsuz ve kacamakli

Çok değildi canım o kadar. Hemde benim cocuklarla beraber yedik. 2 dilim doğramıştim sadece.
Bugün tartildim tekrar Sabitim çok şükür
Sanada kolayliklar diliyorum canim.

Slm kızlar ayyy bugün aç oruç tuttum sahura kalktım damla regl olmuşum banyo yaptım yattım hiç ne su içtim nede bir lokma birşey yarın tutamam zaten diye malasef regl olmadım veee oruçu tuttum çok şükür ama çoookkk enerjisiz ölü gibiydim
morordek nilsub toplight menümü yazayım zaten arkadaşa davetliydim ne varsa seçip yedim
İftar
1 kase mercimek çorba
4-5 kaşık kuru fasulyeyi yağını suyunu süzüp tanelerini yedim
Fırında tavuk eti küçük parça
Bol salata yedim
2 litre su
35 dk yürüdüm

Sporsuz ve kacamakli

Ay hiç sorma spor yapmayınca günah işlemişim gibi dertleniyorm ama bak görürsün birazdan başlıyorum
İlk jillian 6w6w yapıcam
Sona fitnessblenderdan karın egzersizi yapıcam
Niyetim bir iki kere yapmak ama bakalım hele şu jilliandan bi sağsalim çıkayım

Aha cok tatli ne guzel olmus :)

Sürekli farklı şeyler bulmak gerekiyor. Çünki oyun oynamaya hiç doymuyorlar... bakalım zamanla daha neler yapacağız. Teşekkürler canım

Eline sağlık canım ya çok tatlı olmuş
Biz anneler yaratıcılıkta sınır tanımıyoruz vallahi :)

Teşekkürler canım. Diğer sefere araba Garajı yaparız artık.

Iyi akşamlar kızlar
Sabah 11de
Kıymalı yumurta
Süzme peynir
1 közlenmis biber

öğlen 14.30
1 bardak kaysı kompostosu
2 catal makarna

Ara 1 de
1 seftali

Aksam 20.30
1 kepçe nohut suyu yenmesi
salata

Su 3lt geçti gidiyor vallahi

spor 30 dk kondisyon bisikleti
inatettimolacak kollontai morordek nilsub

iyi geceler kızlar,
ben biraz kötüyüm..beklenen regli baya gecikmeli geldi 2gündür ne yediysem çıktı dışarı o yüzden yazmıyorum
spor da yok tabı..yarın deney pazartesı sınav var..bı ses vereyım dedım merak etmeyın benı bıkac gune toparlarım ınsallah

Çok geçmiş olsun canım benim.

Bugün klasik kahvaltı dışına çıkıyorum. Bir tarif denedim.
2 yk yulafı sütüm olmadığı için şu ile pişirdim. Içine kakao attım birazcık. 1 tatlı kaşığı da chai
1 de muz 1 yk da dut pekmezi koydum blenderdan ggeçirdim. Şuan soğuma da sabırsızlıkla bekliyorum yemek için.

Kimsecikler de yok yahu...

slm kızlar geçmişi okumadım cuma günü dışarı çıkmıştık yolda yürürken bir sancı iki büklüm eve zor attık kendimizi ilaçlarımı içtim hemen cumadan beri tuvaletten çıkamadım taş düşürüyorum o yüzden gelemedim sürekli bir sancı yanma merak etmişsinizdir iyi olunca gelirim öpüyorum hepinizi havalar ısındı bol su için kızlar....

Geçmiş olsun canım. Ya hepsini dusurseydin de rahatlasaydın biran once

Hasta olan arkadaşlara acil şifalar dilerim biran önce iyileşin dualarım sizinleenemmmm bayrama daha var toz oldunuz nerdesiniz kızlar sıcakmı dokunuyor yoksaa bizim buralarda buz gibikızlar zumba sınıfına gidiyorum akşamlarını bugün ilk günümdü bedenimi teslim ediyorumöldüm bittim sağ boşluğum acayip keskin bıçak girip çıkmışcasına acıdıneden acaba tembel olduğundanmı kaynaklanıyor ahanda bunla zayıflamazsam vazgeçeçeğimheee bu işten ben su içinde kaldım
Menüm
Sahur
1 dilim kepek ekmeği
2-3 çatal beyaz peynir
Uyku sersemine bu kadar yedim
İftarda arkadaşdaydım
Mercimek çorba 1 kase
Fırında hamsi
Soğan salatası bol maydanozlu
Şimdilik 800ml su içtim yatana kadar 3 litre içicem kesin
45 dk zumbaaaaaa giderken böyleydimgelirkende aynen böyle

Canim zumba dan sakin vazgeçme zamanla çok hoşuna gidecek ve cok güzel inceleceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…