- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #194.061
tatlım sen de yazmamışın kilonu hatta kızlar neden kilolarınızı listeye eklemiyorsunuz bunu yapmanız lazım şu an kollontai pek uğrayamıyor morördek işleri yoğun nilsub da öyle takım üyeleri olarak her üyenin kendi kilosunu listye eklemesi gerekir hatta ana paylaşıma bile eklemeyi öğrenmeniz lazım kaptan ve yardımcıları olmazsa sizlerde eklemek zorunda kalabilirsinizÇok geçmiş olsun canım inşallah olursun da rahatlarsin. Kız ben d olmadan 2 gün önce neler çektim Allah bilir... regl bitince kilo hooop diye iner moralini bozma senin menüler güzel çünki.
tatlım kaç kg sun tartıldın mıAy nasil mutluyum anlatamam sabah sporumu da yapinca, ya kilo verdim mi bilmiyorum ama yag verdigim kesin kas da almisimdir; baya inceldim ya kendimi hic bu kadar iyi hatirlamiyorum
kaptanim ben soylemsitim bayrama kadar tartilmayacagim ama buralarda takilirim diye, ben listede de degilim zatentatlım kaç kg sun tartıldın mı
İlla çatlatacan demiii bizikaptanim ben soylemsitim bayrama kadar tartilmayacagim ama buralarda takilirim diye, ben listede de degilim zaten
ben evet tutmuyorum ya benim is performansim 0laniyor.İlla çatlatacan demiii bizikızzz tartıl zaten bu hafta veremedim morelim sıfırrrr bari birileri versinde bak ramazanda veriliyormuş deyip gaza geleyim demiiiiii yaniii gerçi sen oruç tutmuyorsun ama olsun gaz gazdır yaniii
T tatlitambak süpersinGeçen hafta 80.9
bu hafta 79.6
fark -1.3 kg.
T tatlitambak süpersintebrik ederim canım seni bu hafta takibe alıyorum bakim ne yiyorsun banada yardımcı olur menün
Enemmm bende severim proteinli ürünlere saf proteinmi yapıyorsun yoksa sebze meyve falanda yiyormusun bu arada inşaallah inersin tatlım istediğin kiloya bayramda 75 kiloyla tıngır bıngır gezersinOoo desene daha dikkatli olmaliyim. Canim ben sali gunu sabah 82 kiloydim.protein agirlikli beslenince boyle oluyor galiba. Memlekete gitmeye 11 gun kaldi o yuzden cok dikkat edicem hedegim 75.9 da olsa gormekti ama bakalim ne kadar gidecek yine de hedefe odaklaniyorum ben
hay maşallah sana canım. Ramazan ramazan çok güzel vermişsinGeçen hafta 80.9
bu hafta 79.6
fark -1.3 kg.
Bir açıldın pir açıldınGeçen hafta 80.9
bu hafta 79.6
fark -1.3 kg.
Bir açıldın pir açıldın
hay maşallah sana canım. Ramazan ramazan çok güzel vermişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?