- 8 Şubat 2012
- 2.165
- 449
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #194.141
Noktadan nedir tatlım?2 sefereir görüyorum senin menünde hep çeyrek yazıyosun bide merak ettim :)Herkese merhaba kızlar;
Dünkü Menüm;
M melampusefemorordek nilsub
Kahvaltı
2dilim K ekmek
Yumurta
1dilim peynir
Domates
Yeşillik
Ara;çeyrek noktadan
Öğle:
1kase çorba
1 lokma ekmek
Ara:1 avuç kiraz
Akşam:
1 kase çorba
2 kaşık tavuk sote
2 kaşık fizik pilavı
1 kase yoğurt
2 top dondurma
Spor:1saat yürüyüş
Su 3lt
Bugün Menüm:
Sabah :
1 kepek ekmekli peynirli tost
Ara:1 nektarin
Öğle;3 kaşık firik pilavı
2 kaşık yoğurt
Ara: 1 avuç kiraz
Akşam:
1 kase çorba
1 kaşık tavuk sote
1 kaşık makarna
1küçük mısır
1 tatlıkaşığı dondurma
Spor:30 dak. Yürüyüş
Su 3.5 lt
Ah evet nokta yazmışım ya nektarin tatlım kucağında sıpayla bu kadar yazılıyorNoktadan nedir tatlım?2 sefereir görüyorum senin menünde hep çeyrek yazıyosun bide merak ettim :)
haa tamam tatlım iyimiş o zaman :)Ah evet nokta yazmışım ya nektarin tatlım kucağında sıpayla bu kadar yazılıyor
ordeğim gözün arkada kalmasın elimizden geleni yaparız tatlımSelam hanımlar!
Ben yarin sabah yurt disina gidiyorum bi konferansa katilmak uzere. Haftaya dönmüş olacagim. O arada tabi pek giremeyecegim takima.nilsub sen artik kacamak yapanlarin kulagini çekersin :) Gonullerimizin kaptani toplight da buralarda zaten, cuma günü listelerde yardimci olacak sagolsun
Bugun de programim baya yoğun aksama iftara davetliyiz. O yuzden ben simdiden durumu haber vereyim dedim :)
Herkescikleri öpüyorum, sakın salmayın, geldiğimde herkesi cokca kilo vermis gormek istiyorum
maşallah tatlım yaa oruçlu iken çok az yemişin ben dünyayı yiyorum yaa gerçi midem taş gibi oluyo hiç uyuyamıyorum sonrasındaSlm kızlar ayyy bugün aç oruç tuttum sahura kalktım damla regl olmuşum banyo yaptım yattım hiç ne su içtim nede bir lokma birşeyyarın tutamam zaten diye malasef regl olmadım veee oruçu tuttum çok şükür ama çoookkk enerjisiz ölü gibiydim
morordek nilsub toplight menümü yazayım zaten arkadaşa davetliydim ne varsa seçip yedim
İftar
1 kase mercimek çorba
4-5 kaşık kuru fasulyeyi yağını suyunu süzüp tanelerini yedim
Fırında tavuk eti küçük parça
Bol salata yedim
2 litre su
35 dk yürüdüm
Ben de kızıma hayvanat bahçesi yaptım kartonlardan
Eki Görüntüle 1848753
geçmiş olsun canım bugün nasılsıniyi geceler kızlar,
ben biraz kötüyüm..beklenen regli baya gecikmeli geldi 2gündür ne yediysem çıktı dışarı o yüzden yazmıyorum
spor da yok tabı..yarın deney pazartesı sınav var..bı ses vereyım dedım merak etmeyın benı bıkac gune toparlarım ınsallah
tambağım nasıl bişey oldu güzel mi?Bugün klasik kahvaltı dışına çıkıyorum. Bir tarif denedim.
2 yk yulafı sütüm olmadığı için şu ile pişirdim. Içine kakao attım birazcık. 1 tatlı kaşığı da chai
1 de muz 1 yk da dut pekmezi koydum blenderdan ggeçirdim. Şuan soğuma da sabırsızlıkla bekliyorum yemek için.
Kimsecikler de yok yahu...
geçmiş olsun tatlım yaaa ne çektin şu taşlardan beeeslm kızlar geçmişi okumadım cuma günü dışarı çıkmıştık yolda yürürken bir sancı iki büklüm eve zor attık kendimizi ilaçlarımı içtim hemen cumadan beri tuvaletten çıkamadım taş düşürüyorum o yüzden gelemedim sürekli bir sancı yanma merak etmişsinizdir iyi olunca gelirim öpüyorum hepinizi havalar ısındı bol su için kızlar....
zumbaya oruçlu iken mi gittin iftardan sonra mı?Bencede hareket etmeyen yerim kalmadıilk gün zorlandım ama diğer günler alışırım yok bırakmıyacam bakalım 1 ay sonra ne olacak
tatlım dondurmaları öğle ikindi arasında yesen daha iyi olurHerkese merhaba kızlar;
Dünkü Menüm;
M melampusefemorordek nilsub
Kahvaltı
2dilim K ekmek
Yumurta
1dilim peynir
Domates
Yeşillik
Ara;çeyrek noktadan
Öğle:
1kase çorba
1 lokma ekmek
Ara:1 avuç kiraz
Akşam:
1 kase çorba
2 kaşık tavuk sote
2 kaşık fizik pilavı
1 kase yoğurt
2 top dondurma
Spor:1saat yürüyüş
Su 3lt
Bugün Menüm:
Sabah :
1 kepek ekmekli peynirli tost
Ara:1 nektarin
Öğle;3 kaşık firik pilavı
2 kaşık yoğurt
Ara: 1 avuç kiraz
Akşam:
1 kase çorba
1 kaşık tavuk sote
1 kaşık makarna
1küçük mısır
1 tatlıkaşığı dondurma
Spor:30 dak. Yürüyüş
Su 3.5 lt
Geçmiş olsun canım.Umarım ciddi bişey yoktur geçici bir ağrıdır.Hadi bakalım 80 leri görmen çok yakın gibigünaydın hanımlar..
kollontai nilsub morordek ebrusonmez
hafta sonu bildirimimi yapmadan önce 92,8 kiloya düşmüşüm hyaber vereyim dedim
cuma iftar:
fırında soslu tavuk
emeksiz
sahur:
dukan klasik kahvaltı
cumartesi iftar:
şehriyeli domates çorbası
kavun karpuz sahur:
kavun yoğurt
pazar iftar:
mercimek çorba
karpuz bol su
sahur:karpuz peynir yumurta ekmeksiz
ekmeği bırakın yemek yiyecek halim yok dün iftara yakın fenalaşıyordum o kadar sıcakki
birde iftar saati sakatlandım dizim acıyor basamıyorum doktora gittim menisküsten şüpheleniyor emara yolladı öğleden sonra saat 2 de emara gireceğim bu sıcakta nasıl olacaksa
teşekkür ederim inşaallah önemli bir şey yoktur doğumdan sonra kuyruğu bir doğrultamadım gittiGeçmiş olsun canım.Umarım ciddi bişey yoktur geçici bir ağrıdır.Hadi bakalım 80 leri görmen çok yakın gibi
bi ara bende deneyeyim tatlım onutoplight
ben tadını çok beğendim üstüne de Hindistan cevizi ile susledim bildiğin tatlı oldu gerçekten. Artık canım tatlı isteyince bundan yapacam.. puding gibi soğuk soğuk güzel gitti
parky cim geçmiş olsun tatlım yaa dikkat et kendine bu arada haftasonu doğru dürüst bişey yememişsin yahuuugünaydın hanımlar..
cuma iftar:
fırında soslu tavuk
emeksiz
sahur:
dukan klasik kahvaltı
cumartesi iftar:
kavun karpuz sahur:
kavun yoğurt
pazar iftar:
mercimek çorba
karpuz bol su
ekmeği bırakın yemek yiyecek halim yok dün iftara yakın fenalaşıyordum o kadar sıcakki
birde iftar saati sakatlandım dizim acıyor basamıyorum doktora gittim menisküsten şüpheleniyor emara yolladı öğleden sonra saat 2 de emara gireceğim bu sıcakta nasıl olacaksa
valla yiyemedim aşırı sıcak şu an niyetlenmedim emara gideceğim mesafe uzun orucumu tutmasam bile sudan başka bir şey geçmez boğazımdan..sıcaklarda malesef böyle..hatta şöyle diyeyim iftarda yanlış ama 500 ml lil bardakla iki bardak suyu içiyorum ayran zero ne koyuyorsam onu da içiyorum sadece çorbayı içince yerim kalmıyor sahurda da istemiyor içim hava sıcaksa sadece su isteğim oluyor.bi ara bende deneyeyim tatlım onu
parky cim geçmiş olsun tatlım yaa dikkat et kendine bu arada haftasonu doğru dürüst bişey yememişsin yahuuu
günaydın hanımlar..
cuma iftar:
fırında soslu tavuk
emeksiz
sahur:
dukan klasik kahvaltı
cumartesi iftar:
kavun karpuz sahur:
kavun yoğurt
pazar iftar:
mercimek çorba
karpuz bol su
valla yiyemedim aşırı sıcak şu an niyetlenmedim emara gideceğim mesafe uzun orucumu tutmasam bile sudan başka bir şey geçmez boğazımdan..sıcaklarda malesef böyle..hatta şöyle diyeyim iftarda yanlış ama 500 ml lil bardakla iki bardak suyu içiyorum ayran zero ne koyuyorsam onu da içiyorum sadece çorbayı içince yerim kalmıyor sahurda da istemiyor içim hava sıcaksa sadece su isteğim oluyor.
Yine zero diyosunvalla yiyemedim aşırı sıcak şu an niyetlenmedim emara gideceğim mesafe uzun orucumu tutmasam bile sudan başka bir şey geçmez boğazımdan..sıcaklarda malesef böyle..hatta şöyle diyeyim iftarda yanlış ama 500 ml lil bardakla iki bardak suyu içiyorum ayran zero ne koyuyorsam onu da içiyorum sadece çorbayı içince yerim kalmıyor sahurda da istemiyor içim hava sıcaksa sadece su isteğim oluyor.
hayır misalen saydım dün mesela ayran içtim o an içecek ne koyduysam..ki sonrasında asit isteğimi soda ile giderdimYine zero diyosunbırak şu zeroyu artık sadece sade soda iç gazlı içecek olarak
heh aferin öyle iştehayır misalen saydım dün mesela ayran içtim o an içecek ne koyduysam..ki sonrasında asit isteğimi soda ile giderdim
canım dışarıda olacakmışın allah esirgesin fazla yorma kendinivalla yiyemedim aşırı sıcak şu an niyetlenmedim emara gideceğim mesafe uzun orucumu tutmasam bile sudan başka bir şey geçmez boğazımdan..sıcaklarda malesef böyle..hatta şöyle diyeyim iftarda yanlış ama 500 ml lil bardakla iki bardak suyu içiyorum ayran zero ne koyuyorsam onu da içiyorum sadece çorbayı içince yerim kalmıyor sahurda da istemiyor içim hava sıcaksa sadece su isteğim oluyor.
face de gördüm resimleri tatlım çok güzelmişselam kizlar
Umarim iyisinizdir, benim haftasonum cok guzel gecti ama hic giremedim. Yesil ve mavi harika bir hafta sonuydu, elimden geldigince dikkat ettim hicbir seyden pisman degilim yedigim, ictigim. Sporlarim da cok iyi devam devam insallah bayramda ve her zaman fitiz
canım ayran sade soda denedin mi hiç çok güzel oluyor karışımhayır misalen saydım dün mesela ayran içtim o an içecek ne koyduysam..ki sonrasında asit isteğimi soda ile giderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?