Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese merhaba kızlar;
Dünkü Menüm;
M melampusefe morordek nilsub
Kahvaltı
2dilim K ekmek
Yumurta
1dilim peynir
Domates
Yeşillik
Ara;çeyrek noktadan
Öğle:
1kase çorba
1 lokma ekmek
Ara:1 avuç kiraz
Akşam:
1 kase çorba
2 kaşık tavuk sote
2 kaşık fizik pilavı
1 kase yoğurt
2 top dondurma
Spor:1saat yürüyüş
Su 3lt

Bugün Menüm:
Sabah :
1 kepek ekmekli peynirli tost
Ara:1 nektarin
Öğle;3 kaşık firik pilavı
2 kaşık yoğurt
Ara: 1 avuç kiraz
Akşam:
1 kase çorba
1 kaşık tavuk sote
1 kaşık makarna
1küçük mısır
1 tatlıkaşığı dondurma
Spor:30 dak. Yürüyüş
Su 3.5 lt

Kızlarr merhabalar ben giremedim sanırım çoğu kişide girememiş haftasonu olayı galiba ben dünkü menüöüde paylaşmamıştım menülerimi paylaşayım hemen
kollontai morordek nilsub
Sahur:3/4peynirli gözleme+domates salatalık
İftar:1 kase çorba+1 dilim peynirli pizza+2 adet köfte

Bugünkü menüm

Sahur:1 kaynamış yumurta +1 kk kadar peynir+domates,salatalık,zeytin

İftar:1 kase çorba+2 kaşık kuzu et +salata,cacık

Su:2 lt yi geçiyordur
Spor:ramazan dolayısyla yapamıyorum kızlar

İyi geceler hepinize

Noktadan nedir tatlım?2 sefereir görüyorum senin menünde hep çeyrek yazıyosun bide merak ettim :)

günaydın kızlarrrrr
haftasonu oldukça sakin geçmiş biraz hareketlenelim yahuuu
ordeğim gözün arkada kalmasın elimizden geleni yaparız tatlım
maşallah tatlım yaa oruçlu iken çok az yemişin ben dünyayı yiyorum yaa gerçi midem taş gibi oluyo hiç uyuyamıyorum sonrasında
Ben de kızıma hayvanat bahçesi yaptım kartonlardan
Eki Görüntüle 1848753

geçmiş olsun canım bugün nasılsın
tambağım nasıl bişey oldu güzel mi?
geçmiş olsun tatlım yaaa ne çektin şu taşlardan beee
Bencede hareket etmeyen yerim kalmadı ilk gün zorlandım ama diğer günler alışırımyok bırakmıyacam bakalım 1 ay sonra ne olacak
zumbaya oruçlu iken mi gittin iftardan sonra mı?
tatlım dondurmaları öğle ikindi arasında yesen daha iyi olur
mesela akşam 1 kaşık tavuk sote yerine 4-5 kaşık sote yeseydin makarnayı yemeyeydin daha çok doyardın

toplight
ben tadını çok beğendim üstüne de Hindistan cevizi ile susledim bildiğin tatlı oldu gerçekten. Artık canım tatlı isteyince bundan yapacam.. puding gibi soğuk soğuk güzel gitti

günaydın hanımlar..
kollontai nilsub morordek ebrusonmez
hafta sonu bildirimimi yapmadan önce 92,8 kiloya düşmüşüm hyaber vereyim dedim

cuma iftar:
fırında soslu tavuk
emeksiz
sahur:
dukan klasik kahvaltı

cumartesi iftar:
şehriyeli domates çorbası
kavun karpuz sahur:
kavun yoğurt

pazar iftar:
mercimek çorba
karpuz bol su
sahur:karpuz peynir yumurta ekmeksiz

ekmeği bırakın yemek yiyecek halim yok dün iftara yakın fenalaşıyordum o kadar sıcakki

birde iftar saati sakatlandım dizim acıyor basamıyorum doktora gittim menisküsten şüpheleniyor emara yolladı öğleden sonra saat 2 de emara gireceğim bu sıcakta nasıl olacaksa

Geçmiş olsun canım.Umarım ciddi bişey yoktur geçici bir ağrıdır.Hadi bakalım 80 leri görmen çok yakın gibi

toplight
ben tadını çok beğendim üstüne de Hindistan cevizi ile susledim bildiğin tatlı oldu gerçekten. Artık canım tatlı isteyince bundan yapacam.. puding gibi soğuk soğuk güzel gitti
bi ara bende deneyeyim tatlım onu
parky cim geçmiş olsun tatlım yaa dikkat et kendine bu arada haftasonu doğru dürüst bişey yememişsin yahuuu

bi ara bende deneyeyim tatlım onu

parky cim geçmiş olsun tatlım yaa dikkat et kendine bu arada haftasonu doğru dürüst bişey yememişsin yahuuu
valla yiyemedim aşırı sıcak şu an niyetlenmedim emara gideceğim mesafe uzun orucumu tutmasam bile sudan başka bir şey geçmez boğazımdan..sıcaklarda malesef böyle..hatta şöyle diyeyim iftarda yanlış ama 500 ml lil bardakla iki bardak suyu içiyorum ayran zero ne koyuyorsam onu da içiyorum sadece çorbayı içince yerim kalmıyor sahurda da istemiyor içim hava sıcaksa sadece su isteğim oluyor.

selam kizlar

Umarim iyisinizdir, benim haftasonum cok guzel gecti ama hic giremedim. Yesil ve mavi harika bir hafta sonuydu, elimden geldigince dikkat ettim hicbir seyden pisman degilim yedigim, ictigim. Sporlarim da cok iyi devam devam insallah bayramda ve her zaman fitiz

Geçmiş olsun canım.

Benim de regl bitti bugun orucum çok şükür. Ay ben sofraya oturmadan 1.5 lt bitiyor. Yemekte gözüm olmuyor hiç su su sadece su istiyorum

Yine zero diyosun bırak şu zeroyu artık sadece sade soda iç gazlı içecek olarak

canım dışarıda olacakmışın allah esirgesin fazla yorma kendini
face de gördüm resimleri tatlım çok güzelmiş
hayır misalen saydım dün mesela ayran içtim o an içecek ne koyduysam..ki sonrasında asit isteğimi soda ile giderdim
canım ayran sade soda denedin mi hiç çok güzel oluyor karışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…