Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

B blanche_ea tatlım kadın olması farketmiyorki cinsel tercihleri farklı olabilir.Hakikaten kadındı erkekti diye ayırmamak lazım insan kimden ne geleceğini bilmiyor.Tabi sende fotoğrafın çıplak geleceğini tahmin etmemişsindir tatlım :) erkek yapsa yine sapık deyip geçiyorsunda kadın yapınca insan şok oluyor.Üniversitedeyken bigün bi yerde yalnız yemek yiyordum , çok güzel bi kız bana bakıp duruyor bende sınavdan çıkmışım uykusuzum.Dedim tanıdık herhalde ben tanıyamadım.Sonra kız masama geldi oturabilirmiyim filan diye ben bişey satacak sandım.Sonra konuştukça kızın asıl amacını anladım ben bir kaçar uzun süre kendime gelememiştim ben öylemi görünüyorum diye bütün akşam ağlamıştım.

hep duyyoz da insan başına gelince şok olur herhalde :))

Allahıııımmm 76 yı gördüm kızlaaaar 800gr gitmiş yahuu heeep sizin korkunuzdan ötürüüü

tebrikler....

ayy kızlar öğleyşin bu sıcakta 4 km yürüdüm dilim damağıma yapıştı bi de sahur yapmamışım bugün susadım anlayacağınız fena iftar olsa da bol su içsem

Kızlaaar felaket saçlarım dökülüyor dahiliye ye gidicez bugün bi kan vericem diplerim gözüküyo resmen sinirlerim bozulduuu
şekerim saf zeytinyağlı veya defne ya da bıttım sabunu kullan şampuanı bırak bi de emzirme döneminde çok oluyo içini ferah tut
hiç bahsetmedi mi kız daha önceden 2 seneliğine gidiyorda
iyi olurum inşallah kızlarda sürekli gelirim aranıza .....
gel tatlımö gel özlüyoz
günler bu kadar uzun olmamalı bence....
bence de betüş katılıyom sana
Ayyy betus sende ogretmen sormus ogrencilerine yarim ay cikinca dolunay ne olur demis cocuk cevap vermis kesip kirpik kirpik yildiz yaparlar demis sende onun gibi yap kes kirp yarim gun yapppp
çok alemsin tatlım yaa sesli güldüm inan işyerşinde
yaaa face den mi geldi mesaj kk dan mı millet anacım organiği bozuldu bi garip oldu
Allahıııımmm 76 yı gördüm kızlaaaar 800gr gitmiş yahuu heeep sizin korkunuzdan ötürüüü
dur daha sen kaç kg ları daha görcen seni zayıflatacaz biz

vah vahh sahursuz nasıl duruyosun ben sahurlu bile zor dururken.... diren #exkaptan daha çok var :)))

ayy kızlarb benim odada klima yok klimalı odaları dolaşıyom o yüzden pek pc başında durmuyom haberiniz olsun
okuyomm mesajları toptan yazıyommm

fakiiiirrr :)) beniim de klimam yok hani şu pcye takılan küçük vantilatörler varya onla yaşıyom :)))

ya ben insanların herhangi bir konudaki herhangi bir tercihine saygılıyım, problem değil. Ama şu başıma gelen olay cidden sinir bozucu çünkü o sırada iş yerindeydim ve bilgisayarımın ekranını birisi görebilirdi; yani ben kimsenin çıplak halini görmek zorunda değilim sonuçta. Yani bana önceden ama ben çıplak fotoğraf göndereceğim dese beni uyarsa ok, ben istemiyorum senin oranı buranı görmek yani git mutlaka isteyen olur kim istiyorsa ona gönder. Ne isteyene karışırım ne de gönderene ama bana yapılan saygısızlıktı açıkçası.

Yok kk'dan ben de ona şaşırdım ya hadi facebookta her türlü manyak var kafasına ne eserse atıyor orada daha bir temkinlisi zaten, burası paylaşım platformu sonuçta ben bu grup hariç hiçbir yere bir şey yazmıyorum. Garip yani.

Neyse menümü yazayım:
Sabah:
Kepek ekmeğine peynirli, zeytin ezmeli sandviç.
Öğle:
Fırında somon, fırında 1 patates, roka.
Ara: 67 kallik 2 tane şekersiz mısır gevreği (proteinli baya)
Akşam: 160 g light ton balığı

Spor: 5 mil + 30 dak karın kol egzersizleri
Su: 3litre

Kızlar ben bugünki menümü söyleyim hemen
Yarın kızımın doğumgünü var.hayatımın renklenmesinin, gerçek aşkın 3.yılını kutluyoruz. O yüzden pek giremeyebilirim sabahta doktor randevum var. Koşturmacalı birgün olacak yani.

Sabah
Nescafe
Yarım pizza poğaça
Öğlen
Türk kahvesi şekwrsiz
Nescafe
Akşam
Yarım porsiyon Mkarna
1,5 pirzola tavuk fırında yaptım Mangal gibi oldu
Bol salata
2 top da dondurma

Aaa sporu yazmadım
Tabikide yaptım
Jillian 6w6p

Birde biliyorum çok kahve içiosun diyeceksiniz ama canlar çok fenayım Bu sıralar
Gece kaç kere tuvalete kalkıorm malum tuvalet eğitimimiz tüm hızıyla devam ediyor
Iş yeri stresli
Birde güzel prensesimin doğumgünü için hazırlık yaptım Bu hafta. Bardak pipet tabak falan hazır aldım da bütün süsleri hatta stickerlara kadar hep kendim yaptım akşamları kızımı uyutunca.daha bir sürü süs hazırladım hediyelikler falan.
O yüzden pek yoğundu günler

Menüm kızlaaar;
morordek nilsub
Sabah
1poğaça (yuhlanmayı hakediyor bikiyorumama gece 2 de yatıp sabah 8 de işe gittim ;(
Ara :1dilim karpuz
Öğle:
3 tane küçük dolma
1 kaşık yoğurt
1 dilim karpuz
Akşam;
1 kaşık patlıcan yemeği
1 kaşık patates salatası
1 tane patlıcan dolması
Yoğurt
Spor: bugün hiç oturmadı
Su; 4 lt

Menuyu yazayim kizlar
kollontai morordek nilsub T tatlitambak

Sabah
1bardak tarcinli süt
1catal b.peynir 2parca ceviz

Ogle
2salatalik
1domates
Biraz peynir 3zeytin

Aksam
2yumurtayi cilbir yaptim
Yag yakmadim ustune tabiki 2yk kadar kiyma kavurdum baharatli
Yumurtanın ustune 2yk yogurt ustune kiyma onu yedim
1sade soda

Su:3lt asar yatana kadar
Spor eve gelmeden bikac durak önce inip yürüdüm 35dk filandi sanirim

Menün çok. Güzel canım. Bak gor regl bitince takip takip ineceksin 79 78lere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…