- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #194.281
Kafası çalışmıyor o yüzden....böyle manyak oluyorlar...ya anlamadim galiba cidden yollamisti ama fotografini, anlamiyorum kafasi nasil calisiyor ya.
Kız kadını erkeğimi kaldı herkes sapık...yemin etsem başım ağrımaz diyosun :))
kadınlarda bozuldu gari....
B blanche_ea tatlım kadın olması farketmiyorki cinsel tercihleri farklı olabilir.Hakikaten kadındı erkekti diye ayırmamak lazım insan kimden ne geleceğini bilmiyor.Tabi sende fotoğrafın çıplak geleceğini tahmin etmemişsindir tatlım :) erkek yapsa yine sapık deyip geçiyorsunda kadın yapınca insan şok oluyor.Üniversitedeyken bigün bi yerde yalnız yemek yiyordum , çok güzel bi kız bana bakıp duruyor bende sınavdan çıkmışım uykusuzum.Dedim tanıdık herhalde ben tanıyamadım.Sonra kız masama geldi oturabilirmiyim filan diye ben bişey satacak sandım.Sonra konuştukça kızın asıl amacını anladım ben bir kaçaruzun süre kendime gelememiştim ben öylemi görünüyorum diye bütün akşam ağlamıştım.
Allahıııımmm 76 yı gördüm kızlaaaar 800gr gitmiş yahuu heeepsizin korkunuzdan ötürüüü
Hadi tebrikler canım...Allahıııımmm 76 yı gördüm kızlaaaar 800gr gitmiş yahuu heeepsizin korkunuzdan ötürüüü
Ay bu konuları konuşmak bile rahatsız edici birde başına gelse şok olursun tabi...hep duyyoz da insan başına gelince şok olur herhalde :))
tebrikler....
evet sinirlerim bozulmuştu o zamanAy bu konuları konuşmak bile rahatsız edici birde başına gelse şok olursun tabi...
şekerim saf zeytinyağlı veya defne ya da bıttım sabunu kullan şampuanı bırak bi de emzirme döneminde çok oluyo içini ferah tutKızlaaar felaket saçlarım dökülüyor dahiliye ye gidicez bugün bi kan vericem diplerim gözüküyo resmen sinirlerim bozulduuu
hiç bahsetmedi mi kız daha önceden 2 seneliğine gidiyordaKızlar benim kayınvalide bu cumartesi tüm çetesini toplayıp türkiyeyegidiyor görümcemler çoçukları büyük görümcem 4 hafta kalıp gelcekmiş küçük 1-2 yıl kalcakmış kayınvalide kayınpederde 2 yıl kalcakmış neeeeedddddeeennn gidiyorlar şimdi ben kızıma ne diyeceğim çoçuk bayramda babaanneye gitcez orda kalıcam diye planda yaptı burasıda tatile gircek bayramda tamdaaaa benim içinde kötü oldu yaaa varlıkları yetiyordu çuuuuukkkk canım sıkılcakkk çooookkkk
gel tatlımö gel özlüyoziyi olurum inşallah kızlarda sürekli gelirim aranıza .....
bence de betüş katılıyom sanagünler bu kadar uzun olmamalı bence....
çok alemsin tatlım yaa sesli güldüm inan işyerşindeAyyy betus sende ogretmen sormus ogrencilerine yarim ay cikinca dolunay ne olur demis cocuk cevap vermis kesip kirpik kirpik yildiz yaparlar demis sende onun gibi yap kes kirp yarim gun yapppp
yaaa face den mi geldi mesaj kk dan mı millet anacım organiği bozuldu bi garip olduya size bir sey anlatacagim yine benim basima bir is geldi gecen gun ozellikletoplight sana :
Bir tane kiz bana mesaj atmis cok fitsiniz bana onerilerde bulunabilir misiniz diye? Tabii dedim.
Fotograf gondersem belki daha dogru oneriler yapabilirsiniz dedi. Ona da tabii dedim. Bana ciplak fotograf gondermis ya...
Insanlar delirdi herhalde yani, ya da bu bir saka olmali. Engelledim sonra. Sinir oldum ya.
dur daha sen kaç kg ları daha görcen seni zayıflatacaz bizAllahıııımmm 76 yı gördüm kızlaaaar 800gr gitmiş yahuu heeepsizin korkunuzdan ötürüüü
ayy kızlar öğleyşin bu sıcakta 4 km yürüdüm dilim damağıma yapıştı bi de sahur yapmamışım bugün susadım anlayacağınız fena iftar olsa da bol su içsem
şekerim saf zeytinyağlı veya defne ya da bıttım sabunu kullan şampuanı bırak bi de emzirme döneminde çok oluyo içini ferah tut
hiç bahsetmedi mi kız daha önceden 2 seneliğine gidiyorda
gel tatlımö gel özlüyoz
bence de betüş katılıyom sana
çok alemsin tatlım yaa sesli güldüm inan işyerşinde
yaaa face den mi geldi mesaj kk dan mı millet anacım organiği bozuldu bi garip oldu
dur daha sen kaç kg ları daha görcen seni zayıflatacaz biz
ayy kızlarb benim odada klima yok klimalı odaları dolaşıyom o yüzden pek pc başında durmuyom haberiniz olsun
okuyomm mesajları toptan yazıyommm
B blanche_ea tatlım kadın olması farketmiyorki cinsel tercihleri farklı olabilir.Hakikaten kadındı erkekti diye ayırmamak lazım insan kimden ne geleceğini bilmiyor.Tabi sende fotoğrafın çıplak geleceğini tahmin etmemişsindir tatlım :) erkek yapsa yine sapık deyip geçiyorsunda kadın yapınca insan şok oluyor.Üniversitedeyken bigün bi yerde yalnız yemek yiyordum , çok güzel bi kız bana bakıp duruyor bende sınavdan çıkmışım uykusuzum.Dedim tanıdık herhalde ben tanıyamadım.Sonra kız masama geldi oturabilirmiyim filan diye ben bişey satacak sandım.Sonra konuştukça kızın asıl amacını anladım ben bir kaçaruzun süre kendime gelememiştim ben öylemi görünüyorum diye bütün akşam ağlamıştım.
Yok kk'dan ben de ona şaşırdım ya hadi facebookta her türlü manyak var kafasına ne eserse atıyor orada daha bir temkinlisi zaten, burası paylaşım platformu sonuçta ben bu grup hariç hiçbir yere bir şey yazmıyorum. Garip yani.ayy kızlar öğleyşin bu sıcakta 4 km yürüdüm dilim damağıma yapıştı bi de sahur yapmamışım bugün susadım anlayacağınız fena iftar olsa da bol su içsem
şekerim saf zeytinyağlı veya defne ya da bıttım sabunu kullan şampuanı bırak bi de emzirme döneminde çok oluyo içini ferah tut
hiç bahsetmedi mi kız daha önceden 2 seneliğine gidiyorda
gel tatlımö gel özlüyoz
bence de betüş katılıyom sana
çok alemsin tatlım yaa sesli güldüm inan işyerşinde
yaaa face den mi geldi mesaj kk dan mı millet anacım organiği bozuldu bi garip oldu
dur daha sen kaç kg ları daha görcen seni zayıflatacaz biz
Yogun bi günümdeydim canim pek firsat olmadi..ama aksam yemegi doyurmustu bayaHani menü nerde canım nerdeyse hiçbişey yememişsin...
Menuyu yazayim kizlar
kollontai morordek nilsub T tatlitambak
Sabah
1bardak tarcinli süt
1catal b.peynir 2parca ceviz
Ogle
2salatalik
1domates
Biraz peynir 3zeytin
Aksam
2yumurtayi cilbir yaptim
Yag yakmadim ustune tabiki 2yk kadar kiyma kavurdum baharatli
Yumurtanın ustune 2yk yogurt ustune kiyma onu yedim
1sade soda
Su:3lt asar yatana kadar
Spor eve gelmeden bikac durak önce inip yürüdüm 35dk filandi sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?