- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #194.301
Ne kadar enterasan bir menüüüüMenüm kızlaaar;
morordek nilsub
Sabah
1poğaça (yuhlanmayı hakediyor bikiyorumama gece 2 de yatıp sabah 8 de işe gittim ;(
Ara :1dilim karpuz
Öğle:
3 tane küçük dolma
1 kaşık yoğurt
1 dilim karpuz
Akşam;
1 kaşık patlıcan yemeği
1 kaşık patates salatası
1 tane patlıcan dolması
Yoğurt
Spor: bugün hiç oturmadı
Su; 4 lt
Bence menün güzel bebiş dondurma hariç onuda light ve vanilyalı olursa birşey olmaz demişti diyetisyenimİyi geceler kızlar bende bugünkü menümü paylaşayım
kollontai morordek nilsub
Sahur:1 dl tam tahıllı ekmek+1 kaynamış.yumurta+1 kk peynir+4,5 adet zeytin+1 bardak ayra+domates,salatalık.nane filan
İftar: 1 kase çorba+3 kaşık etli bamya+salata+yarım dilim karpuz+1 bardak ayran
İftardan sonra: dondurma yedim kızlar 3 top filan eder
Su:2 lt yi geçer
Spor:yok
Kızlar ben bugünki menümü söyleyim hemen
Yarın kızımın doğumgünü var.hayatımın renklenmesinin, gerçek aşkın 3.yılını kutluyoruz. O yüzden pek giremeyebilirim sabahta doktor randevum var. Koşturmacalı birgün olacak yani.
Sabah
Nescafe
Yarım pizza poğaça
Öğlen
Türk kahvesi şekwrsiz
Nescafe
Akşam
Yarım porsiyon Mkarna
1,5 pirzola tavuk fırında yaptım Mangal gibi oldu
Bol salata
2 top da dondurma
Ben de dondurmaya okeyim ya yine en hafif tatli o, bir de bu sicaklarda guzel gidiyor. Hele ki top dondurma olduktan sonra bana daha hafif geliyor yani.Bence menün güzel bebiş dondurma hariç onuda light ve vanilyalı olursa birşey olmaz demişti diyetisyenimemin değilim kilo yaparmı yapmazmı bende onun yalancısıyım ben yemedim sporu iftardan sonra yapabilirsin binlerce video var youtubeda hiçbir şey yapamazsan geniş basenli leslie ablamla yürü
Valla tatlım iftardan sonra bi bakıyorum zaman hoop geçmiş.Spor yapasım gelmiyoBence menün güzel bebiş dondurma hariç onuda light ve vanilyalı olursa birşey olmaz demişti diyetisyenimemin değilim kilo yaparmı yapmazmı bende onun yalancısıyım ben yemedim sporu iftardan sonra yapabilirsin binlerce video var youtubeda hiçbir şey yapamazsan geniş basenli leslie ablamla yürü
Gel sen de kayla'ya baslaValla tatlım iftardan sonra bi bakıyorum zaman hoop geçmiş.Spor yapasım gelmiyoben ramazandan vazgeçtim artık ramazandan sonra bakıcam
Evet bende dün dayanamadım yedim :) yaa bide ramazan insanın canı tatlı çekiyor.Evde şerbetli tatlı var Allahtan şerbetli tatlı sevmemBen de dondurmaya okeyim ya yine en hafif tatli o, bir de bu sicaklarda guzel gidiyor. Hele ki top dondurma olduktan sonra bana daha hafif geliyor yani.
Ahh be tatlım ben bu hantallıkla nerde başlıycamGel sen de kayla'ya basla
ama yok ya onun 4 tane pre-bbg haftasi var, oradaki egzersizler cok da agir degil. Mesela snavi diz ustunde falan cektiriyor. Snav cok zor ya resmen; dunku antrenmanda herhalde 80-100 tane cektim ama artik 1'er kiloluk agirliklarimi kaldiramiyordum antrenmanin sonunda o derece.Ahh be tatlım ben bu hantallıkla nerde başlıycamsen sağlam spor yapıyodun başlamadan önce,kilo fazlanda yoktu ona rağmen perte çıkarıyor dimi
kollontai nilsub morordek ebrusonmez
günaydın hanımlar önce dün ki menümü söyleyeyim..
iftar:
hiçbir şey
şaka değil burası o kadar sıcakki mercimek çorbam kokmuş 2-3 saat dışarda kalmıştı eşim dolaba geç koymuş...
ağzımın tadıda çok bozuktu..2ya da 3 tane ekmeksiz köfte yedim kocaman bir bardak suyumu içtim yattım..
sahur:
hiçbir şey
şaka değil..
ağzımın tadı bozuktu dün yumurta burnuma koktu su bile gırtlağımda acı bir tat bırakıyordu..bende buz gibi 1 dilim kavun yedim 1,5 litre kadar su içtim ve yattım..
bakalım bugün nasıl bir akibetim olacak..
Valla tatlım iftardan sonra bi bakıyorum zaman hoop geçmiş.Spor yapasım gelmiyoben ramazandan vazgeçtim artık ramazandan sonra bakıcam
ramazandan sonra başlayabilirim canım.Başlamadan önce senle konuşalım ama tecrübelerini anlat.Benim spor koçum olurmusunama yok ya onun 4 tane pre-bbg haftasi var, oradaki egzersizler cok da agir degil. Mesela snavi diz ustunde falan cektiriyor. Snav cok zor ya resmen; dunku antrenmanda herhalde 80-100 tane cektim ama artik 1'er kiloluk agirliklarimi kaldiramiyordum antrenmanin sonunda o derece.
Nasıl yiyosun o kadar ?Ben iftarda suyu içiyorum 2 bardak bide çorba sona mideme kramp giriyor bişey yiyemiyorum.Sonra bi yarım saat sonra 2 lokma bişey bitti gitti oluyo.Ama meyve atıştırma modum oluyo iftardan 2 saat sonra filan meyve,dondurma, tatlı gibi şeyler yiyorum.Midem küçülmüş galiba öyle birden yiyemiyorumahahahaaa bu gü ölü taklidi yap bence.... sana akşamlar olmaz bu gün.....
ben hayvan gibi yedim yedim yedim... bir de baş ağrısı tuttu oyyyy içtim ilaçları - ki hiç içmem - sızmışım o kadar yemenin üstüne sahurdada yedim yedim yedim.... ben yedikçe doymuyorum bütün ayarlarım bozuldu yeminle....
akşam azcık trambolinde zıpladım 40 tane fala bacak hareketleri yaptım.... öyle tempolu uzun süreli spor yapamıcam anlaşılan ramazan sonuna kadar..... bari yattığım yerde debeleneyim diyorum .....
Aynen yaa sofradan kalk topla et 9 buçuk sonra çay faslı azcık dinleneyim diyosun oluyo 10.30 sonrada ertesi güne hazırlık hadi yattım kalktım sabah oluyo.Ben bide işte eve gidince dayanamıyorum iftara kadar uyuyorum yoksa uykusuzluk mahvediyor benihıhhh aynı ben.... zaten çok geç okunuyo ye topla saat oluyo 9 buçuk o saatten sonra ayy gece kalkçam telaşı....
ooo tebrikler tatlım .Kaç kiloydun geçen hafta? bide kaç olmak istiyodun sen?Günaydıııııınnnnburadan taaaam 66 ile uyandıııommm ya mutluyuuuummms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?