Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şu an ip yumağı ile oynayan yavru kedi gibiyim bakalım ileriki saatlerde ne olur

ben çorba sevmiyorum içsem beni de keser de ben direk ana yemek seviyorum :))

evet bende eve gider giitmez az yatıyorum iyi gleiyor...

şu an ip yumağı ile oynayan yavru kedi gibiyim bakalım ileriki saatlerde ne olur

Allah sabrını versin hepimize :)

günaydınnn
vah vahh sahursuz nasıl duruyosun ben sahurlu bile zor dururken.... diren #exkaptan daha çok var :)))

fakiiiirrr :)) beniim de klimam yok hani şu pcye takılan küçük vantilatörler varya onla yaşıyom :)))
canım yaa benimde yok sen merak etme bu arada dün akşam iftarı 1 lt su ile açtım yemek de iyiydi de eşim ekmek kadayıfı almış onu denedim sonra abardım tatlıyı
ohaa kk da da oluyo s böyle şeyler
canım pek görünmüyorsun bak bu hafta listeyede girdin biraz daha sık uğra
şeker dikkat et kendine
valla ben çorba ile başlıyom ana yemek tamam az oluyo da sonra tatlı kısmı abarıyo

tatli yedikce yenilen bir sey, bence tutun kendinizi kaptanim.

Bende çorbasız iftar yapamam herhalde.Ana yemek ağır geliyor banada

çevremdeki herkez çorba olmadan yemek yiyemiyor hiç anlamıyorum... çorba şişiriyo o şişmişlikle güzelim yemeği yiyemiyonuz.......çok saçma...

Corba iyidir ya tok tutar.

ben çorba hiç sevmem ki hiç yemem yani zorla koyarlar tabağıma öyle çeneleri kapansın diye anca... ama etli çorba ayrı :))) kelle paça wuuu manyak bişiii bayılırım tabi eti bol olmalı :))) ben etçilim demek ki...

bende kazandibi yedim tııı bi daha hazır almıcam çok ağar oluyo benim irmik tatlım mükemmeldi ondan yapmalı da bu tembellikle zor :)

Valla tatlım iftardan sonra bi bakıyorum zaman hoop geçmiş.Spor yapasım gelmiyo ben ramazandan vazgeçtim artık ramazandan sonra bakıcam
Evet türkiyede çok geç oluyor iftar bizim 5 de oluyor sofrada ne varsa atıyorum ben mutfaga spora koşuyorum geri gelince makinaya diziyorum birde kahve içiyorum ohhh misssyalnız ben gr dahil veremedim ramazan bozdu benim metabolizmamı tıkkkkk yokkk daha ne alıyorum nede veriyorumbayramdan sonra sıkı sarılcammmm

sen ondan abanıp kedi gibi yatıyon kedicim ,bi çorbayı dene derim

tııı ben almiim....
Çorbayı bende hiççç sevmiyordum kankim kayınvalide git geldi göremeyince laf sokuşturdu oraya gittiğimizdede bildiği yoğurt çorbası heee başkada birşey bilmiyoreşime annem çorba koyayım malum karın sevmiyor yapmıyor annecim derken bende sevmiyorum anne istemiyorum koyma dediaaaaa çorba yenmezmi 10 ciltlik ansiklopodi çıkar anlattıklarıylasonracığıma mercimek çorbası denedim ilk yaptığım yemek gibiydi 2-3 derken güzel yapmaya başladım şimdiiiii favori çorbam çokkk seviyorum bide ekşili şehriyeli domates çorbasınıda çok beğeniyorum git gide alıştım vazgeçilmezim oldu çorbalar dene mutlaka alışırsın zamanla

kışın anca :))

İftarı ettiğime göre menümü yazayım nilsub morordek kollontai
Sahur
Omlet
Domates
Peynir
1 dilim ekmek
İftar
Taze fasulye kıymalı
Patlıcan ızgara
Yoğurt
Koca çaydanlık çay içtimmi iştah falan hak getire
2 tane hurma
2 litre su
Bugün zumba iptal olmuş ben kendim evde yapıcam birazdan45 dk

Merhabalar..teşekkür ederim kabul ettiğiniz için ilk sayfada ki kurallari okudum sayfalarada göz attım.. cuma günü kilo paylaşımı ve günlük menü paylaşımı yapacağım grupta aktif olmaya ozen gosterecegim bunun haricinde uymam gereken bir kural var mı acaba ??kilom 64 boyum 157 boyuma göre fazlam var 8 9 kilo vermek istiyorum inşallah sizlerle şu an adet döneminde yim oruç değilim 9 aylık kızım 3.5 yaşında oğlum var çok düzenli bir yeme alışkanlığım yok

kışın anca :))
Ayyy aynı annem gibisin oda pilav makarna yiyen birini görse yazın bumu yenir der ee sen kışınmı yiyorsun diye soranlarada yooookkk kışında yemem çok az pilav yerim makarna ağzıma sürmem nasıl yiyorsunuz diyor kadın 52 yaşında daha fast food yememiş düşünnnn alan olursada eve yeeeememmm diye ortalığı ayaga kaldırıyor

Hoşgeldin tatlım allah bağışlasın çoçuklarını keyifli kilo vermelerbetüşşş koşşş kız boyu boyuna kilosu kilona uygun rakip geldi nerdesin koş

ohh valla burdada 5 te olsa süper olurdu.Bizde iftar 20.30 sahur 3.15 te bitiyo.Akşam yedim ortalığı topladım kendime geldim dememiz 11 i buluyor sonra yat kalk derken inan zaman olmuyor.Sahur iftar arası çok uzun

Hadi yaa . sevmediğindenmi yemiyor yoksa dikkat ettiğindenmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…