- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #194.321
şu an ip yumağı ile oynayan yavru kedi gibiyim bakalım ileriki saatlerde ne olurahahahaaa bu gü ölü taklidi yap bence.... sana akşamlar olmaz bu gün.....
ben hayvan gibi yedim yedim yedim... bir de baş ağrısı tuttu oyyyy içtim ilaçları - ki hiç içmem - sızmışım o kadar yemenin üstüne sahurdada yedim yedim yedim.... ben yedikçe doymuyorum bütün ayarlarım bozuldu yeminle....
akşam azcık trambolinde zıpladım 40 tane fala bacak hareketleri yaptım.... öyle tempolu uzun süreli spor yapamıcam anlaşılan ramazan sonuna kadar..... bari yattığım yerde debeleneyim diyorum .....
Nasıl yiyosun o kadar ?Ben iftarda suyu içiyorum 2 bardak bide çorba sona mideme kramp giriyor bişey yiyemiyorum.Sonra bi yarım saat sonra 2 lokma bişey bitti gitti oluyo.Ama meyve atıştırma modum oluyo iftardan 2 saat sonra filan meyve,dondurma, tatlı gibi şeyler yiyorum.Midem küçülmüş galiba öyle birden yiyemiyorum
Aynen yaa sofradan kalk topla et 9 buçuk sonra çay faslı azcık dinleneyim diyosun oluyo 10.30 sonrada ertesi güne hazırlık hadi yattım kalktım sabah oluyo.Ben bide işte eve gidince dayanamıyorum iftara kadar uyuyorum yoksa uykusuzluk mahvediyor beni
şu an ip yumağı ile oynayan yavru kedi gibiyim bakalım ileriki saatlerde ne olur
Bende çorbasız iftar yapamam herhalde.Ana yemek ağır geliyor banadaben çorba sevmiyorum içsem beni de keser de ben direk ana yemek seviyorum :))
evet bende eve gider giitmez az yatıyorum iyi gleiyor...
Allah sabrını versin hepimize :)
ben çorba sevmiyorum içsem beni de keser de ben direk ana yemek seviyorum :))
evet bende eve gider giitmez az yatıyorum iyi gleiyor...
Allah sabrını versin hepimize :)
canım yaa benimde yok sen merak etme bu arada dün akşam iftarı 1 lt su ile açtım yemek de iyiydi de eşim ekmek kadayıfı almış onu denedim sonra abardım tatlıyıvah vahh sahursuz nasıl duruyosun ben sahurlu bile zor dururken.... diren #exkaptan daha çok var :)))
fakiiiirrr :)) beniim de klimam yok hani şu pcye takılan küçük vantilatörler varya onla yaşıyom :)))
ohaa kk da da oluyo s böyle şeylerya ben insanların herhangi bir konudaki herhangi bir tercihine saygılıyım, problem değil. Ama şu başıma gelen olay cidden sinir bozucu çünkü o sırada iş yerindeydim ve bilgisayarımın ekranını birisi görebilirdi; yani ben kimsenin çıplak halini görmek zorunda değilim sonuçta. Yani bana önceden ama ben çıplak fotoğraf göndereceğim dese beni uyarsa ok, ben istemiyorum senin oranı buranı görmek yani git mutlaka isteyen olur kim istiyorsa ona gönder. Ne isteyene karışırım ne de gönderene ama bana yapılan saygısızlıktı açıkçası.
Yok kk'dan ben de ona şaşırdım ya hadi facebookta her türlü manyak var kafasına ne eserse atıyor orada daha bir temkinlisi zaten, burası paylaşım platformu sonuçta ben bu grup hariç hiçbir yere bir şey yazmıyorum. Garip yani.
canım pek görünmüyorsun bak bu hafta listeyede girdin biraz daha sık uğraKızlar ben bugünki menümü söyleyim hemen
Yarın kızımın doğumgünü var.hayatımın renklenmesinin, gerçek aşkın 3.yılını kutluyoruz. O yüzden pek giremeyebilirim sabahta doktor randevum var. Koşturmacalı birgün olacak yani.
Sabah
Nescafe
Yarım pizza poğaça
Öğlen
Türk kahvesi şekwrsiz
Nescafe
Akşam
Yarım porsiyon Mkarna
1,5 pirzola tavuk fırında yaptım Mangal gibi oldu
Bol salata
2 top da dondurma
şeker dikkat et kendinekollontai nilsub morordek @ebrusonmez
günaydın hanımlar önce dün ki menümü söyleyeyim..
iftar:
hiçbir şey
şaka değil burası o kadar sıcakki mercimek çorbam kokmuş 2-3 saat dışarda kalmıştı eşim dolaba geç koymuş...
ağzımın tadıda çok bozuktu..2ya da 3 tane ekmeksiz köfte yedim kocaman bir bardak suyumu içtim yattım..
sahur:
hiçbir şey
şaka değil..
ağzımın tadı bozuktu dün yumurta burnuma koktu su bile gırtlağımda acı bir tat bırakıyordu..bende buz gibi 1 dilim kavun yedim 1,5 litre kadar su içtim ve yattım..
bakalım bugün nasıl bir akibetim olacak..
valla ben çorba ile başlıyom ana yemek tamam az oluyo da sonra tatlı kısmı abarıyoahahahaaa bu gü ölü taklidi yap bence.... sana akşamlar olmaz bu gün.....
ben hayvan gibi yedim yedim yedim... bir de baş ağrısı tuttu oyyyy içtim ilaçları - ki hiç içmem - sızmışım o kadar yemenin üstüne sahurdada yedim yedim yedim.... ben yedikçe doymuyorum bütün ayarlarım bozuldu yeminle....
akşam azcık trambolinde zıpladım 40 tane fala bacak hareketleri yaptım.... öyle tempolu uzun süreli spor yapamıcam anlaşılan ramazan sonuna kadar..... bari yattığım yerde debeleneyim diyorum .....
tatli yedikce yenilen bir sey, bence tutun kendinizi kaptanim.günaydınnn
canım yaa benimde yok sen merak etme bu arada dün akşam iftarı 1 lt su ile açtım yemek de iyiydi de eşim ekmek kadayıfı almış onu denedim sonra abardım tatlıyı
ohaa kk da da oluyo s böyle şeyler
canım pek görünmüyorsun bak bu hafta listeyede girdin biraz daha sık uğra
şeker dikkat et kendine
valla ben çorba ile başlıyom ana yemek tamam az oluyo da sonra tatlı kısmı abarıyo
Bende çorbasız iftar yapamam herhalde.Ana yemek ağır geliyor banada
Corba iyidir ya tok tutar.
günaydınnn
canım yaa benimde yok sen merak etme bu arada dün akşam iftarı 1 lt su ile açtım yemek de iyiydi de eşim ekmek kadayıfı almış onu denedim sonra abardım tatlıyı
ohaa kk da da oluyo s böyle şeyler
canım pek görünmüyorsun bak bu hafta listeyede girdin biraz daha sık uğra
şeker dikkat et kendine
valla ben çorba ile başlıyom ana yemek tamam az oluyo da sonra tatlı kısmı abarıyo
Evet türkiyede çok geç oluyor iftar bizim 5 de oluyor sofrada ne varsa atıyorum ben mutfaga spora koşuyorum geri gelince makinaya diziyorum birde kahve içiyorum ohhh misssValla tatlım iftardan sonra bi bakıyorum zaman hoop geçmiş.Spor yapasım gelmiyoben ramazandan vazgeçtim artık ramazandan sonra bakıcam
sen ondan abanıp kedi gibi yatıyon kedicim ,bi çorbayı dene derimçevremdeki herkez çorba olmadan yemek yiyemiyor hiç anlamıyorum... çorba şişiriyo o şişmişlikle güzelim yemeği yiyemiyonuz.......çok saçma...
ben çorba hiç sevmem ki hiç yemem yani zorla koyarlar tabağıma öyle çeneleri kapansın diye anca... ama etli çorba ayrı :))) kelle paça wuuu manyak bişiii bayılırım tabi eti bol olmalı :))) ben etçilim demek ki...
bende kazandibi yedim tııı bi daha hazır almıcam çok ağar oluyo benim irmik tatlım mükemmeldi ondan yapmalı da bu tembellikle zor :)
sen ondan abanıp kedi gibi yatıyon kedicim ,bi çorbayı dene derim
Çorbayı bende hiççç sevmiyordum kankim kayınvalide git geldi göremeyince laf sokuşturdu oraya gittiğimizdede bildiği yoğurt çorbası heee başkada birşey bilmiyortııı ben almiim....
Çorbayı bende hiççç sevmiyordum kankim kayınvalide git geldi göremeyince laf sokuşturdu oraya gittiğimizdede bildiği yoğurt çorbası heee başkada birşey bilmiyoreşime annem çorba koyayım malum karın sevmiyor yapmıyor annecim derken bende sevmiyorum anne istemiyorum koyma dedi aaaaa çorba yenmezmi 10 ciltlik ansiklopodi çıkar anlattıklarıyla sonracığıma mercimek çorbası denedim ilk yaptığım yemek gibiydi 2-3 derken güzel yapmaya başladım şimdiiiii favori çorbam çokkk seviyorum bide ekşili şehriyeli domates çorbasınıda çok beğeniyorum git gide alıştım vazgeçilmezim oldu çorbalar dene mutlaka alışırsın zamanla
Ben de corba seviyorum ya sadece corba iciyorum bazen aksamlari, soguk yogurt asi da cok guzel oluyor ya kisin.kışın anca :))
Ayyy aynı annem gibisin oda pilav makarna yiyen birini görse yazın bumu yenir derkışın anca :))
Hoşgeldin tatlım allah bağışlasın çoçuklarınıMerhabalar..teşekkür ederim kabul ettiğiniz için ilk sayfada ki kurallari okudum sayfalarada göz attım.. cuma günü kilo paylaşımı ve günlük menü paylaşımı yapacağım grupta aktif olmaya ozen gosterecegim bunun haricinde uymam gereken bir kural var mı acaba ??kilom 64 boyum 157 boyuma göre fazlam var 8 9 kilo vermek istiyorum inşallah sizlerle şu an adet döneminde yim oruç değilim 9 aylık kızım 3.5 yaşında oğlum var çok düzenli bir yeme alışkanlığım yok
ohh valla burdada 5 te olsa süper olurdu.Bizde iftar 20.30 sahur 3.15 te bitiyo.Akşam yedim ortalığı topladım kendime geldim dememiz 11 i buluyor sonra yat kalk derken inan zaman olmuyor.Sahur iftar arası çok uzunEvet türkiyede çok geç oluyor iftar bizim 5 de oluyor sofrada ne varsa atıyorum ben mutfaga spora koşuyorum geri gelince makinaya diziyorum birde kahve içiyorum ohhh misssyalnız ben gr dahil veremedim ramazan bozdu benim metabolizmamı tıkkkkk yokkk daha ne alıyorum nede veriyorum bayramdan sonra sıkı sarılcammmm
Aynen bende yazın en çok yoğurt çorbasını seviyorum içiyorum :)Ben de corba seviyorum ya sadece corba iciyorum bazen aksamlari, soguk yogurt asi da cok guzel oluyor ya kisin.
Hadi yaa . sevmediğindenmi yemiyor yoksa dikkat ettiğindenmi?Ayyy aynı annem gibisin oda pilav makarna yiyen birini görse yazın bumu yenir deree sen kışınmı yiyorsun diye soranlarada yooookkk kışında yemem çok az pilav yerim makarna ağzıma sürmem nasıl yiyorsunuz diyor kadın 52 yaşında daha fast food yememiş düşünnnn alan olursada eve yeeeememmm diye ortalığı ayaga kaldırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?