- 8 Şubat 2012
- 2.165
- 449
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #194.381
Tatlım 77.300 ile başladım 66 olayım yeter şimdilikooo tebrikler tatlım .Kaç kiloydun geçen hafta? bide kaç olmak istiyodun sen?
konu ne 20,45 ne demek ?
sağol şekerim geçti inşallah:)Çok çok geçmiş olsun canıııımmm
niye butun takım gazla çalışmıyornu
iç organlarınımı yemeye başladı acep....iftar saatiii benim şu an tek konum bu.... midem beni öğütüyo zannımca....
ay kız bir tavuğum yine gurk oldu altına 11 yumurta koydum inşallah hepsini çıkarır....fesatlıkla çalışan kesimi de unutmayalım :))) zira o kesimdeyim :))))
yarın sabah tartılıcam kilolarımız çok yakın galiba rakip olalım seninle ne dersin.....Tatlım 77.300 ile başladım 66 olayım yeter şimdilik
merhaba hoş geldin....Merhabalarr
ay kız bir tavuğum yine gurk oldu altına 11 yumurta koydum inşallah hepsini çıkarır....
bekliyorum öylee ...
unutmadan ben hem azcık yürüyüş yapıyım hem tavuklarımı kapatıyım yumurtalarımı alıp geleyim iftardan sonra görüşürüz sızmaaaaa..... sakın...
Sağol canım hosbulduk maşallah cok iyisin azmini devamını diliyorumtugce1325 canım hoşgeldin ilk mesajın arkalarda kaldı biraz dönüp bulamadım yazayım dedım.. takımın delilerinden özge ben 2ay önce 91ile başladım şimdi iyi durumdayım -10gitti bile.. hele kaçamak yap sporunu eksik et fena yapıyoruz burda.bu tempoyla da verırsın zaten.. bakma sımdı ramazan mılelt yogun fılan dıye bıraz rahat donemdeyız ama sen bayramdan sonra gör buraları
yarın sabah tartılıcam kilolarımız çok yakın galiba rakip olalım seninle ne dersin.....
Hosbulduk canım sende hoşgeldin inşallah bura sayesinde gider şu kilolarHoş geldin tuğçe keyifli zayıflamaya bende taze üyeyim daha haftam dolmadı
söz veremem bi yicem bi yicem.... ayyy açlıktan pitbula bağladım yine.... saldırcak insan arıyorum....
İnşallah inşallah canım hosbulduk bu aradahoş geldin eminim kısa sürede vericeksin fazla kilolarını:)
İnşalllaaaahhh canım gitmeli. Çünkü doğum sonrası pantolonlarıöın hepsi yarıda kalıyor şuanHosbulduk canım sende hoşgeldin inşallah bura sayesinde gider şu kilolar
Canım nereye gideceksin ailenin yanına mı ailenin yanındaysa eğer kesinlikle izne ayrılmanı tavsiye etmem ailenin yanında cozutuyosun çünküKızlar canlar gitmeme tam 1 hafta kaldı ve ben iftardan önce hergün 45 dk bisiklet sürecem. Ve izne ayrılmayı düşünmüyorum. Ama size de sorayım napayım. Izne ayrılan kaç hafta donemiyorum dimi. Bizim izin 20 gün.
Siz söyleyin. Napayım. Ama bu tatil kilo almadan hatta kilo vererek gelmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?