Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

fesatlıkla çalışan kesimi de unutmayalım :))) zira o kesimdeyim :))))
ay kız bir tavuğum yine gurk oldu altına 11 yumurta koydum inşallah hepsini çıkarır....
bekliyorum öylee ...
unutmadan ben hem azcık yürüyüş yapıyım hem tavuklarımı kapatıyım yumurtalarımı alıp geleyim iftardan sonra görüşürüz sızmaaaaa..... sakın...

söz veremem bi yicem bi yicem.... ayyy açlıktan pitbula bağladım yine.... saldırcak insan arıyorum....

Sağol canım hosbulduk maşallah cok iyisin azmini devamını diliyorum
bana da böyle bi ortam lazım zaten erteleye erteleye usandım artik giydiklerim den oram buram firlamasin istiyorum sizin de yardiminizla

Kızlar canlar gitmeme tam 1 hafta kaldı ve ben iftardan önce hergün 45 dk bisiklet sürecem. Ve izne ayrılmayı düşünmüyorum. Ama size de sorayım napayım. Izne ayrılan kaç hafta donemiyorum dimi. Bizim izin 20 gün.
Siz söyleyin. Napayım. Ama bu tatil kilo almadan hatta kilo vererek gelmek istiyorum

Canım nereye gideceksin ailenin yanına mı ailenin yanındaysa eğer kesinlikle izne ayrılmanı tavsiye etmem ailenin yanında cozutuyosun çünkü bence yaz hergün bikaç gün sadece kaçamaklarını görmezden gelelim sonuçta mutlaka oluyor kalabalıkla. Kaçamak bu benim fikrim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…