Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla anacım yoğurttan mercimeğe tarhanadan domatese brokoliden şehriyeye patlıcandan sebzesine tavuk suyuna balkabağı çorbasına kadar tüm çorbalar hafıza kartımda kocam çorbasız yapamıyor

kız betüş en iyisi seni ben oğlanlardan birine alayım sen gelinim ol benim boşver nilgün ün oğlanı
valla anacım yoğurttan mercimeğe tarhanadan domatese brokoliden şehriyeye patlıcandan sebzesine tavuk suyuna balkabağı çorbasına kadar tüm çorbalar hafıza kartımda kocam çorbasız yapamıyor
ayy benim evde de çorbasız yemek olmaz

Hosbulduk btlbetul bende aç karnına 63.7 tok 65 ı buluyor ben basen den şikayetçiyim göğüs omuz ve bel zayıf tüm kilo basen de toplaniyorenk maalesef

tugce1325 canım hoşgeldin ilk mesajın arkalarda kaldı biraz dönüp bulamadım yazayım dedım.. takımın delilerinden özge ben 2ay önce 91ile başladım şimdi iyi durumdayım -10gitti bile.. hele kaçamak yap sporunu eksik et fena yapıyoruz burda.bu tempoyla da verırsın zaten.. bakma sımdı ramazan mılelt yogun fılan dıye bıraz rahat donemdeyız ama sen bayramdan sonra gör buraları

hoş geldin eminim kısa sürede vericeksin fazla kilolarını:)

Hoş geldin tuğçe keyifli zayıflamaya bende taze üyeyim daha haftam dolmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…