- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #194.361
valla anacım yoğurttan mercimeğe tarhanadan domatese brokoliden şehriyeye patlıcandan sebzesine tavuk suyuna balkabağı çorbasına kadar tüm çorbalar hafıza kartımda kocam çorbasız yapamıyorÇorbayı bende hiççç sevmiyordum kankim kayınvalide git geldi göremeyince laf sokuşturdu oraya gittiğimizdede bildiği yoğurt çorbası heee başkada birşey bilmiyoreşime annem çorba koyayım malum karın sevmiyor yapmıyor annecim derken bende sevmiyorum anne istemiyorum koyma dedi aaaaa çorba yenmezmi 10 ciltlik ansiklopodi çıkar anlattıklarıyla sonracığıma mercimek çorbası denedim ilk yaptığım yemek gibiydi 2-3 derken güzel yapmaya başladım şimdiiiii favori çorbam çokkk seviyorum bide ekşili şehriyeli domates çorbasınıda çok beğeniyorum git gide alıştım vazgeçilmezim oldu çorbalar dene mutlaka alışırsın zamanla
kız betüş en iyisi seni ben oğlanlardan birine alayım sen gelinim ol benim boşver nilgün ün oğlanıhee o waffleların kalorisini bi okudum ben kalp sıpazmı geçirdim bir tanesi yani paketin içindeki bir tane 100 küsurmuş... ben hayvan gibi bi pakedi indiriyordum :)))
biz senle yaşasak bildiğin tostoparlak bişi oluruz kız :)))
ayy benim evde de çorbasız yemek olmazvalla anacım yoğurttan mercimeğe tarhanadan domatese brokoliden şehriyeye patlıcandan sebzesine tavuk suyuna balkabağı çorbasına kadar tüm çorbalar hafıza kartımda kocam çorbasız yapamıyor
kız betüş en iyisi seni ben oğlanlardan birine alayım sen gelinim ol benim boşver nilgün ün oğlanı
ayy benim evde de çorbasız yemek olmaz
ooo arkamdan dedikodular yapılmış..kız betüş en iyisi seni ben oğlanlardan birine alayım sen gelinim ol benim boşver nilgün ün oğlanı
ayy benim evde de çorbasız yemek olmaz
kız benim sana büyük oğlanı vereyim dombili beraber zayıflarsınızo zaten vazgeçti benden ... kartsın dedi bana :))) oluuur yani :))
eee boş bırakırsan hiç durmaz yaparız dedikoduyuooo arkamdan dedikodular yapılmış..
hoş geldin eminim kısa sürede vericeksin fazla kilolarını:)Merhabalar..teşekkür ederim kabul ettiğiniz için ilk sayfada ki kurallari okudum sayfalarada göz attım.. cuma günü kilo paylaşımı ve günlük menü paylaşımı yapacağım grupta aktif olmaya ozen gosterecegim bunun haricinde uymam gereken bir kural var mı acaba ??kilom 64 boyum 157 boyuma göre fazlam var 8 9 kilo vermek istiyorum inşallah sizlerle şu an adet döneminde yim oruç değilim 9 aylık kızım 3.5 yaşında oğlum var çok düzenli bir yeme alışkanlığım yok
hahahahahah evet trambolinde zıplarlar sabaha kadar..kız benim sana büyük oğlanı vereyim dombili beraber zayıflarsınız
yok ya bugun dışardaydık butun gün alışveriş çocukların ikisinede bisiklet aldık geberdim dolaşmaktan ....eee boş bırakırsan hiç durmaz yaparız dedikoduyu
burdayım canım ya butun gun alışverişteydik...nilsub nerdesin uleyn ex kaygana.....
hoş geldin eminim kısa sürede vericeksin fazla kilolarını:)
konu ne 20,45 ne demek ?20,45 te olur mu yaaa bunlar kesin matematik bilmiyo....
Hoş geldin tuğçe keyifli zayıflamaya bende taze üyeyim daha haftam dolmadıMerhabalar..teşekkür ederim kabul ettiğiniz için ilk sayfada ki kurallari okudum sayfalarada göz attım.. cuma günü kilo paylaşımı ve günlük menü paylaşımı yapacağım grupta aktif olmaya ozen gosterecegim bunun haricinde uymam gereken bir kural var mı acaba ??kilom 64 boyum 157 boyuma göre fazlam var 8 9 kilo vermek istiyorum inşallah sizlerle şu an adet döneminde yim oruç değilim 9 aylık kızım 3.5 yaşında oğlum var çok düzenli bir yeme alışkanlığım yok
Çok çok geçmiş olsun canıııımmmevet kızlar bugun tahlillerim temiz çıktı galiba taşlarımın hepsi düştü inşallah bundan sonra sürekli gelicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?