- 8 Şubat 2012
- 2.165
- 449
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #194.401
Sanmayın kızlaaaar memleketimize gittiğinizde aaa ne güzel zayıflamışsın sen kıııız sesleri çınlasın kulaklarınızdaaaÚ
Kız betüş ben de kendimi çok zor frenliyirum salacam da kendimi memlekete gidiyoruz korkma salamiyorum
Olmaaass kız du benle rakip olsunda gaza geliiim accıııkkkCanim sen beni bekle biz rakip olurduk hehehehe. ...
Çoook sevindiiiim ovakit tekrardan hoşgeldin aramıza rakibeeemsağol şekerim geçti inşallah:)
Hoşgeldin aramıza canım tartılma günümüz cuma bende taze üyeyim henüz bir haftam dolmadı,kolay kolay kilo vermeleeerKendimi tantayim 20 yaşımdayım mühendislik okuyorum 1.70 boy 76 kilo hedefim 55 şu an elma diyeti yapıyorum 2.günümaraniza aldığınız için çok teşekkür ederim günlük menümu elma diyeti sonuna kadar yazamicam tartılma günü ne zman acaba ?
Teşekkür ederim canım inşallah sende kısa zamanda kilolarindan kirtulursunHoşgeldin aramıza canım tartılma günümüz cuma bende taze üyeyim henüz bir haftam dolmadı,kolay kolay kilo vermeleeer
canım takımımızamı katılmak istiyorsun ? o zaman ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazarmısın günlük en az 5 kere msj yazman gerekiyor akşamları menü spor ve içtiğin su miktarınıda yazman gerek :) sana uyarsa bu şekilde hoş geldin diyelim o zaman:))Kendimi tantayim 20 yaşımdayım mühendislik okuyorum 1.70 boy 76 kilo hedefim 55 şu an elma diyeti yapıyorum 2.günümaraniza aldığınız için çok teşekkür ederim günlük menümu elma diyeti sonuna kadar yazamicam tartılma günü ne zman acaba ?
bak damarıma basmaya başladın seni bir geçerin arkamdan kamyon yazımı okursunCanim sen beni bekle biz rakip olurduk hehehehe. ...
ay ben takımın demirbaşıyım terk etmem kimseyi ben T tatlitambak mıyımM melampusefe rakip olalım demişti sona bi daha uğramadı sanırımseninle rakip olalım nilsub sende terk etme beni noluuuur bide emziriyprum ya acı bana arada olur mu
canım 3 hafta dönemiyorsun diye biliyorum ...Kızlar canlar gitmeme tam 1 hafta kaldı ve ben iftardan önce hergün 45 dk bisiklet sürecem. Ve izne ayrılmayı düşünmüyorum. Ama size de sorayım napayım. Izne ayrılan kaç hafta donemiyorum dimi. Bizim izin 20 gün.
Siz söyleyin. Napayım. Ama bu tatil kilo almadan hatta kilo vererek gelmek istiyorum
hadi bakalım cuma günü tartılıp bildirimden sonra yarış başlasın o zaman organik sahalara geri döndü savulunnn uleeennnnnnnnÇoook sevindiiiim ovakit tekrardan hoşgeldin aramıza rakibeeem
yazdıklarını okurken yoruldum sen nasıl yapıcaksanBen de aksam iftardayim, dengeli yerim aksam da lesliemi yaparim
Vakit kalirsa full body antrenmanimi da yapar, ustune leg challenge kismini bile yaparim ama kismet.
Uf islerim yine bitmedi.
inşallah sııntıların çabuk geçer canım biraz daha iyiyim çok şükür..merhaba kızlar, uzun bir süre uğrayamadım kusura bakmayın moralim bozuktu. ancak kendime gelebildim. kaptanım uyarıları vermiştir bana menü bildirmeyince. uyarıları sildirdim derken tekrardan aldım galiba. şunu da anlıyorum ki burası olmadan yediklerine insan dikkat etmiyor, bir sorumluluğu var aynı Zamanda buranın. İnşallah hepiniz iyisinizdir. @ nilsub Nasıl oldun Can'ım? taşların belli bir sürede düşme durumu var mı? ne zaman kurtulacaksın bu Ağrılardan, çekmesi çok zordur eminim.@inatettimolacak reglini neden bu kadar ağrılı oluyor ki Can'ım? altında bir sebep var mıdır acaba? bu arada gözün de aydın regli olmuşsun. kızlar diyet Nasıl gidiyor?
at çöpeAh benim sevgili kocem sabahları doğru düzgün kahvaltı yapamıyorum diye elinde kocaman bi çikolata kavanozuyla geldi bugünAllahıııımmm nasıl motive olayım ben bu koceyleeee
şu hafta sonunu da atlatayım daha iyi olacağım.bu arada dediklerine kesinlikle katılıyorum Canım hedefe ulaşsak bile burada takılmak gerekiyor cozutmamak için. kilo durumun Nasıl?grçen cumaysa göre eksilerde misin?inşallah sııntıların çabuk geçer canım biraz daha iyiyim çok şükür..
evet bende katılım sağlayamadığım zaman cozutuyorum o yüzden birbirimizden destek almak en iyisi:)
Hoşgeldin rakibem daha bugün çınlattık kulaklarını rakip olalım dedi sona yok oldu dedim;(merhaba kızlar, uzun bir süre uğrayamadım kusura bakmayın moralim bozuktu. ancak kendime gelebildim. kaptanım uyarıları vermiştir bana menü bildirmeyince. uyarıları sildirdim derken tekrardan aldım galiba. şunu da anlıyorum ki burası olmadan yediklerine insan dikkat etmiyor, bir sorumluluğu var aynı Zamanda buranın. İnşallah hepiniz iyisinizdir. @ nilsub Nasıl oldun Can'ım? taşların belli bir sürede düşme durumu var mı? ne zaman kurtulacaksın bu Ağrılardan, çekmesi çok zordur eminim.@inatettimolacak reglini neden bu kadar ağrılı oluyor ki Can'ım? altında bir sebep var mıdır acaba? bu arada gözün de aydın regli olmuşsun. kızlar diyet Nasıl gidiyor?
eksilerde olduğumu zannetmiyorum hem çok şişim hemde hiç dikkat etmedim ne bulduysam yedimşu hafta sonunu da atlatayım daha iyi olacağım.bu arada dediklerine kesinlikle katılıyorum Canım hedefe ulaşsak bile burada takılmak gerekiyor cozutmamak için. kilo durumun Nasıl?grçen cumaysa göre eksilerde misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?