- 17 Kasım 2013
- 1.284
- 1.642
- 83
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #194.841
Geçer inşallah canım yaakızlaaar imdaaaat ellerim yanıyorrr.......... sabah biber doğradım o saatten beri yanıyoruuuummm napsam aceeep ayy bi de yanağımda yanıyooo.... telefonda çene yaparken elim yüzüme deydi tabeeee.... ellerimi su dolu kovada tutuyooom ühühüüüü...
Aminnn cumlemizin kini inşallah. .Adam geçen sene bekliyordu daveti ama ben pek yemek konusunda kendimi geliştirememiştim.Bu sene nirvanaya ulaştım heralde :)))
Ama muhteşem bir gün oldu.Herşeyi ciddi ciddi beğendiler. Ve tabak tabak yediler. Çok mutlu oldum.
Bende tebrik ederim. Özellikle inatettimolacak seni tatlım
Bende bugun çok çok yoruldum.Ama değdi çok şükür.
Ben geldimm.
Geçmiş olsun canım.Haberlere bakamadım. Nerede deprem oldu.
Allah kabul etsin.
Sana da iyi geceler canimherkese iyi geceler kızlar
Geçer inşallah canım yaa
Akşam dediğimi yapmadın mı cevap vermedin?daha iyi çok şüküür o neymiş öyle beee ellerimi ateşe vermişler sanki cayır cayır yandı kemiklerime kadar....
Sağol canım sana da hayırlı pazarlarGünaydın kızlar hayırlı pazarlar :)
İyi olduğuna sevindim canımdaha iyi çok şüküür o neymiş öyle beee ellerimi ateşe vermişler sanki cayır cayır yandı kemiklerime kadar....
Akşam dediğimi yapmadın mı cevap vermedin?
ne kadar biber doğradın ki limonla ovala geçer belki...
Tuzlu suyla limonu karıştırın ve ellerinizi beş dakika kadar bu suyun içerisinde bekletiniz. İlk etapta yanma şiddeti biraz artabilir ama daha sonrasında azaldığını göreceksiniz. Bunun dışında geçici olarak yanan bölgelere buz koyabilirsiniz. Acı biberden eli yanan kişiler için çare ve kesin çözüm olarak bu yolu deneyebilirsiniz. Acı sivri biberleri temizlerken yada salata yaparken elinize naylon eldiven takmayı ihmal etmeyiniz.
yine doğru tahmin etmişimbtlbetul
Anam o kadar acı biberi nerden buldun bacım valla benimde aklıma geldin sabah kalkınca iyi bari geçmiş bir daha acı yemezsin artık...eldiven şart.....bir daha töbe... çerlistonun gözünü seveyim....
Anam o kadar acı biberi nerden buldun bacım valla benimde aklıma geldin sabah kalkınca iyi bari geçmiş bir daha acı yemezsin artık...
Gunaydinn hanimlar,yine tenhalasmis buralar..nasilsiniz bakalim..
Gecmis olsunbtlbetul cekmissin baya ya. biz sulalecek bogazliyizdir cok afedersiniz essek gibi calisip hayvan gibi yemek mantigi uzerine kurulu bi duzen var herkes bahcede kosturur..dedem rahmetli bogazimizin yıkımıni çekiyoruz derdi o misal bizimkilerde bogazimiz icin girmedigimiz sekil kalmiyo cok gecmis olsun tekrar canim
Dunun menüsü
kollontai morordek nilsub T tatlitambak
Iftar
1kepce ezogelin
Mantarli et sote 3-4 catal alabildim sadece
Yarim kase salata
1dl kadar kavun
Ara
1hurma
Cayy
Sade soda
Kalan yarim kase salatam
Sahur
Beyaz peynirli omlet
2dl salam
Domates salatalik
Cay
Su 2,5lt
Spor servis yoktu yuruyerek gidip geldim okula 40dk filan olmuştur toplami evde halim kalmadi ekstra bisey yapmaya
menün güzel canım oruçlu iken iftarda ben saldırırım sen yine az yiyiyorsun....Dunun menüsü
kollontai morordek nilsub T tatlitambak
Iftar
1kepce ezogelin
Mantarli et sote 3-4 catal alabildim sadece
Yarim kase salata
1dl kadar kavun
Ara
1hurma
Cayy
Sade soda
Kalan yarim kase salatam
Sahur
Beyaz peynirli omlet
2dl salam
Domates salatalik
Cay
Su 2,5lt
Spor servis yoktu yuruyerek gidip geldim okula 40dk filan olmuştur toplami evde halim kalmadi ekstra bisey yapmaya
ben o kadar acı doğrarım hiç başıma gelmedi daha önce...aman gelmesinde..:)yoooo yeriiim.... beni yemekten ne alıkoyabilir maazallah :))) ama aldım dersimi takarım elime eldiven öyle yaparım acılar bizi yıldıramaz....
evet yaa çok uzun sürdü acısı ve daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım.... geçsin diye beklemek bile mümkün değil acının dozajı bile azalmıyor..... kulağınıza küpe olsun buzluğa menemenlik yapayım felam dersiniz ben yandım siz yanmayın :)))
o kadar doğradım kavuramadım bile canımın acısından :)))) neyse şimdik kavurayım akşama yerim hakettim dibine kadar :))) fena acıdır bu demi yenmez mi acaba korkuyorum :)))
Alerjin falan mi var ki Betus bilmedigin? Sivri biber ne kadar yakabilir yani, ben de cok kullanirim ama hic böyle olmadım. Alerjik bi sey gibi geldi bana bir suru sey yapmissin olmamis falanyoooo yeriiim.... beni yemekten ne alıkoyabilir maazallah :))) ama aldım dersimi takarım elime eldiven öyle yaparım acılar bizi yıldıramaz....
evet yaa çok uzun sürdü acısı ve daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım.... geçsin diye beklemek bile mümkün değil acının dozajı bile azalmıyor..... kulağınıza küpe olsun buzluğa menemenlik yapayım felam dersiniz ben yandım siz yanmayın :)))
o kadar doğradım kavuramadım bile canımın acısından :)))) neyse şimdik kavurayım akşama yerim hakettim dibine kadar :))) fena acıdır bu demi yenmez mi acaba korkuyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?