Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçer inşallah canım yaa

Aminnn cumlemizin kini inşallah. .

Menumu yazıyım
İftar
İki kaşık salata
İki adet tavuk but
İki kaşık pilav
5 6 parmak dilimi fırında patates
Bir dilim kadar karpuz

Sahur
Bir küçük domates
Bir salatalık
Bir buyuk kare beyaz peynir
4 zeytin
1 tane kete

Bol su

Akşam dediğimi yapmadın mı cevap vermedin?

görmedim çareler arıyordum şekerim o aralar :))) elimi limonla yıkadım, domatesle yıkadım , zeytin yağı sürdüm, buz koydum, yanık merhemi sürdüm, bulaşık deterjanıyla ovdum, keçi sütlü sabunla yıkadım aman yarabbim yoğurt kovasına su koydum elimi batırdım çıkardıkça alev alıyo mübarek ...... bir de iki tane ağrı kesici iiçtim aldım kovamı koynuma yattım dedim katlanacaz arada ellerimi kovaya soka çıkara uyumuşum bi uyandım saat 4 sahuru da kaçırdık iftarda da yiyemedik zaten acıdan :)))

bunlar hep pisboğazlıktan neymiş menenemen yicekmişim yiyebildim mi hayır :))) beni bu boğazım öldürcek :)))

ama ben böyle bir şey hiç yaşamadım komple bileklere kadar bu neymiş töbeler olsun.... aman sivri biberle daha lezzetli oluymuş çok ta biliyom.....

şimdi çok çok hafif karıncalanma dışında bişi kalmadı çok şükür... geçen haberlerde okumuştum çocuk süt kazanına düşmüş Allah yardımcısı olsun onun derdi ne büyüktür... Aklıma o geldi hep.... bizim ki geçti de o napsın....

eldiven şart.....bir daha töbe... çerlistonun gözünü seveyim....

Gunaydinn hanimlar,yine tenhalasmis buralar..nasilsiniz bakalim..

Gecmis olsun btlbetul cekmissin baya ya. biz sulalecek bogazliyizdir cok afedersiniz essek gibi calisip hayvan gibi yemek mantigi uzerine kurulu bi duzen var herkes bahcede kosturur..dedem rahmetli bogazimizin yıkımıni çekiyoruz derdi o misal bizimkilerde bogazimiz icin girmedigimiz sekil kalmiyo cok gecmis olsun tekrar canim

Dunun menüsü
kollontai morordek nilsub T tatlitambak

Iftar
1kepce ezogelin
Mantarli et sote 3-4 catal alabildim sadece
Yarim kase salata
1dl kadar kavun

Ara
1hurma
Cayy
Sade soda
Kalan yarim kase salatam

Sahur
Beyaz peynirli omlet
2dl salam
Domates salatalik
Cay

Su 2,5lt
Spor servis yoktu yuruyerek gidip geldim okula 40dk filan olmuştur toplami evde halim kalmadi ekstra bisey yapmaya

Anam o kadar acı biberi nerden buldun bacım valla benimde aklıma geldin sabah kalkınca iyi bari geçmiş bir daha acı yemezsin artık...

yoooo yeriiim.... beni yemekten ne alıkoyabilir maazallah :))) ama aldım dersimi takarım elime eldiven öyle yaparım acılar bizi yıldıramaz....

evet yaa çok uzun sürdü acısı ve daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım.... geçsin diye beklemek bile mümkün değil acının dozajı bile azalmıyor..... kulağınıza küpe olsun buzluğa menemenlik yapayım felam dersiniz ben yandım siz yanmayın :)))

o kadar doğradım kavuramadım bile canımın acısından :)))) neyse şimdik kavurayım akşama yerim hakettim dibine kadar :))) fena acıdır bu demi yenmez mi acaba korkuyorum :)))

sahurda hiç bişi yememişin kııız..... anaaaa koca menün cücük gibi ben bunları çerez niyetine yerim :))

menün güzel canım oruçlu iken iftarda ben saldırırım sen yine az yiyiyorsun....

ben o kadar acı doğrarım hiç başıma gelmedi daha önce...aman gelmesinde..:)

Alerjin falan mi var ki Betus bilmedigin? Sivri biber ne kadar yakabilir yani, ben de cok kullanirim ama hic böyle olmadım. Alerjik bi sey gibi geldi bana bir suru sey yapmissin olmamis falan gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…