- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #194.861
Alerjin falan mi var ki Betus bilmedigin? Sivri biber ne kadar yakabilir yani, ben de cok kullanirim ama hic böyle olmadım. Alerjik bi sey gibi geldi bana bir suru sey yapmissin olmamis falangecmis olsun
Ben sonunda yurda döndüm hanimlar. Bugun de bavul bosaltma, ev isiyle falan geçer ama yarindan itibaren yakanizdayim
ben o kadar acı doğrarım hiç başıma gelmedi daha önce...aman gelmesinde..:)
Ayyy benimde 2 defa geldi başımaaa amann allahımmm çoklk kötü bir acııı hiçbirşeyde fayda etmiyorbilmem ki bende ilk defa yaşadım ama intertte çok çözüm arayan var..... ama çare yok :)))
Ayyy benimde 2 defa geldi başımaaa amann allahımmm çoklk kötü bir acııı hiçbirşeyde fayda etmiyordoktora gittim ertesi günde biber bu denli neden acıtsınkiiii dedi ona götürüp doğratmak vardı sabahlara kadar buz kovalarının içinde tuttum ellerimi nerdeyse donuyordum çoçuk doğurdum o kadanda canım yanmadı gerçi sezeryanla oldu çoçuk
Öyle kardeşim vallahi çok kötü bir acıııheeehhhh beni bi sen anlarsın o zaman :))) bana damdan düşeni getirin :)))
ay sonunda hoşgeldin....Ben sonunda yurda döndüm hanimlar. Bugun de bavul bosaltma, ev isiyle falan geçer ama yarindan itibaren yakanizdayim
geçtimi şimdi iyice bari karıncalanmalarda...?eldiven kullan bak tam menemenlik zamanı fenaaa.....
geçtimi şimdi iyice bari karıncalanmalarda...?
ay çok sessiz buralar herkesin mi işi var ......
Bu hafta sonu sehir dışındayım rakibem net sıkıntılı accık amma kaçamak yapmak istedikçe aklıma geliyorsun kapıyorum ağzımıgeçti geçti çok şükür ömrümün sonuna kadar unutmam gayrı :)))
Kolay gelsin canıııımmm tatilin en sevmediğim yanı bavul boşaltmaaaakBen sonunda yurda döndüm hanimlar. Bugun de bavul bosaltma, ev isiyle falan geçer ama yarindan itibaren yakanizdayim
Aferin rakibemeBu hafta sonu sehir dışındayım rakibem net sıkıntılı accık amma kaçamak yapmak istedikçe aklıma geliyorsun kapıyorum ağzımı
Ayyyy beni tarif etse keşke doğumdan sonra göbeğim benden üç adım önde ilerliyorEki Görüntüle 1852393 Ahanda beni tarif ediyor çok kilolu değilim normalim ama kilom fazla gösteriyor
Kızz evde civcik bakılırmı deluuuuu......pazara gittik herhalde nabalım :) civcik aldım enee çok bağarıyo bunlar beee evden attırcekler beni.... halt ettim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?