Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Slm kızlar çok yoğundum dün kayınvalideleri götürdük havaalanına teee gece döndüm yattım menümüde yazamadım dünkü menüm kollontai morordek nilsub
Sahur
1 dilim kepek ekmeği
Peynir
Salatalık
Yumurta
Domates
İftar
3 tane pirzola
Bol salata
Sebze yoğurtlaması
Bugünküüü
Sahur
Hep aynıdünküyleee
İftar
4-5 köfte
Yoğurt
Salata küçük aşçım yaptı arkadaşımın 9 yaşındakii oğluuubugün misafirim vardı
Sebze yağsız tavada yaptım
2 litre su
Spor yapmadım çokkk yorgunum alışveriş yaptım tüm dolapları döktüm tekrar temizleyip yerleştirdim
Veee burası 3 gündür dondurucu soğukkk varrrrdonuyoruzzz

Alerjin falan mi var ki Betus bilmedigin? Sivri biber ne kadar yakabilir yani, ben de cok kullanirim ama hic böyle olmadım. Alerjik bi sey gibi geldi bana bir suru sey yapmissin olmamis falan gecmis olsun

bilmem ki bende ilk defa yaşadım ama intertte çok çözüm arayan var..... ama çare yok :)))

bilmem ki bende ilk defa yaşadım ama intertte çok çözüm arayan var..... ama çare yok :)))
Ayyy benimde 2 defa geldi başımaaa amann allahımmm çoklk kötü bir acııı hiçbirşeyde fayda etmiyor doktora gittim ertesi günde biber bu denli neden acıtsınkiiii dedi ona götürüp doğratmak vardı sabahlara kadar buz kovalarının içinde tuttum ellerimi nerdeyse donuyordum çoçuk doğurdum o kadanda canım yanmadı gerçi sezeryanla oldu çoçuk

heeehhhh beni bi sen anlarsın o zaman :))) bana damdan düşeni getirin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…